Jump to content

Da li je bilo nečega u Ljuljacima

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Nisu vise na planini na Jelici gde su se inace sastali svi cetnici?

1000000001010 (једна од мојих омиљених пјесама).

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Овога пута нећу себи дозволити да ме катастрофална ситуација у СПЦ саблажњава, јер сад је почео пост.

.....................

Уживајте браћо у посту и не дозволимо да нас саблазне људи који гледају само своју гу..цу.

da.... ali to ako deliš vreme na post i kad nije post.... a to je jeres postizma...

post je način života a nisu kalendar i odredjeni dani u  dotičnom... cilj posta je ljubav i projava slobode

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=6602.msg302762#msg302762 date=1290952214]

Овога пута нећу себи дозволити да ме катастрофална ситуација у СПЦ саблажњава, јер сад је почео пост.

.....................

Уживајте браћо у посту и не дозволимо да нас саблазне људи који гледају само своју гу..цу.

da.... ali to ako deliš vreme na post i kad nije post.... a to je jeres postizma...

post je način života a nisu kalendar i odredjeni dani u  dotičnom... cilj posta je ljubav i projava slobode

Али овакве несреће нам се дешавају увјек пред пост (сетимо се само разрешења дужности Артемија од стране СА Синода пред Васкршњи пост...а сада и ово). Када је вријеме да се посветимо мало више унутрашњом миру, промени, смирењу....тад нам долазе овакве ствари.

Подели на овим сајтовима

Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi.

И да је била 1 особа, много је. Преко овога се лако прешло као да се умислило да нико неће поћи за Артемијем.

Подели на овим сајтовима

Od danas je Marko nista drugo nego 0110_hahaha i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi.

Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi.

Јеси му ти дао монашки чин и име па да му одузмеш?
Подели на овим сајтовима

Али овакве несреће нам се дешавају увјек пред пост (сетимо се само разрешења дужности Артемија од стране СА Синода пред Васкршњи пост...а сада и ово). Када је вријеме да се посветимо мало више унутрашњом миру, промени, смирењу....тад нам долазе овакве ствари.

ja mislim da je to čista koincidencija jer djavo ne spava niti Boga moli tako da je moglo uvek da se desi...ako smo pali padu smo bili skloni i slični fazoni  0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

35. Па им рече: Људи Израиљци, добро пазите шта ћете чинити са овим људима.

36. Јер прије ових дана устаде Тевда говорећи да је он нешто велико; уз њега пристаде људи бројем око четири стотине; он би убијен, и сви који га слушаху разиђоше се и пропадоше.

37. Послије овога устаде Јуда Галилејац у дане пописа и одвуче доста народа за собом; он такође погибе и сви који га слушаху растурише се.

38. И сад вам кажем: Прођите се ових људи и оставите их; јер ако буде од људи ова намисао или ово дјело, пропашће;

39. Но ако је од Бога, не можете га уништити, да се како и богоборци не нађете.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/NoviZavet/NoviZavet05.htm

Маните се људи ћорава посла.

Владико и човекољубче, Царе векова и Даваоче добара, Ти Који си порушио зидове непријатељства и који дарујеш мир роду људском, даруј и сада мир слугама Твојим, усади у њих страх Твој и утврди љубав међу њима; угаси сваку расправу, уклони све несугласице и саблазни. Јер си Ти мир наш и Теби славу узносимо, Оцу, Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин.

Сретан вам пост greengrin

Подели на овим сајтовима

hvala ivančice  greengrin ... takodje.... pravo veliš... ja bih još i dodao-klonite se SIZIFOVOG POSLA a srećan vam i radostan a pre svega Bogu pristupačan post....

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Od danas je Marko nista drugo nego greengrin i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi.

Јеси му ти дао монашки чин и име па да му одузмеш?

Marko ga je sam sebi uzeo. Ako mislis da ovakve stvari mogu provci nekaznjeno onda nemas pojma ni o cemu. Akop mislis da je Marko u pravu onda ga to sledi a ne popuj meni ovde.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

154601_475557381551_690016551_5577515_3715184_n.jpg

155793_475559156551_690016551_5577542_6650320_n.jpg

76138_475554756551_690016551_5577478_6764300_n.jpg

у сваком случају нимало занемарљив број.. сада чекамо коначни "суд" наше СВЕТЕ САБОРНЕ ЦРКВЕ !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...