Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

• Гости

Е данас сан јео једну лепу комбинацију - мало маргарина на хлебу ( колико да се осети ) и одозго колутови краставца са веома мало соли њам , њам ...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

а као десерт маргарин са мало Меда  170fs799081

Их, то је чувени доручак у богословији: (о)чај, мед и онај маргарин "камени запечатану".  4chsmu1

Хвала пуно, пре ћу да једем сувог леба и горке краставце.

Подели на овим сајтовима

Neku riblju pastetu i ledeni caj

isto hehe

Мој свештеник каже да рибља паштета није посна.

Онај емулгатор је, у ствари, сланина.

мирођијо, извини што питам, ал ја сам истриповао да је капри мрсан  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

не знам због чега па ми реци молим те јел није д'идем одма да га купим  170fs799081

наполитанке штаркове  319.gif

И Медено срце Пионирово је посно (на води, кажу у Пиониру).

Подели на овим сајтовима

o.Ivane, necemo sad da cepidlacimo, ovo sam jeo i u manastiru  170fs799081

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Их, то је чувени доручак у богословији: (о)чај, мед и онај маргарин "камени запечатану".  4chsmu1

ко трауме из војске - очајни колутићи, чај, ''цд и касета''  4chsmu1 confused 319.gif

дрнч да не помињем или ону кобају што има брезобразан назив  :)

Подели на овим сајтовима

Neku riblju pastetu i ledeni caj

isto hehe
Мој свештеник каже да рибља паштета није посна.

Онај емулгатор је, у ствари, сланина.

емулгатори се уствари синтетишу, а то што се налазе у пола меса и биљака, то је друга ствар ... па каротен се добија уствари из меса, али се налази и у шаргарепи, тако да то нема везе ...

хоћу да кажем да млечна киселина није исто што и млеко, или такве сличне ствари ...

ако и она арома сланине што се ставља вештачки у чипс ...

Подели на овим сајтовима

PARDON, greshka, mislim na sestra Jelenu, ne na oca Ivana...  170fs799081

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

ко трауме из војске - очајни колутићи, чај, ''цд и касета''  confused 319.gif :)

дрнч да не помињем или ону кобају што има брезобразан назив  4chsmu1

Где се тога сети  4chsmu1 и  ево чајчића да се малко залије  tanning

Подели на овим сајтовима

Дај људи треба ову тему склонити, кад год је погледам сетим се да сам гладан, а кад се сетим да сам гладан сетим се и да немам ништа за клопу тренутно па сам све гладнији...

Пих сад сам је избацио у први план...

dada

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Тако каже мој свештеник, а кога да слушам ако не њега?! dada

па ти слушај шта каже, па размисли шта прича, ваљда ти је Бог зато дао главу ...

није млеко оно што је вода и састојци посебно, већ цело млеко - ако схваташ шта хоћу да ти кажем.

сем тога твој свештеник НИЈЕ непогрешив, па да је за све у праву беспоговорно.

добро је што вољу своју потчињаваш туђој, ал да ти Господ буде мерило непогрешивости, а не човек.

ево шта каже свети Василије Велики: “Руководећи у речи – [био то учитељ или архијереј] – треба увек уз много размишљања и испитивања, а са циљем да угоди Богу, и да ради, и да говори, јер он треба да буде испитан и посведочен и од стране оних којима је поверен”

а Апостол Павле каже: “Повинујте се учитељима вашим и будите им покорни”, али “Гледајте на свршетак њихова живљења, и угледајте се на вјеру њихову” и “Гледајте добар плод њиховог добродетељног (врлинског) живота и проповеди, и угледајте се на њихову веру”

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...