Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

јооој , једох рибље пљескавице и поједох пола зуба  :drugarstvo: сутра правац код чика Зубе  shok

Ниси ли рекао чији си зуб појео, рибљи?
Подели на овим сајтовима

Управо појела пржени црвени лук и поховане посне тиквице, њамммммм!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Suve paprike (takozvane vencare) punjene sojom i crnim lukom. Leleeeeee!!!! whackado srcee srcee

Навали  на  Раденску  srcee srcee srcee :drugarstvo:

Мирођијо како ти кажеш  dada  :o  shok

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Управо појела пржени црвени лук и поховане посне тиквице, њамммммм!

Воооооооооолим пржени лук и целу пржену паприку.

Селе мила, па хајде на ручак, зачас ћу ја упржити за тебе и паприке и лук  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Оооооооооооооооооооооооооооооо знааааааааааааааам (недостаје нам неки смајли који се облизује  :0104cheesy:)

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...