Александар Милојков Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Обавезно погледајте! Ја још не могу да дођем себи! Човек, бивши муслиман и припадник Хесболаха, имао је сусрет са самим Христом. sleki, Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 idi bre covece...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Славите Господа јер је добар! Јер је довека милост Његова!! Слава Богу! Ово је предивно!!!! Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Славите Господа јер је добар! Јер је довека милост Његова!! Слава Богу! Ово је предивно!!!! "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Јесте ли видели како Пастир Добри долази по изгубљено јагње!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 slavabogu pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 И шта рече Господ овом нашем брату: ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ! slavabogu pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 slavabogu pravopop :cheesy3: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Невероватно како је наш Господ увек препознатљив. Кадагод слушамо оваква и слична искуства, људи говоре о порукама: праштања, милости, благости и безусловне љубави. То су заиста отисци које оставља наш Господ када походи животе људи. А ово када је причао да се Алаху молио данима да му покаже пут и ништа се није догодило. Међутим, након молитве Живоме Богу, одговор је стигао. Та ме је прича подсетила на пророка Илију и на догађај када су незнабожачки жречеви молили лажне богове да спале жртву на олтару: урлали, кукали, играли, секли се - али ћорак, ништа. На једну Илијину молитву Живоме Богу - огањ са неба спалио је жртву. Људи, имамо милион разлога да попут нашег светог Владике Николаја кажемо: Ја не верујем у Бога...Ја знам да Бог постоји!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Сад ће тек да има проблема да не застрани. Ако га Исус не приведе Оцу онда ко зна ко му се јавио. Он каже: ,,као хришћани ми не кажемо да је Исус Христ Божји син јер Бог има дете. Не, не, не...''. Иначе такве хришћане, као што је овај млађи човек, познајем као неке неправославне који не верују у Тројицу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Сад ће тек да има проблема да не застрани. Ако га Исус не приведе Оцу онда ко зна ко му се јавио. Он каже: ,,као хришћани ми не кажемо да је Исус Христ Божји син јер Бог има дете. Не, не, не...''. Иначе такве хришћане, као што је овај млађи човек, познајем као неке неправославне који не верују у Тројицу. Добро, питање је шта је са тиме хтео да каже. По мени, велика је ствар што је Христа признао за Господа. То не може нико учинити без Духом Светим. Не судимо му. Оставимо га Господу. Зна Он шта ће са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Колико треба да будемо захвални Богу што смо православни хришћани, и што можемо у свако време да се обраћамо Богу и што можемо да се причешћујемо Његовим Телом и Крвљу и да добијамо опроштај кад год се покајемо, овај човек до овог чудесног момента се обраћао ко зна коме, а нама је омогућено да будемо уз Христа непрестано. kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Колико треба да будемо захвални Богу што смо православни хришћани, и што можемо у свако време да се обраћамо Богу и што можемо да се причешћујемо Његовим Телом и Крвљу и да добијамо опроштај кад год се покајемо, овај човек до овог чудесног момента се обраћао ко зна коме, а нама је омогућено да будемо уз Христа непрестано. slavabogu pravopop "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Сад ће тек да има проблема да не застрани. Ако га Исус не приведе Оцу онда ко зна ко му се јавио. Он каже: ,,као хришћани ми не кажемо да је Исус Христ Божји син јер Бог има дете. Не, не, не...''. Иначе такве хришћане, као што је овај млађи човек, познајем као неке неправославне који не верују у Тројицу. Мислим да је ова дилема значајна. Ако су чињенице овакве какве је овај човек изнео о догађају који му се догодио пре 18 година, онда је његово искуство равно сусрету светог апостола Павла са Христом, на путу за Дамаск. Питање онда остаје, због чега тек сада сазнајемо за овог апостола међу муслиманима (и то нарочито шиитима који су мањина у исламском свету) и због чега је толико очигледно преобраћен у неку форму протестантизма, уз тако очигледне импликације савелијеве јереси? Као што кажем, не желим да умањим значај искуства овог човека и беспрекорно православну етику његовог хришћанског размишљања, али екслисиолошки је несумњиво утемељен на неком облику савременог западног протестантизма. Тиме остаје значајно питање за нас саме - да ли онда ми претерујемо са нашом еклисиологијом? Да су ово последња времена и да влада Антихрист, ово би можда била и свакодневна прича, за природно верујуће свих религија. Овако, тим пре што се (у односу на време снимања) догодила пре 18 година, било би интересантно сазнати више о начину на који је овај човек живео сво то време, као и где је сада и чиме се бави? kron је реаговао/ла на ово 1 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука