Jump to content

Zorannah

Оцени ову тему

Natasa.

Препоручена порука

On 1. 11. 2019. at 23:15, Снежана рече

молим те Ракићу, едукуј се :smeh1:

Expand  

On 1. 11. 2019. at 23:17, drvce рече

Halo, citas li ti ista, covece?

Expand  

On 1. 11. 2019. at 23:41, Natasa. рече

Zorana Pavić-pevačica, Zorana Jovanović AKA Zorannah je influenserka/youtuberka...kako god da joj se zove zanimanje. Zanimljiv fenomen, vrlo osporavana, ali pošteno zarađuje i to jako lepo. Pa čemu onda toliki otpor? Za sve nas postoji mesto pod suncem.

Lajkovi, pregledi, konzumerizam...ali radi.

Expand  

Vid'o naknadno. Što rekla Snežana, edukovao se. A stvarno sam mislio da je pevačica Zorana dodala to slovo h, fore neke radi. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

ЕЕЕ Снежана, умрећеш глупа, да ти није носа, могла би да изађеш испред зграде и да пасеш траву...лепо су ти причали, удај се за неког бумбара, данас би била госпџа председница клуба за заштиту фока, написала би књигу ко`но Маријана, ил би била инфлуенсерка на тубету ...како се удати за сивоњу у три лака корака...јок то глупо, па сад иди гледај дал је акумулатор црко, дал је анласер ил има масу ил је алтернатор...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 1. 11. 2019. at 23:53, Снежана рече

ЕЕЕ Снежана, умрећеш глупа, да ти није носа, могла би да изађеш испред зграде и да пасеш траву...лепо су ти причали, удај се за неког бумбара, данас би била госпџа председница клуба за заштиту фока, написала би књигу ко`но Маријана, ил би била инфлуенсерка на тубету ...како се удати за сивоњу у три лака корака...јок то глупо, па сад иди гледај дал је акумулатор црко, дал је анласер ил има масу ил је алтернатор...

Expand  

Aaa ne, to je predrasuda da Zorana ima bumbara iza sebe. Nema muža, bavi se ovim godinama, da je htela dosad bi se bogato udala, a ona gura sama.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2019. at 7:41, Manja88 рече

A jel kaze sta pametno u svojim objavama?

Expand  

Nema tu ničeg intelektualnog, nego mi je zanimljiv fenomen. Ne bavi se kriminalom, nema bogatog muža, radi otkad je bila klinka, ali ljudi ne razumeju kako ta industrija funkcioniše pa je osporavaju. Nije ona jedina, ali je prva. Te glupača, te ovakva, te onakva, a devojka razvila biznis i jako lepo zarađuje na pošten način.

Подели на овим сајтовима

Dok god je slobodno trziste, nemam nista protiv. Medjutim, mislim da je i Jelencetov post vredan paznje. Meni je OK, pravo pitanje je da li je njoj samoj OK taj posao koji radi i da li su joj prihvatljivi kompromisi koje pravi, ako ih pravi. Ali to je opet njena licna, privatna stvar. Publika ima slobodu da prati koga hoce i to je vazno. Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2019. at 9:23, Natasa. рече

Nema tu ničeg intelektualnog, nego mi je zanimljiv fenomen. Ne bavi se kriminalom, nema bogatog muža, radi otkad je bila klinka, ali ljudi ne razumeju kako ta industrija funkcioniše pa je osporavaju. Nije ona jedina, ali je prva. Te glupača, te ovakva, te onakva, a devojka razvila biznis i jako lepo zarađuje na pošten način.

Expand  

čitam da su je opleli po tviterima juče

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2019. at 9:28, florenntina рече

Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje.

Expand  

Apsolutno. Zato mi je interesantan taj fenomen-čemu toliki hejt ne_shvata?

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2019. at 9:29, Снежана рече

čitam da su je opleli po tviterima juče

Expand  

Ma stalno je nešto razvlače, hejtuju, kao da je najgori krimos koji ubija i krade koga stigne.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2019. at 9:28, florenntina рече

Dok god je slobodno trziste, nemam nista protiv. Medjutim, mislim da je i Jelencetov post vredan paznje. Meni je OK, pravo pitanje je da li je njoj samoj OK taj posao koji radi i da li su joj prihvatljivi kompromisi koje pravi, ako ih pravi. Ali to je opet njena licna, privatna stvar. Publika ima slobodu da prati koga hoce i to je vazno. Ne vidim zasto bi se neko bunio ako vec ima mogucnost da sam napravi nesto drugo sto misli da je bolje.

Expand  

Наравно, ја увек посматрам човека кроз душу, мислим увек како му је...рецимо адвокатима, глумцима, савест, душа, мука....преиспитивање, где су границе да не одлетиш због неке користи...како је добра умереност.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...