Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

On 17. 11. 2019. at 17:18, Сања Т. рече

To sam i htela da kažem.

Inače, da ne ode predaleko, izvini ako sam bila gruba i uvredila te. To svakako ne želim. Paziću na dalje ...

Expand  

Тотално је флипнула у овој трудноћи, има да те одј..е за час, води рачуна 0405_feel

:laugh1:

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 17:33, Milica Bajic рече

Тотално је флипнула у овој трудноћи, има да те одј..е за час, води рачуна 0405_feel

Expand  

Ti si ovde od skoro.

Подели на овим сајтовима

Шалу на страну, потпуно разумем Наташино гледиште. Имала сам прилику дебело да се замислим над ситуацијом родитеља код нас у Србији и ствари су стварно далеко од ружичастог. Па колико само коштају књиге или екскурзија у односу на плату?

Супер је ако су родитељи успешни и амбициозни, али има нас пуно просечних, па и неуспешних, неснађених, разних...

Ту долази до секирације, губљења здравља, ко може да гледа своје дете да му нешто фали (а камоли елементарне ствари) мирне душе?

Не кажем да треба правити бизнис план пре брака, али треба да има здраву и стабилну основу.

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 17:33, Milica Bajic рече

Expand  

Ne može da me odj...e ako ja to ne dozvolim. 

Takva su ti neka učenja ovde. Sve što ti se dešava , dozvolio si ;)

Šalim se malo. Nema veze, navikla sam na oštre stvove, ali stvarno mislim da nije fer da naša razočarenja, ako tako mogu da kažem, prenosimo na druge.

Delovalo je u nekim trenucima da se savetuje ne rađanje dece bez fonda ( što je pogrešno). I vančavanje samo "pametno".

Da smo svi imali fond i bili pametni, niti bi se venčali niti bi rodili.

E, a onda neko dođe i kaže:Pa i ne mora.

Ok , ne mora, ali svi znamo koja je sreća i ispunjenje kada se to uradi. Da li siromašne treba lišiti toga?

Da li osuditi proračunatost , sa druge strane-opet ne. Ali nikako ne mogu da ne reagujem na reči da se ne ulazi u brak iz ljubavi i da se deca ne rađaju ako se ne obezbediš pre toga.

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 17:42, Сања Т. рече

nikako ne mogu da ne reagujem na reči da se ne ulazi u brak iz ljubavi

Expand  

Gde sam ja to tvrdila?

On 17. 11. 2019. at 17:42, Сања Т. рече

deca ne rađaju ako se ne obezbediš pre toga.

Expand  

Ovo je svakako poželjno.

Подели на овим сајтовима

Inače, nije sve u materijalnom kad se ulazi u brak, daleko od toga. Familija, od kojih je, kakvi su prema tebi...Ako uđete u brak gde su loši prema vama još u vreme zabavljanja, biće vam teško. Ja u to ne bih ulazila, da me neko maltretira s lim moram da budem u kontaktu.

Ulazi trudnica sa stomakom do zuba u ordinaciju posle mene i pita dr šta može od lekova za smirenje da uzima. Dr je gleda bledo, i ova krene da se žali kako je svekrva maltretira, reče i šta joj radi ali nisam želela da slušam  Došla da traži nešto da se smiri i nekako to sve preživi. A koliko je takvih...

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 17:54, Milica Bajic рече

ет'

Screenshot_20191117-185308.png

Expand  

E baš volim kad iznosim neke stavove, pa me neko nipodaštava jer sam trudna. Kud i rekoh da sam trudna, uglavnom to ljudi koriste kao izgovor da me ponize.

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 18:05, Natasa. рече

E baš volim kad iznosim neke stavove, pa me neko nipodaštava jer sam trudna. Kud i rekoh da sam trudna, uglavnom to ljudi koriste kao izgovor da me ponize.

Expand  

Да ствар буде бизарнија, исте особе, које вичу како треба само правити децу, понижавају труднице. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...