O Goran K Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 ? ??? ?????? ??? ?? ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ?? ? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????To je njihov problem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 ? ??? ?????? ??? ?? ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ?? ? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????To je njihov problem ??? ??? ?? ????, ?? ?? ?????? ??????????. ??????? ???? ? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ? ????. ?????? ??? ?? ????? ?? ?????? ????? ?? ?? ?????? ????? ???? ? ??? ??????, ???? ?? ??? ???????, ????????. ????????, ????? ????? ??????? ?? ??????????, ?? ????? ?? ??????. ?? ?? ?????? ?????????? ??? ???????? ???? ??????? ????, ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??? ?????? ?? ?????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 ? ??? ?????? ??? ?? ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ?? ? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????To je njihov problem ??? ??? ?? ????, ?? ?? ?????? ??????????. ??????? ???? ? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ? ????. ?????? ??? ?? ????? ?? ?????? ????? ?? ?? ?????? ????? ???? ? ??? ??????, ???? ?? ?? ? ???????, ????????. ????????, ????? ????? ?????? ?? ??????????, ?? ????? ?? ??????. ?? ?? ?????? ?????????? ??? ???????? ???? ??????? ????, ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??? ?????? ?? ?????????????. ??? ?????,?? ?? ?????? ??????????,?????? ?? ?????????????????? ?? ????????? ???? ?? ???? ?? ???? ????????? ?????? ????.??? ?? ?????? ?? ???? ? ?????????? ?? ?? ???? ? ???,??? ?? ???? ????????????? ?? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Ово ми је итекако конфузна тема и тако је.. мрачнааа.... не знам... оно што знам је да треба да се држимо Литургије, Причешћа, Васкрслог Христа јер Бог је Љубав и ко је са Њим имаће живот вечни... а да ли ће бити катаклизме или неће.. овакве или онакве... то нека Бог одлучи како, кад ... ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 ??? ?? ?? ??????? ???????? ???? ? ???? ??.. ????????.... ?? ????... ??? ??? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ?????????, ????????, ????????? ?????? ??? ??? ?? ????? ? ?? ?? ?? ??? ????? ????? ?????... ? ?? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????.. ?????? ??? ??????... ?? ???? ??? ?????? ????, ??? ...?????? ????.??? ?? ???? ????????? ??????, ?????? ?? ????? ????? ??????? ????? ? ????? ?????, ????????????, ?? ?? ????????? ??????? ??????. ???????, ????????? ? ?????????? ???? ????? ???????? ?? ?? ???????????? ?????????? ???? ????. ???? ?????, ?? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ?? ???? ?? ??? ????? ? ???? ??????? ?? ???? ?? ???????. ?? ?? ????, ?? ????, ??? ??? ?? ???? ?????. ?????? ????, ? ????? ???????, ?? ??? ???? ????? ?? ???. ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????? ? ? ???? ?? ??????????. ???? ? ?? ?? ?? ??????? ????? ?????? ? ???? ?? ?? ????? ???????. ????? ?? ???? ?????????? ? ????. ? ???? ?????? ?? ? ?????? ???????? ????????. ???? ?? ??? ?????? ?? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ? ??? ?????? ??? ?? ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ?? ? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????To je njihov problem??? ???? ??? ? ??? ???????, ?? ???? ?????, ?? ?? ????????? ???? ???? ?? ?? ?? ????? ? ?? ???? ? ???? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ??? ?? ?? ??????? ???????? ???? ? ???? ??.. ????????.... ?? ????... ??? ??? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ?????????, ????????, ????????? ?????? ??? ??? ?? ????? ? ?? ?? ?? ??? ????? ????? ?????... ? ?? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????.. ?????? ??? ??????... ?? ???? ??? ?????? ????, ??? ...?????? ????.??? ?? ???? ????????? ??????, ?????? ?? ????? ????? ??????? ????? ? ????? ?????, ????????????, ?? ?? ????????? ??????? ??????. ???????, ????????? ? ?????????? ???? ????? ???????? ?? ?? ???????????? ?????????? ???? ????. ???? ?????, ?? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ?? ???? ?? ??? ????? ? ???? ??????? ?? ???? ?? ???????. ?? ?? ????, ?? ????, ??? ??? ?? ???? ?????. ?????? ????, ? ????? ???????, ?? ??? ???? ????? ?? ???. ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????? ? ? ???? ?? ??????????. ???? ? ?? ?? ?? ??????? ????? ?????? ? ???? ?? ?? ????? ???????. ????? ?? ???? ?????????? ? ????. ? ???? ?????? ?? ? ?????? ???????? ????????. ???? ?? ??? ?????? ?? ????????. ??? ??? ???? ??????? ?????????,?????????? ?? ??????? ????? ??? ?? ????? ?????? ???????,?????? ????? ? ??? ?? ????? ??????.???? ??? ???? ?????? ??? ?????? ?? ???. ?????? ?? ????? ?????????? ?? ???? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Рекох, слажем се са Тобом Дејане. У Старом Завету можемо да прочитамо, како је Бог поштедио Ниневљане када су се покајали. Али оно што је битно је да су се сви колективно кајали док је цар Ниневије био пример свима како треба чинити. Једно размишљам: Бог је човекољубив и чека сваког човека да се обрати и буде жив. Зато, мислим, да ће Бог трпети и чекати све док буде било покајника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ? ??? ?????? ??? ?? ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ?? ? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????To je njihov problem 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodan Написано Јул 26, 2009 Пријави Подели Написано Јул 26, 2009 Drago mi je oce sto ste se ukljucili.Ne treba dramiti i paniciti,slazem se.Treba raditi na sebi,sticati blagodat i sluziti Gospodu najbolje sto umemo.Imati naravno poverenja u njega jer nas on nikada nece napustiti,bice sa nama do kraja sveta.Neka bude sto mora biti.Sveto pismo govori da niko ne zna vreme do samog Boga,ali su nam jasno opisane okolnosti,situacija u svetu i redosled dogadjaja kako mora da usledi.Mnogi starci su ovo vreme okarakterisali upravo kao poslednje vreme o kome govori Sveto pismo.Pa i mi obicni vernici,iako smo gresni nismo slepi i gluvi pa da ne vidimo sta se dogadja.Zar se ovo nase nesrecno vreme ne podudara sa onim sto govori Sveto pismo.Ne treba se bojati ali ne treba ni gurati glavu u pesak i zanositi se tim da se to nece sada dogoditi ili da mi to necemo doziveti.Ko zna sta nosi sutra.Ono sto je sada aktuelno su upravo ta biometrijska dokumenta,pasos i licna karta.Ako dodje vreme da je potrebno da stradam za Hrista stradacu ali sad je pitanje da li je doslo to vreme?Da li kao Pravoslavni Hriscanin da odbijem nova dokumenta.Shvatate da je stvar ozbiljna i da ovakva odluka moze da znacajno utice na zivot svakog coveka.Potreban je jasan i gromoglasan glas Crkve a ne samovoljno saputanje pojedinaca Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 mislim da je tolika frka dignuta bez preke potrebe...dobro je upozoravati ali... mislim da će sve biti očigledno nama pravoslavnima...imajmo na umu da su svi ljudi njegova ciljna grupa a nas je malo... jednostavno mislim da će igrati na kartu ... oćeš-oćeš,nećeš-nećeš...ali ako nećeš,nećeš postojati kao član društva... isprave,poso,kupovina,osiguranja...... puć Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 А шта мислиш оче да ли ће припадници осталих конфесија умети да разлуче то и колико ће умети то да ураде?To je njihov problem Оно што ће доћи, ми не можемо зауставити. Библија пише о догађајима који ће се десити и доћи. Једино што ми треба да чинимо јесте да се држимо Онога који и ако умремо, може да нас подигне, васкрсне. Нажалост, данас многи мислећи на антихриста, не мисле на Христа. МИ не можемо зауставити ове пропасти које сналазе свет, али можемо се ми окренути од пропадања ако будемо са Непропадљивим. Ово сам написао пре годину дана и нисам променио мишљење... добро је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 АнтиХрист кад бидне дошао, најпре ће да награди оне православце који га проповедају. Посебно је опасна активност "Апостолског Центра 888". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 mislim da je tolika frka dignuta bez preke potrebe...dobro je upozoravati ali... mislim da će sve biti očigledno nama pravoslavnima...imajmo na umu da su svi ljudi njegova ciljna grupa a nas je malo... jednostavno mislim da će igrati na kartu ... oćeš-oćeš,nećeš-nećeš...ali ako nećeš,nećeš postojati kao član društva... isprave,poso,kupovina,osiguranja...... puć :cheesy:па да, робље/роба је крајњи циљ ђавола ...али чисто сумњам да ће бити тако једноставно ... никад грех и искушења нису била једноставна, па се сваки пут закачимо и паднемо, ко зна колико ће тешко већ бити само одупрети се искушењу, а камоли се подићи на ноге у то време ... или тежина живота, кад је већ сад све уперено против човека који размишља својом главом и не допушта ни себи ни онима око њега да упадну у змаке индоктринације ... осећам се конспиративно кад пишем о овоме 0205_whistling Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 mene te teme o sesticama i bar kodovima,zigovima,antihristu i sl.uvek lepo nasmeju.. ines and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука