Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Е данас сан јео једну лепу комбинацију - мало маргарина на хлебу ( колико да се осети ) и одозго колутови краставца са веома мало соли њам , њам ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 сви нешто лепо једете gringrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 а као десерт маргарин са мало Меда 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 а као десерт маргарин са мало Меда 170fs799081Их, то је чувени доручак у богословији: (о)чај, мед и онај маргарин "камени запечатану". 4chsmu1Хвала пуно, пре ћу да једем сувог леба и горке краставце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Neku riblju pastetu i ledeni caj isto hehe Мој свештеник каже да рибља паштета није посна. Онај емулгатор је, у ствари, сланина. мирођијо, извини што питам, ал ја сам истриповао да је капри мрсан confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> не знам због чега па ми реци молим те јел није д'идем одма да га купим 170fs799081 наполитанке штаркове 319.gif И Медено срце Пионирово је посно (на води, кажу у Пиониру). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 4chsmu1 а штаћеш НАВИКЛО СЕ ТО вечити Мед 170fs799081 , некада сан сањао мед confused , а сада више не! Па онда ПРИЈАТНО ВАМ СВИМА БИЛО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 o.Ivane, necemo sad da cepidlacimo, ovo sam jeo i u manastiru 170fs799081 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 а као десерт маргарин са мало Меда 170fs799081Их, то је чувени доручак у богословији: (о)чај, мед и онај маргарин "камени запечатану". 4chsmu1Хвала пуно, пре ћу да једем сувог леба и горке краставце. ко трауме из војске - очајни колутићи, чај, ''цд и касета'' 4chsmu1 confused 319.gifдрнч да не помињем или ону кобају што има брезобразан назив клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Neku riblju pastetu i ledeni caj isto heheМој свештеник каже да рибља паштета није посна.Онај емулгатор је, у ствари, сланина. емулгатори се уствари синтетишу, а то што се налазе у пола меса и биљака, то је друга ствар ... па каротен се добија уствари из меса, али се налази и у шаргарепи, тако да то нема везе ...хоћу да кажем да млечна киселина није исто што и млеко, или такве сличне ствари ... ако и она арома сланине што се ставља вештачки у чипс ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Тако каже мој свештеник, а кога да слушам ако не њега?! 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 PARDON, greshka, mislim na sestra Jelenu, ne na oca Ivana... 170fs799081 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 а као десерт маргарин са мало Меда 170fs799081Их, то је чувени доручак у богословији: (о)чај, мед и онај маргарин "камени запечатану". 4chsmu1Хвала пуно, пре ћу да једем сувог леба и горке краставце. ко трауме из војске - очајни колутићи, чај, ''цд и касета'' confused 319.gif дрнч да не помињем или ону кобају што има брезобразан назив 4chsmu1 Где се тога сети 4chsmu1 и ево чајчића да се малко залије tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Дај људи треба ову тему склонити, кад год је погледам сетим се да сам гладан, а кад се сетим да сам гладан сетим се и да немам ништа за клопу тренутно па сам све гладнији... Пих сад сам је избацио у први план... dada maki32 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Тако каже мој свештеник, а кога да слушам ако не њега?! dadaпа ти слушај шта каже, па размисли шта прича, ваљда ти је Бог зато дао главу ...није млеко оно што је вода и састојци посебно, већ цело млеко - ако схваташ шта хоћу да ти кажем. сем тога твој свештеник НИЈЕ непогрешив, па да је за све у праву беспоговорно. добро је што вољу своју потчињаваш туђој, ал да ти Господ буде мерило непогрешивости, а не човек. ево шта каже свети Василије Велики: “Руководећи у речи – [био то учитељ или архијереј] – треба увек уз много размишљања и испитивања, а са циљем да угоди Богу, и да ради, и да говори, јер он треба да буде испитан и посведочен и од стране оних којима је поверен” а Апостол Павле каже: “Повинујте се учитељима вашим и будите им покорни”, али “Гледајте на свршетак њихова живљења, и угледајте се на вјеру њихову” и “Гледајте добар плод њиховог добродетељног (врлинског) живота и проповеди, и угледајте се на њихову веру” клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 89898989898989 Гле, ја у ствари то ни не једем, него рекох само да кажем онима што једу шта каже мој отац А. А ти одма" dada . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука