Jump to content

Постоји ли разлика између геј особа и хетеро-промискуитетних особа?

Препоручена порука

како сад то,то је као она пословица једном наркоман увек наркоман .

Немој заборавити да смо ми ипак Хришћани,најчи смо најачи  :0104cheesy:

Svakako da postiji sveta tajna pokajanja ali sa ovakvim strastima to ne ide preko noci

"e od sada nisam homoseksualac, ali stvarno" pa da to proradi jer onda uopste ne bi imali

takve probleme.

Не иде то лако ни са хетеросексуалним промискуитетом
Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Svakako da postiji sveta tajna pokajanja ali sa ovakvim strastima to ne ide preko noci

"e od sada nisam homoseksualac, ali stvarno" pa da to proradi jer onda uopste ne bi imali

takve probleme.

Ne ide lako ali je mnogo mnogo lakse. U tome je i kljuca za odgovor na pitanje topika.

Подели на овим сајтовима

takve probleme.

Ne ide lako ali je mnogo mnogo lakse. U tome je i kljuca za odgovor na pitanje topika.
Многи мисле да је то мањи грех па се мање и труде да га одагнају ,а када се хомосексуалац призове памету ту онда се одма пресеца у корену

,а и грижа савести је већа...

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је о.Угрин већ дао одг на ово, са становишта Цркве, рекавши од прилике да нема разлике између врста блуда. Видите на теми ХОМОСЕКСУАЛИЗАМ.

Подели на овим сајтовима

Крајње занимљива тема и ја исто мислим да му то некако дође исто. И једно и друго је гријех а ко смо ми да вагамо који је већи  stadaradim

П.С. Машо: Одличан потпис

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Крајње занимљива тема и ја исто мислим да му то некако дође исто. И једно и друго је гријех а ко смо ми да вагамо који је већи  stadaradim

П.С. Машо: Одличан потпис

Ја не бих рекао да је исто. Није и не може бити исто. Хетеро-промискуитет јесте грех, али хомосексуалност је противприродни грех - дупла ненормалност. Прво јесте грех у смислу лошег владања својим природним страстима, а друго је ругање и Богу и својој природи - ужас.

Подели на овим сајтовима

Bitno je da homoseksualizam ne postane racionalizacija, nesto sto ce umiriti coveka spoznajom da nije najgori i da ce, ako se bori protiv takvog vida greha, izbrisati sopastveni. To je zabluda na koju mnogi pristaju, imenujuci sebe borcima protiv greha, u sustini, zanemaruju sopstveni te zato treba shvatiti, naglasiti - blud jeste blud, nacin je manje bitan. Ako ste pratili, ap. Pavle izjednacuje rukobludnike sa homoseksualcima (I Kor. 6; 9-10.), tako da nikakav oblik borbe sa homoseksualcima (sem unutrasnje) nece, niti moze, izbrisati vas sopstveni greh dok, sa druge strane, heteroseksualni bludnik je podjednako u grehu kao i homoseksualni i to mora biti jasno. Mislite o tome...

Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...