Милан Ракић Написано Новембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2019 On 1. 11. 2019. at 23:15, Снежана рече молим те Ракићу, едукуј се Expand On 1. 11. 2019. at 23:17, drvce рече Halo, citas li ti ista, covece? Expand On 1. 11. 2019. at 23:41, Natasa. рече Zorana Pavić-pevačica, Zorana Jovanović AKA Zorannah je influenserka/youtuberka...kako god da joj se zove zanimanje. Zanimljiv fenomen, vrlo osporavana, ali pošteno zarađuje i to jako lepo. Pa čemu onda toliki otpor? Za sve nas postoji mesto pod suncem. Lajkovi, pregledi, konzumerizam...ali radi. Expand Vid'o naknadno. Što rekla Snežana, edukovao se. A stvarno sam mislio da je pevačica Zorana dodala to slovo h, fore neke radi. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2019 ЕЕЕ Снежана, умрећеш глупа, да ти није носа, могла би да изађеш испред зграде и да пасеш траву...лепо су ти причали, удај се за неког бумбара, данас би била госпџа председница клуба за заштиту фока, написала би књигу ко`но Маријана, ил би била инфлуенсерка на тубету ...како се удати за сивоњу у три лака корака...јок то глупо, па сад иди гледај дал је акумулатор црко, дал је анласер ил има масу ил је алтернатор... Broken and Јеленче је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 1. 11. 2019. at 23:53, Снежана рече ЕЕЕ Снежана, умрећеш глупа, да ти није носа, могла би да изађеш испред зграде и да пасеш траву...лепо су ти причали, удај се за неког бумбара, данас би била госпџа председница клуба за заштиту фока, написала би књигу ко`но Маријана, ил би била инфлуенсерка на тубету ...како се удати за сивоњу у три лака корака...јок то глупо, па сад иди гледај дал је акумулатор црко, дал је анласер ил има масу ил је алтернатор... Expand Aaa ne, to je predrasuda da Zorana ima bumbara iza sebe. Nema muža, bavi se ovim godinama, da je htela dosad bi se bogato udala, a ona gura sama. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 dobro je to, ima i pametnih stvari i pametnih kanala koji zarađuju. Neki prave muziku, neki nešto drugo....drže časove koje čega. nisu sve sponzoruše "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 1. 11. 2019. at 23:13, Милан Ракић рече Pa el nije Zoranah pevaljka? Expand Isto mislio. Znam da ima svij parfem - Zorannah. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 A jel kaze sta pametno u svojim objavama? Mislim o cemu pise? Cula sam za nju prosle godine na Sajmu knjiga, kad je bila guzva na njenom standu, al nista vise. Mislila sam da pise nesto za tinejdzere... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 Not my cup of tea, ali devojka što kažete nikom otela nije, snašla se. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 2. 11. 2019. at 7:41, Manja88 рече A jel kaze sta pametno u svojim objavama? Expand Nema tu ničeg intelektualnog, nego mi je zanimljiv fenomen. Ne bavi se kriminalom, nema bogatog muža, radi otkad je bila klinka, ali ljudi ne razumeju kako ta industrija funkcioniše pa je osporavaju. Nije ona jedina, ali je prva. Te glupača, te ovakva, te onakva, a devojka razvila biznis i jako lepo zarađuje na pošten način. Јеленче је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јеленче Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 Не пратим њен рад, чула сам да постоји и чиме се бави, само толико. Колико сам схватила пише о моди, облачењу....но ме интереса...баш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 Dok god je slobodno trziste, nemam nista protiv. Medjutim, mislim da je i Jelencetov post vredan paznje. Meni je OK, pravo pitanje je da li je njoj samoj OK taj posao koji radi i da li su joj prihvatljivi kompromisi koje pravi, ako ih pravi. Ali to je opet njena licna, privatna stvar. Publika ima slobodu da prati koga hoce i to je vazno. Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 I što je još bitno, nećeš je videti u rijalitiju...nema ih po tim ogavnim emisijama. Devojke samo rade svoj posao. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 2. 11. 2019. at 9:23, Natasa. рече Nema tu ničeg intelektualnog, nego mi je zanimljiv fenomen. Ne bavi se kriminalom, nema bogatog muža, radi otkad je bila klinka, ali ljudi ne razumeju kako ta industrija funkcioniše pa je osporavaju. Nije ona jedina, ali je prva. Te glupača, te ovakva, te onakva, a devojka razvila biznis i jako lepo zarađuje na pošten način. Expand čitam da su je opleli po tviterima juče Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 2. 11. 2019. at 9:28, florenntina рече Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje. Expand Apsolutno. Zato mi je interesantan taj fenomen-čemu toliki hejt ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 2. 11. 2019. at 9:29, Снежана рече čitam da su je opleli po tviterima juče Expand Ma stalno je nešto razvlače, hejtuju, kao da je najgori krimos koji ubija i krade koga stigne. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јеленче Написано Новембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2019 On 2. 11. 2019. at 9:28, florenntina рече Dok god je slobodno trziste, nemam nista protiv. Medjutim, mislim da je i Jelencetov post vredan paznje. Meni je OK, pravo pitanje je da li je njoj samoj OK taj posao koji radi i da li su joj prihvatljivi kompromisi koje pravi, ako ih pravi. Ali to je opet njena licna, privatna stvar. Publika ima slobodu da prati koga hoce i to je vazno. Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje. Expand Наравно, ја увек посматрам човека кроз душу, мислим увек како му је...рецимо адвокатима, глумцима, савест, душа, мука....преиспитивање, где су границе да не одлетиш због неке користи...како је добра умереност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука