Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Управо сада, Sofija_ рече Ima li sta protiv biljnih vasi? Ту сам неку хемију користио али само пре сазревања плода. И то сам само једном употребио у благом раствору. Купио сам у пољопривредној апотеци. Бојао сам се да ми се купине не посуше јер ваши нисам на време приметио. А иначе може: https://www.agroklub.rs/eko-proizvodnja/prirodnim-metodama-protiv-biljnih-vasi/24271/ Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 da li je greh ako ja njih lepo izmestim u komsijski vocnjak? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 1 минут, Sofija_ рече da li je greh ako ja njih lepo izmestim u komsijski vocnjak? C, c, c... Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 posto mi je komsija sumnjiv, nesto je mnogo radostan odkad on vise nema mrava, sve mislim da ih on nije ubacio jer su nase vocke bas lepo napredovale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 5 минута, Sofija_ рече posto mi je komsija sumnjiv, nesto je mnogo radostan odkad on vise nema mrava, sve mislim da ih on nije ubacio jer su nase vocke bas lepo napredovale Јес, но, кад би то могло, него, зови човека на ручак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 2 минута, Плаво Небо рече Јес, но, кад би то могло ja nikom ne verujem, a jos nismo ni ogradili ni kucu ni vocnjak, tako da nocu svako moze da dodje i vrslja, vocke su mlade tek 3.godina i bas su se lepo primile, cak su neke i dale rod.. ja sam njih s ljubavlju i sadila i zalivala, prve godine mrava uopste nije bilo, a kod komsije brdo..druge godine se odnikud pojavio jedan mravinjak, sad ih ima nekoliko.. ne vredi nista dok se ne stavi kamera Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 10 минута, Плаво Небо рече зови човека на ручак hocu, dobice mrave u sosu od mirodjije Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 23 минута, Sofija_ рече ja nikom ne verujem, a jos nismo ni ogradili ni kucu ni vocnjak, tako da nocu svako moze da dodje i vrslja, vocke su mlade tek 3.godina i bas su se lepo primile, cak su neke i dale rod.. ja sam njih s ljubavlju i sadila i zalivala, prve godine mrava uopste nije bilo, a kod komsije brdo..druge godine se odnikud pojavio jedan mravinjak, sad ih ima nekoliko.. ne vredi nista dok se ne stavi kamera Не иду мрави тек тако са једног места на друго. Њима је краљица закон, а без ње никуда не мрдају. Она је обично дубоко у земљи и тешко је доћи до ње. А и како је наћи у тој гомили земље. Можда је човек једноставно применио неке препарате и отерао их са свог имања. obi-wan and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 1 минут, Плаво Небо рече Не иду мрави тек тако са једног места на друго. Њима је краљица закон, а без ње никуда не мрдају. Она је обично дубоко у земљи ovo nisam znala, hvala ti a kako mravi biraju gde ce biti? Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 1 минут, Sofija_ рече ovo nisam znala, hvala ti a kako mravi biraju gde ce biti? Немам појма, вероватно бирају растресито, меко и суво земљиште, оцедито. Не знам, лупам. Претпостављам. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 @Sofija_ Зашто ти сметају мрави у воћњаку? Неће они оштети воћке. Они уништавају ваши, ларве жилогриза итд. Воћкама не штете. Пре ће бити да имају довољно хране ту, па су ту и дошли. Ми у једном нашем вишњаку имамо неколико мравињака и не дирамо их. АлександраВ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 On 18.4.2019. at 19:42, Sofija_ рече ovo nisam znala, hvala ti a kako mravi biraju gde ce biti? Obicino biraju najgresnije medju nama... АлександраВ, Плаво Небо and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 пре 23 минута, БанеЛ рече @Sofija_ Зашто ти сметају мрави у воћњаку? Неће они оштети воћке. Они уништавају ваши, ларве жилогриза итд. Воћкама не штете. Пре ће бити да имају довољно хране ту, па су ту и дошли. Ми у једном нашем вишњаку имамо неколико мравињака и не дирамо их. Ja im rekoh napred, al` otvrdnese srca njihova... АлександраВ and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 често имам проблем са мравима јер улазе у кошнице. ја најћешће користим техничку или неку другу маст тако што намажем ногаре од постоља и тако им онемогућим пењање до кошнице. Пошто не иде да мажеш воћке са машћу препоручујем ти да покушаш са листовима коприве, ораха или парадајза. Исто можеш користити и цимет или со. АлександраВ and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2019 пре 1 сат, БанеЛ рече @Sofija_ Зашто ти сметају мрави у воћњаку? Неће они оштети воћке. Они уништавају ваши, ларве жилогриза итд. Воћкама не штете. Пре ће бити да имају довољно хране ту, па су ту и дошли. Ми у једном нашем вишњаку имамо неколико мравињака и не дирамо их. gde ono rece ti da zivis? da ti ih posaljem brzom postom smetaju mi jer se munjevitom brzinom mnoze, da ih je dva tri pa ajde da ih trpim.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука