Аљонка Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja grickam posnu pizzu, ali hladnu... brat `spremio` za dorucak (doneo iz pizzerije). Mljac! I srcem domaci sok od zove... takodje brat spremio, ali nije doneo iz radnje :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Тренутно ништа , а сад ћу пуњене паприке ух што је вруће :group111: 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Не јем ништа, нити ми се ишта једе. Врућина.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 : posle dugog odlaganja ipak dodje vreme da izem,,manastirsku pitu kupusnjacu,, bighugbighug algabacaju isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Младе кромпириће и краставац салату. А сањам лубеницуууууууу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Пуњене тиквице запечене у рерни јер ми је шпорет на тераси. Питу од трешања и лимунаду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ја још ништа, идем по мекике ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja i moj sin cepamo sladoledi ... (za prevod se obratiti Mozartu) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Лиснато тесто, швепс .... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Žele.... 0442_feel Fanta... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 е лепо сам ручао , јест да је краставац био мало горак ал ОК ништа није страшно . док сам јео краставац одмах сам се сетио о.Ивана пре ћу да једем сувог леба и горке краставце. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 хоће неко на пудинг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 'де налазите те горке краставце ... емануиле, куповни или прављени? мисим, није да бирам, него питам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Бре, ала се код вас добро једе, богато и широко... Горки краставци, по некој причи, постају када се не заливају. Не знам, или сам ја толики баскуз или нешто друго, али готово сваки краставац који сам узео је горак. Али видиш чуда, у пелинковцу ми не смета та горчина али смета у краставцу. Могуће да је то због вежбања у смирењу.. Негде се за краставац (мушки род) каже краставица (женски род). Свакако су красте корен речи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ova tema.... me nekako luuuuuuuuuuuuuuuuuci :) ocu i ja krastavce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука