Crnokosa Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Recimo ranije zasvideo mi se jedan decko, ma cakan je skrooz , ubacih se u njegovo drustvo i upoznah ga kad ono pljus, uzas kako se ponasa i razmislja. Druga situacija je da mi je jedan decko bio antipatican skroz, ali kad ga upoznah ja se zaljubih i onda mi je sve bilo lepo kod njega. Znaci bitno je samo to nesto sto ce da nas privuce posle je sve na toj osobi lepo. Лидија Миленковић, Никола Поповић and Жика је реаговао/ла на ово 3 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Питање и за форумашице, и за форумаше. Одговорите сами себи, али искрено. (Ако сте већ били у сличној ситуацији, присетите се тадашњег избора). Уђеш у продавницу. Унутра две слободне продавачице ( на истој удаљености од тебе ). Којој ћеш да се обратиш ? : Продавачица А http://yucatan.com.mx/wp-content/uploads/2014/02/Artistas-de-nueve-pa%C3%ADses-participar%C3%A1n-en-el-Festival-del-Mon%C3%B3logo-en-Cuba-300x215.jpg Продавачица Б http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d4/a8/fb/d4a8fb3bf6e89d52ee7eea7f9ddb434e.jpg Pa... kada bih vec morala da biram kod koje cu, izabrala bih : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Pa... kada bih vec morala da biram kod koje cu, izabrala bih : Ma nemoj, ni manje ni vise! Posle kazu kako ne gledaju misice i telo... jaooo... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ma nemoj, ni manje ni vise! Posle kazu kako ne gledaju misice i telo... jaooo... ja ne trep trep Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ја бих отишо код ове прве. Код ње је ред сигурно мањи, а време је новац и овде га штедим. И онда кад уштедим довољно пара, платим ову другу, а сиротиња и даље стоји у њеном реду и пари очи. Треба размишљати дугорочно. Иван Ивковић, Juanito, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Видиш да су обе насмејане. Такође видим да прва не позира (није сконцентрисана на објектив).Једина разлика ( коју можеш да видиш, као неко ко је ушао у продавницу ) је у физичком изгледу . Управо супротно: кроз физички изглед се "види" вајб. То што су обе насмејане не значи ништа. Осмех може бити уљудан, искрен, дрзак, злокобан, усиљен, итд. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 @@Џуманџи, И ти о свему томе размишљаш, а ушла си, у журби, да купиш нешто и идеш даље. :.mislise. Ја овде говорим о подсвесном, о импулсу. Но добро, ти вероватно тако реагујеш, као што кажеш 8086.gif . Само мислим да се 99,9 % људи труди да изгледа лепо ( често им је то једини мотив за аматерско бављење спортом и вођење рачуна о исхрани), да бира одећу која ће да им прикрије на телу оно чиме нису задовољни ( велики стомак, мршаве ноге, мале/превелике груди и сл.) И, иако сматрам да физички изглед није битан, и сама примењујем ове трикове са одећом. Broken је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 @@Џуманџи, И ти о свему томе размишљаш, а ушла си, у журби, да купиш нешто и идеш даље. :.mislise: Не, нисам рекла да о томе размишљам о томе, већ да се експресије "детектују" у делићима секунде и да на основу њих најчешће одлучујемо. Међу првима сам рекла да нам је лепота јако битна, али овако како си ти презентовала - испало је да не само што није битна, већ је пресудна, што (по мени) уопште није тачно. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 hm... ajde idemo ispocetka - Ko misli da je lepota bitna? Neka digne dva prsta! Рада., Тања1 and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 hm... ajde idemo ispocetka - Ko misli da je lepota bitna? Neka digne dva prsta! Ако говоримо о физичком складу који нама одговара рекао бих да је лепота важна али не и пресудна. Nebojš.a, Никола Поповић, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Zar bi iko od nas bio sa osobom koja mu nje lepa? Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Zar bi iko od nas bio sa osobom koja mu nje lepa? Теоретски да али је јако мала вероватноћа. Кад неког истински волиш (као личност, претежно без себичности) физички изглед постаје споредна ствар. Ово је само спекулација на основу моје интуиције (јер ту меру љубави према човеку нисам имао никад) и неких досадашњих искустава. Можда грешим у процени. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 To htedoh reci. Svako ima svoj neki ukus a kako upoznajemo osobu ona nam postaje lepa, vise nego pre... Иван Ивковић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 hm... ajde idemo ispocetka - Ko misli da je lepota bitna? Neka digne dva prsta! http://www.cbc.ca/news2/pointofview/2010/12/body-part-indicator-studies-how-do-you-view-them.html Иван Ивковић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 али овако како си ти презентовала - испало је да не само што није битна, већ је пресудна, што (по мени) уопште није тачно. Моја грешка. Извини. Хтела сам само да кажем да нисмо тако савршени као што волимо да мислимо да јесмо. ( Погледај мој статус). hm... ajde idemo ispocetka - Ko misli da je lepota bitna? Neka digne dva prsta! Ево мог одговора - дакле, ако је лепота нешто што се дефинише субјективним доживљајем ( она фраза - лепота је у оку посматрача ), онда . П.С. Ниџојла, извини што сам се занела, и спамовала ти тему. Никола Поповић, Џуманџи and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука