Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

пре 14 минута, Сања Т. рече

Kada bi mogao da mi izanaliziraš ovu tvoju  misao, bila bih ti zahvalna u potpunosti :skidamkapu:

(al pošteno)

de, de pusti decu

...mužić pužić

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Imam jednu dobru šalu na ono zadnje, ali ne smem-nije mi čovek ništa kriv, ne bih da ga zezam.

no,...znaš Manja, FLojd "služi domovini" -svojoj, valjda. On je junak -kažu stari. :dedica:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ekatarina_mala рече

...znaš Manja, FLojd "služi domovini" -svojoj, valjda. On je junak -kažu stari. :dedica:

Pre bi rekli da je ciganski tiganj.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Pre bi rekli da je ciganski tiganj.

što? šta to znači?

Aha videh na vukajliji. Ahahhaha

VUKAJLIJA.COM

Složenica u svojstvu prideva sa funkcijom opisivanja veoma dugog perioda bez upražnjavanja sex-a (za jedan satidjum gorE od celibata).

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Сања Т. рече

Kada bi mogao da mi izanaliziraš ovu tvoju  misao, bila bih ti zahvalna u potpunosti :skidamkapu:

(al pošteno)

Tesko dolazi sa posla - umoran dolazi sa posla, 

A kad treba zenu da izmasira oda mu to lako padne.

E vama zenama svasta na pamet pada,i posle muskarci optereceni... Ccc :nene:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Flojd рече

Tesko dolazi sa posla - umoran dolazi sa posla, 

A kad treba zenu da izmasira oda mu to lako padne.

E vama zenama svasta na pamet pada,i posle muskarci optereceni... Ccc :nene:

Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! :smeh1:

A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. :))

E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange...  Ovako:

Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem .  ....

A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči)

Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako...

A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike ;)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Сања Т. рече

Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! :smeh1:

A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. :))

E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange...  Ovako:

Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem .  ....

A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči)

Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako...

A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike ;)

Postoji i romantična verzija, ali to ću na onoj Rapsinoj temi ;)

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Сања Т. рече

svaka čast divnim muškarcima i muževima,

Kako si ti fina...svi znamo da ovo ne postoji :smeh1:...svaka masaža ima cenu, devojke, ne nadajte se ničemu :D.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Kako si ti fina...svi znamo da ovo ne postoji :smeh1:...svaka masaža ima cenu, devojke, ne nadajte se ničemu :D.

Šta znam...nekako ne mogu da prestanem da se nadam, da , tamo negde, bar neko...postoji- ko izmasira ženu, i usnulu je poljubi u čelo, poželi laku noć i okrene se da spava. Eto...tek onako, ničim izazvan...:smeh1:   Iz ljubavi?

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Сања Т. рече

Šta znam...nekako ne mogu da prestanem da se nadam, da , tamo negde, bar neko...postoji- ko izmasira ženu, i usnulu je poljubi u čelo, poželi laku noć i okrene se da spava. Eto...tek onako, ničim izazvan...:smeh1:   Iz ljubavi?

Verovatno ima neki gej koji iz zahvalnosti što može da se pretvara pred svetom da je divan porodični čovek izmasira ženu bez zadnjih namera :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Verovatno ima neki gej koji iz zahvalnosti što može da se pretvara pred svetom da je divan porodični čovek izmasira ženu bez zadnjih namera :smeh1:.

ima! odem ovde u teretanu i nijedan me muskarac ne smara vec se gledaju izmedju sebe :)) te na miru mogu da vezbam :suncanje:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...