Ronald Написано Август 21, 2019 Пријави Подели Написано Август 21, 2019 пре 3 часа, Стаљиново унуче рече ja sam ubedjne da su krenuli ,a isprati kolko je ovaj pedofil što se rokno u zatovru uložio para u tranhumanizam i eugeniku imaš danas članke institucije??pa njim i odgvoara bre Jeste ulozio ali opet to nije dovoljno, niti ce njegov licni eksperiment sirenja gena imati uspjeha. To je naivno. U ozbiljne kompanije koje se bave antiagingom ili unapredjenjem CRISPR tehnoligoje se i dalje ne ulaze mnogo. Ne ide to tako brate jer evo ja pratim vecinu tih najboljih geneticara i niko ne bi na zapadu pristao na to, da eksperimentise na ljudima, a niti je jos moguce igrati se tehnologijom i postici bilo sta znacajno. Mozes kao i Hi Jiankui u Kini ali on ne zna ni sta je uradio i nije cak ni geneticar, ne znamo posledice njegovog gene-editing. George Church jedan od otaca Crispr tehnologije prica vec deset godina o svemu i na sminarima gdje ucestvuju najbolji geneticari, genomicari itd., tako da ce tesko proci nesto a da ne dodje do javnosti u USA, bar sto se naucnika tice. Cak i ovi malobrojni koji su spremni na sve kasnije se otkriju. I Kini je moguce jer tamo imas i kampove gdje ciste ljude od reliigije komunistickim mantrama iliti reedukacijom, a bilo je i preko milion ljudi muslimanske vjeroispovjesti. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Август 22, 2019 Пријави Подели Написано Август 22, 2019 пре 22 часа, Стаљиново унуче рече ај сад прочитај поново и обрати пажњу, " роботи су били људи са малим ику " i sad imas robove, cak i sa velikim "iku", i u istoriji ih je bilo. Pa jednom dodje do pobune robova. I tako u krug. Pa i mi smo neki mail robovi koji radimo na nekim farmama i "uzgajaju nas u nekim matericama", kontrolisuci nam misli, ponasanja i osecanja. nadam se da sam te razumela, posto mi se cini da sad shvatam Draska koji me je pohvalio da sam nekonzistentna. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2019 пре 14 часа, Ronald рече Jeste ulozio ali opet to nije dovoljno, niti ce njegov licni eksperiment sirenja gena imati uspjeha. To je naivno. U ozbiljne kompanije koje se bave antiagingom ili unapredjenjem CRISPR tehnoligoje se i dalje ne ulaze mnogo. Ne ide to tako brate jer evo ja pratim vecinu tih najboljih geneticara i niko ne bi na zapadu pristao na to, da eksperimentise na ljudima, a niti je jos moguce igrati se tehnologijom i postici bilo sta znacajno. Mozes kao i Hi Jiankui u Kini ali on ne zna ni sta je uradio i nije cak ni geneticar, ne znamo posledice njegovog gene-editing. George Church jedan od otaca Crispr tehnologije prica vec deset godina o svemu i na sminarima gdje ucestvuju najbolji geneticari, genomicari itd., tako da ce tesko proci nesto a da ne dodje do javnosti u USA, bar sto se naucnika tice. Cak i ovi malobrojni koji su spremni na sve kasnije se otkriju. I Kini je moguce jer tamo imas i kampove gdje ciste ljude od reliigije komunistickim mantrama iliti reedukacijom, a bilo je i preko milion ljudi muslimanske vjeroispovjesti. One najozbiljnije u tome ne znap oni radove na objavljuju.Isto kao i sa a bombom ,samo kada eksploira pa psole par decenija se saznaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2019 пре 2 часа, sanja84 рече i sad imas robove, cak i sa velikim "iku", i u istoriji ih je bilo. Pa jednom dodje do pobune robova. I tako u krug. Pa i mi smo neki mail robovi koji radimo na nekim farmama i "uzgajaju nas u nekim matericama", kontrolisuci nam misli, ponasanja i osecanja. nadam se da sam te razumela, posto mi se cini da sad shvatam Draska koji me je pohvalio da sam nekonzistentna. ja sam ti opisao satanizam miko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 22, 2019 Пријави Подели Написано Август 22, 2019 пре 1 сат, Стаљиново унуче рече One najozbiljnije u tome ne znap oni radove na objavljuju.Isto kao i sa a bombom ,samo kada eksploira pa psole par decenija se saznaju Hahaha, pa znamo i tu ove koji su ucestvovali u pravljenju. Medjutim vecina tih naucnika je ucestvovala u pravljenju u svrhe samoodbrane, jasno su to tada naznacili, ali politicari su to nazalost iskoristili. Uglavnom ti naucnici su platili cijenu jer su kasnije uglavnom oboljeli od kancera. Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2019 пре 7 минута, Ronald рече Hahaha, pa znamo i tu ove koji su ucestvovali u pravljenju. Medjutim vecina tih naucnika je ucestvovala u pravljenju u svrhe samoodbrane, jasno su to tada naznacili, ali politicari su to nazalost iskoristili. Uglavnom ti naucnici su platili cijenu jer su kasnije uglavnom oboljeli od kancera. sada ih znamo e kako si ti divno naivan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 16 часа, Стаљиново унуче рече sada ih znamo e kako si ti divno naivan Znali smo ih i tada, i nisam ja naivan prijatelju nego si ti sklon raznoraznim teorijama zavjere sto je itekako ucestalno kod nas http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2019 Пре сат времена, Ronald рече Znali smo ih i tada, i nisam ja naivan prijatelju nego si ti sklon raznoraznim teorijama zavjere sto je itekako ucestalno kod nas Z aprojekt Menhetn je porvi put Čerčil čuo tek u Teheranu na samitu tfrojice i Staljinu tada rečeno ali je već bio infrmisan od svojih službi . misim... da ti si divno naivan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 21 часа, Стаљиново унуче рече ja sam ti opisao satanizam miko Znam, čiko I ja sam govorila o satanizmu. Čini mi se kao da ste u nekom prepirućem raspoloženju...zašto? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 3 часа, Ronald рече Znali smo ih i tada, i nisam ja naivan prijatelju nego si ti sklon raznoraznim teorijama zavjere sto je itekako ucestalno kod nas Ne bih ja bacala te teorije zavere. Eto svi teoretičari zavere su govorili da je Lenjin podmetnut da uništi Rusiju...mnogi Rusi se i sada kunu u njega...a sada lepo pričaju da je bio nemački čovek bez nekih rukavica. Ja mislim da se malo šta u svetu događa spontano. ALi dobro...to sam samo ja. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 5 часа, sanja84 рече Ne bih ja bacala te teorije zavere. Eto svi teoretičari zavere su govorili da je Lenjin podmetnut da uništi Rusiju...mnogi Rusi se i sada kunu u njega...a sada lepo pričaju da je bio nemački čovek bez nekih rukavica. Ja mislim da se malo šta u svetu događa spontano. ALi dobro...to sam samo ja. U Rusiji je i Staljin izuzetno popularan i dalje medju gradjanima, tako da se ne bih oslonjao na procjenu ljudi koji brzo zaboravljaju istoriju i masakr pocinjen nad njihovim stanovnistvom. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 5 часа, sanja84 рече Znam, čiko I ja sam govorila o satanizmu. Čini mi se kao da ste u nekom prepirućem raspoloženju...zašto? Бож саклони ,јок а за овбо чико..па неб се ни ти башп скувала у другој води фала фала sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 5 часа, sanja84 рече Ne bih ja bacala te teorije zavere. Eto svi teoretičari zavere su govorili da je Lenjin podmetnut da uništi Rusiju...mnogi Rusi se i sada kunu u njega...a sada lepo pričaju da je bio nemački čovek bez nekih rukavica. Ja mislim da se malo šta u svetu događa spontano. ALi dobro...to sam samo ja. Није тема објаве отвори тему па ћмо о томе тамо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 4 минута, Ronald рече U Rusiji je i Staljin izuzetno popularan i dalje medju gradjanima, tako da se ne bih oslonjao na procjenu ljudi koji brzo zaboravljaju istoriju i masakr pocinjen nad njihovim stanovnistvom. исти коментар као и горе Сањи годишта 84. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 ne pricaju rusi, nego konkretno amerikanci "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука