Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Barenu blitvu u koju je naseckan beli luk. Mmmmmm njamiiiii 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Качамак са пекмезом. Наравно кукуруза на води... eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Сиров купус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Качамак са пекмезом. Наравно кукуруза на води... eheeeej Извини што се мешам, али данас је недеља, пости се на уљу и риби "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Сиров купус се једе ради мршављења,јел' оче? eheeeej Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Jela sam neku ribu sa povrcem, a sad trenutno nista jer je jako kasno za jelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Jela sam neku ribu sa povrcem, a sad trenutno nista jer je jako kasno za jelo. И ја eheeeej "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 [quote author=Искушеник link=topic=6529.msg189550#msg189550 date=1278275554 Извини што се мешам, али данас је недеља, пости се на уљу и риби stadaradim Мешаш се, али извињење ћу примити... 0203_cool Рекох,''наравно на води'' из разлога,што се у мојој кући кува качамак без масноће,само на води увек, и увек недељом, за доручак, а када га остане једемо га и за вечеру. stadaradim Додатак као што је сир,кајмак и млеко једемо у мрсне дане. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Разумем, разумем... stadaradim "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Jela sam neku ribu sa povrcem, a sad trenutno nista jer je jako kasno za jelo. Није касно за јело, али треба јести најмање два сата пре спавања. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 ананас из ледене конзерве ...боље него сладолед stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Разумем, разумем... stadaradim Наравно,наравно... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Воду.После 19:30 не сме се ништа.То важи за нас, дебеле. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Воду.После 19:30 не сме се ништа.То важи за нас, дебеле. stadaradim Куку мени, зар ни неку воћкицу? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Не сме ништа, све се претвара у сало. Буквално све. Варење стаје после 19:30. Храна се претвара у токсине и пуне се масни депои. Рекла ми нутрициониста.Али диван је осећај ујутро. Лакши си, полетнији, а и боље спаваш, нема горушице и ноћних мора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука