Bokisd Написано Новембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2019 Pa, recimo, sta mi sad pada na pamet,..... prolazak Mojsija kroz Crveno More kao praobraz Krstenja u Novom Zavetu, pa padanje mane sa neba, kao praobraz istinske mane i Hleba koji ce doci sa neba i koje se ispunilo u Isusu.....pa obecanje Aramu kao ocu velikog naroda po veri koje se ispunjava i na vernicima Novog Zaveta,....i naravno boravak Jone tri dana i noci u trbuhu kita kao sto ce i Isus biti u srcu zemlje tri dana i noci....imam jednu knjigu od svetitelja koji se bavi bas tim stvarima pa cu da potrazim.... logdanov, Степекс and Натан је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Степекс Написано Новембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2019 On 18. 11. 2019. at 15:57, Bokisd рече Pa, recimo, sta mi sad pada na pamet,..... prolazak Mojsija kroz Crveno More kao praobraz Krstenja u Novom Zavetu, pa padanje mane sa neba, kao praobraz istinske mane i Hleba koji ce doci sa neba i koje se ispunilo u Isusu.....pa obecanje Aramu kao ocu velikog naroda po veri koje se ispunjava i na vernicima Novog Zaveta,....i naravno boravak Jone tri dana i noci u trbuhu kita kao sto ce i Isus biti u srcu zemlje tri dana i noci....imam jednu knjigu od svetitelja koji se bavi bas tim stvarima pa cu da potrazim.... Expand Можеш ли да кажеш како се зове књига? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2019 On 18. 11. 2019. at 17:51, Степекс рече Можеш ли да кажеш како се зове књига? Expand Da, sad sam je pronasao i zove se Hilarije iz Poitiersa - Rasprava o starozavetnim otajstvima, nisam znao ali ima je i na net - u : https://ia801008.us.archive.org/34/items/rasprava_o_starozavjetnim_otajstvima_1969-hilarije_iz_poitiersa/rasprava_o_starozavjetnim_otajstvima_1969-hilarije_iz_poitiersa.pdf Степекс, Биљана, два and logdanov је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Степекс Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Tumačenje Otkrivenja - Protojerej Aleksandar Kolesnikov. Ovaj sajt je davno prestao da radi, ali sačuvan je preko Wayback Machine. Колесников - Тумачење Откривења WEB.ARCHIVE.ORG Млађи Катон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађи Катон Написано Јануар 5, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2020 @Степекс Лепо од Вас. Хвала! Степекс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука