J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 The Mandalorian season 2 Gleda li neko? @obi-wan obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 Управо сада, J_a_n_a рече The Mandalorian season 2 Gleda li neko? @obi-wan Prvo sad, ako Bog da, mora da se odgleda prva sezona jos jednom, da se lepo utvrdi gradivo, pa tek onda u drugo polugodje. Ima tu neki red, ne moze bilo kako! J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 @J_a_n_a Evo ti jedan poster, posto si bila dobra. Ovaj lepo odneses u digitalnu stampu i odstampas na A3, pa metnes na zid. ... https://hdqwalls.com/wallpaper/1280x2120/the-mandalorian-season-2-2020-4k J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 пре 43 минута, obi-wan рече Evo ti jedan poster, posto si bila dobra. Ovaj lepo odneses u digitalnu stampu i odstampas na A3, pa metnes na zid. Ja prešla u drugo polugođe evo za tebe jedan sneak peek: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 @J_a_n_a Ma gled`o sam pikove kol`ko `oces. Em sto su najavili da ce da se pojave redom i neki vrlo omiljeni likovi iz Clone Wars-a (npr. Asoka, pa onda ova Mandalorka Bo Katan...), pa je sad ocekivanje jos vece. Samo da kod tih likova ne uprskaju. Uzdam se u to sto Filoni i Favro i dalje vode glavnu rec. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 пре 6 часа, obi-wan рече @J_a_n_a Ma gled`o sam pikove kol`ko `oces. Em sto su najavili da ce da se pojave redom i neki vrlo omiljeni likovi iz Clone Wars-a (npr. Asoka, pa onda ova Mandalorka Bo Katan...), pa je sad ocekivanje jos vece. Samo da kod tih likova ne uprskaju. Uzdam se u to sto Filoni i Favro i dalje vode glavnu rec. Realno...ja sam nakon prve sezone bila oduševljena, i kao jedva čekam drugu i sada kada je počela u fazonu sam onako, mada da ne istrčavam videćemo šta će biti do kraja. Očekujemo Ahsoka i Boba Fett ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 Управо сада, J_a_n_a рече Realno...ja sam nakon prve sezone bila oduševljena, i kao jedva čekam drugu i sada kada je počela u fazonu sam onako, mada da ne istrčavam videćemo šta će biti do kraja. Očekujemo Ahsoka i Boba Fett ? Filoni i ostali u ekipi imaju taj neki pristup da seriju pocnu lagano, bez istrcavanja, a onda krchka publiku polako iz epizode u epizodu. I prva sezona je imala takva mesta, takav je bio Clone Wars, takav je bio Rebels. To je za moj pojam normalan nacin pripovedanja i razvijanja price. Muka mi je od besomucne "akcije" i drmusanja slike, preterali su s tim mnogi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 пре 17 минута, obi-wan рече Filoni i ostali u ekipi imaju taj neki pristup da seriju pocnu lagano, bez istrcavanja, a onda krchka publiku polako iz epizode u epizodu. I prva sezona je imala takva mesta, takav je bio Clone Wars, takav je bio Rebels. To je za moj pojam normalan nacin pripovedanja i razvijanja price. Muka mi je od besomucne "akcije" i drmusanja slike, preterali su s tim mnogi. Slažem se. Dobre su to sve serije po mnogim aspektima, sve je nekako smišljeno i izbalansirano, mnogo bolje od filmova, i produkcijski, priča, muzika, akcija... Mada je u prvoj sezoni već posle prve epizode sam bila u fazonu strava, a sada mi deluje da se ponavljaju, ne znam možda moj lični utisak, videćemo šta će biti do kraja, što ti reče uzdamo se u ovu dvojicu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 Управо сада, J_a_n_a рече Slažem se. Dobre su to sve serije po mnogim aspektima, sve je nekako smišljeno i izbalansirano, mnogo bolje od filmova, i produkcijski, priča, muzika, akcija... Od ova 3 zadnja "filma". Od starih, naravno, ne moze da bude bolje. A ove nove "filmove" vecina normalnih ljubitelja price uopste i ne priznaje da postoje, prosto ih smatraju greskom koju treba ignorisati ili izbrisati. I u Crkvi je nekad bilo tzv. "razbojnickih" sabora - politikanti u mantijama su i onda pokusavali da odrze sabore koje bi proglasili vaseljenskim, ali im to, razume se, nije uspelo. Nesto slicno se i ovde odigralo/odigrava; uvek je to natezanje izmedju dobra i zla prisutno i svuda se vidi. Управо сада, J_a_n_a рече Mada je u prvoj sezoni već posle prve epizode sam bila u fazonu strava, a sada mi deluje da se ponavljaju, ne znam možda moj lični utisak, videćemo šta će biti do kraja, što ti reče uzdamo se u ovu dvojicu Ako rade kao i do sad, onda je ovo zagrevanje publike, nista drugo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 пре 17 минута, obi-wan рече A ove nove "filmove" vecina normalnih ljubitelja price uopste i ne priznaje da postoje, prosto ih smatraju greskom koju treba ignorisati ili izbrisati. Sve ću im oprostiti ali što su obesmislili lik Dart Wader-a neću пре 18 минута, obi-wan рече Ako rade kao i do sad, onda je ovo zagrevanje publike, nista drugo. Vrlo moguće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 Управо сада, J_a_n_a рече Sve ću im oprostiti ali što su obesmislili lik Dart Wader-a neću Ma unakazili su celu pricu iz temelja. Ali pazi ovo... Star Wars nije samo jedan film, nego kompleksan narativni ekosistem; omogucava da se razni autori ogledaju u tom ekosistemu svojim pricama. I to se lepo vidi po mnostvu stripova, koji pokrivaju ogroman vremenski period. I sad - sta je njima falilo da npr. ako vec `oce da pricaju neku svoju pricu, pocnu novi pocetak u tom narativnom ekosistemu? Pa naprave svoju neku trilogiju, pa je predloze publici, pa se onda ogleda kako je i koliko uspelo? Ali neee... oni su bas sasvim namenski i smisljeno pokusali da obesmisle originalnu pricu. To su isto probali i sa Star Trek-om, pa je publika isto odlucno odbacila oba Abramsova "filma", te "serije" kao sto je sad "Picard" (za ovo bi ih posebno valjao u blatu), ogavni i odlepljeni "Discovery" i tome slicno. Oni, dakle, svesno i namerno udaraju na temelje tih i drugih prica, nema govora da je ovo neka slucajnost, jer se ogromna lova ulaze u sve to. Zasto? Pa zato sto sve te dobre stare price odlicno uoblicavaju i prenose etos pravog coveka, nose i prenose bajkovite i svetloljubive price o junacima i pozrtvovanosti, a taj i takav etos je savrseno nepozeljan u pseudokulturi novolevonjarskih sljamova. Trebalo je, dakle, da se srusi ono sto je bilo, i da se sve komplet upregne u sluzenje njihovoj levonjarskoj ideologiji. Naravno da nisu uspeli. Film "Solo" je usao u finansijski gubitak - kad je Star Wars bio na gubitku do sad? Nikad. Prpa za paru i saznanje da publika nimalo ne odobrava njihove brljotine (likovi tipa ona ludara Kenedi) su doveli do toga da su na kraju pod pritiskom publike dozvolili da Filoni napravi stvarni zavrsetak 6. sezone Clone Wars-a (prekinuta na pola, kad je Lukas prodao licencu Diznama), i da pocne ovu novu seriju. Dobro bi bilo da se ekipa tih sto se nesto pitaju promeni, u to se nekako uzdam da ce da bude. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Новембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 пре 10 минута, obi-wan рече Ma unakazili su celu pricu iz temelja. Apsolutno. Po meni sve cool stvari vezano za Star Wars nisu završile u filmovima, odnosno jesu do nekle i to pre svega mislim na prve epizode. Npr. cela priča o Skywalkerima, koji su samo mali deo tog univerzuma, je apsolutno upropašćena sa poslednja 3 najnovija filma, bezveze, promenili su Lukovu sudbinu potpuno, izbacili Mara Jade i istrebili celu dinastiju, a koliko je samo zanimljivija realna priča u odnosu na ovu koju su plasirali u filmovima. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2020 Управо сада, J_a_n_a рече Apsolutno. Po meni sve cool stvari vezano za Star Wars nisu završile u filmovima, odnosno jesu do nekle i to pre svega mislim na prve epizode. Npr. cela priča o Skywalkerima, koji su samo mali deo tog univerzuma, je apsolutno upropašćena sa poslednja 3 najnovija filma, bezveze, promenili su Lukovu sudbinu potpuno, izbacili Mara Jade i istrebili celu dinastiju, a koliko je samo zanimljivija realna priča u odnosu na ovu koju su plasirali u filmovima. Zato je Dizna izgubila masu publike, i tek ce da ih kosta. Ako tamo ima nekog ko misli glavom, poslednji je cas da se konacno vrate na stari kurs. J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука