Jump to content

Тумачења

Препоручена порука

Pa, recimo, sta mi sad pada na pamet,..... prolazak Mojsija kroz Crveno More kao praobraz Krstenja u Novom Zavetu, pa padanje mane sa neba, kao praobraz istinske mane i Hleba koji ce doci sa neba i koje se ispunilo u Isusu.....pa obecanje Aramu kao ocu velikog naroda po veri koje se ispunjava i na vernicima Novog Zaveta,....i naravno boravak Jone tri dana i noci u trbuhu kita kao sto ce i Isus biti u srcu zemlje tri dana i noci....imam jednu knjigu od svetitelja koji se bavi bas tim stvarima pa cu da potrazim....

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2019. at 15:57, Bokisd рече

Pa, recimo, sta mi sad pada na pamet,..... prolazak Mojsija kroz Crveno More kao praobraz Krstenja u Novom Zavetu, pa padanje mane sa neba, kao praobraz istinske mane i Hleba koji ce doci sa neba i koje se ispunilo u Isusu.....pa obecanje Aramu kao ocu velikog naroda po veri koje se ispunjava i na vernicima Novog Zaveta,....i naravno boravak Jone tri dana i noci u trbuhu kita kao sto ce i Isus biti u srcu zemlje tri dana i noci....imam jednu knjigu od svetitelja koji se bavi bas tim stvarima pa cu da potrazim....

Expand  

Можеш ли да кажеш како се зове књига?

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2019. at 17:51, Степекс рече

Можеш ли да кажеш како се зове књига?

Expand  

Da, sad sam je pronasao i zove se Hilarije iz Poitiersa - Rasprava o starozavetnim otajstvima, nisam znao ali ima je i na net - u :cheesy3: :

https://ia801008.us.archive.org/34/items/rasprava_o_starozavjetnim_otajstvima_1969-hilarije_iz_poitiersa/rasprava_o_starozavjetnim_otajstvima_1969-hilarije_iz_poitiersa.pdf

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Tumačenje Otkrivenja - Protojerej Aleksandar Kolesnikov. Ovaj sajt je davno prestao da radi, ali sačuvan je preko Wayback Machine.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...