aliluja Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Fizički izgled nije nebitan... samo nije od presudnog značaja...Mnogo više pažnje može da ponese blagi pogled i od srca osmeh... GeniusAtWork and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Постоје објективно лепи људи који ми нимало нису привлачни. Једноставно немају то нешто. Значи ми нека унутрашња занимљивост, жар у очима, погледи на свет, дубина, начин на који се неко смеје и чему се смеје, чему се радује, шта га растужује, за чим чезне... Дешавало ми се да су ми постајали временом лепи неки људи који ме нису освојили на прву лопту. Не волим класичну лепоту. Волим кад особа има нешто необично у себи, што се ретко среће, то ми је неодољиво. Не ваља баш ни кад је неко претерано леп. Често је таквима велики его, па су напорни и за друштво. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Lepota je u oku posmatraca. Razlicitim ljudima i razlicitim kulturama su razlicite karakteristke i crte lica lepe. Ono sto bi trebalo da je svima zajednicko kao lepo je ta unutrasnja lepota,koju covek ima ili nema, sve ostalo, spoljasnje, je veoma diskutabilno. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука