Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Ово питање постаје све занимљивије и занимљивије. Дакле, убити некога и сви ће бити срећни...хм....

си укапирао?  :( 0203_cool
јел неко други укапирао који је то избор који овде отац Иван помиње?
Вероватно нико није ни обрато пажњу...
тај фазон, а сви се бав личностима, уместо контекстом питања ...

личи ми на мерење да ли је исправно и оправдано убити га, па да му онда пресуде по кратком поступку или га ослободе  :) 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

При овој свести-НЕ!

Да је Господ хтео,сам би му узео живот,Он му је и дао.

Е,сад,ако би била нека акутна ситуација,онда....не знам. bliss jeeee

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

slike mu nisu ništa posebno...ne bih ga ubio... ovo pitanje obradjuje dostojevski u braći karamazovima... vredi li opšta harmonija ako se zbog nje krkne samo jedna ličnost...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Исувише хипотетичко питање. Не можеш унапред знати шта ће да се деси. Пред такав изборе не можемо бити стављени. А што се тиче манијака који могу да активирају бомбу, то је друга ствари. То је војницима и полицији посао - да таквог на било који начин спрече у намери.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Adolf Hitler was born on 20th April, 1889, in the small Austrian  town

Wolfgang Amadeus Mozart was born in Salzburg,Austria

4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

tu se od prilike lista sličnosti završava... hitler je obožavao vagnera...znao je njegove opere napamet... inače,dotične traju po 3-4 dana

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

tu se od prilike lista sličnosti završava... hitler je obožavao vagnera...znao je njegove opere napamet... inače,dotične traju po 3-4 dana

Морам признати и мени се Вагнерова глазба више дојми него Моцартињова.

Подели на овим сајтовима

мого би на пп да ми пустиш шта си чуо од једног а шта од другог

иначе,ево једног Вагнеровог цитата

-верујем у Бога,Моцарта и Бетовена као и њихови ученици и следбеници.Верујем у Духа Светог и у истину једне,целовите уметности.Верујем да ова уметност исходи од Бога и живи у срцима свих просвећених људи... верујем да се кроз уметност,сви људи спасавају

http://thinkexist.com/quotation/i-believe-in-god-mozart-and-beethoven-and/390093.html

отворићу тему о овоме

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

За неког је ово тешко питање?! Мени није , одговор је једноставан - НЕ !

Ма колико  и шта лоше учинио  ,  убиство није решење.

Његова владавина је и његово искушење и допуштење од Бога али зло није видео и кренуо за тим. Да је макар мало вере имао , он се не би убио већ би достојно изашао пред лице правде па шта буде.

Засигурно би увидео своја недела и верујем да би вапио од Господа опроштај за све што је учинио али на жалост , толико је имао помрачен ум , да је сам себи пресудио.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...