RYLAH Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Ау, ја пистаће таманим кило дневно... То објашњава неке ствари... И ја их много волим, ал нешто изгледа не радим како треба? Драшко, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Poskupljali orasasti plodovi, ali opet im pada cijena, odmah vise ljubavi:-) Uvek su bili skupi, kad bi bili jeftini više bismo se svi voleli Endorfin, endorfin, endorfin Драшко and Ronald је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 И ја их много волим, ал нешто изгледа не радим како треба? ajmo ispocetka,a kako ih ti koristis? RYLAH, Драшко, Neša_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 И ја их много волим, ал нешто изгледа не радим како треба? Jel ih oljuštiš? Kaludjerovic Sreten, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 ajmo ispocetka,a kako ih ti koristis? Не знам. Како да их користим да ме жене воле? Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Jel ih oljuštiš? Љуштим их вала ко блесав кад их доватим, само не смем често, да би ме тинејџерке и даље волеле Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Љуштим их вала ко блесав кад их доватим, само не смем често, да би ме тинејџерке и даље волеле Samo ti pokaži nekoj studentkinji kesu pistaća, pogotovo ako je sa sela. To skupo, ima da budeš glavna matora faca na faxu. Ronald, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Не знам. Како да их користим да ме жене воле? U ovom slucaju oralno je moralno!Pa samo navali! RYLAH, Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Samo ti pokaži nekoj studentkinji kesu pistaća, pogotovo ako je sa sela. To skupo, ima da budeš glavna matora faca na faxu. Таман опет да кренем на факултет. Једва чекам. И реп да пустим, да избушим уво и продајем приче наивним девојкама, да им причам о томе колко је свет неправедан и колко ја имам идеала и колко ћу све да променим и другачије да радим, само да ми матори поцркају да продам њихову кућу за почетни капитал. А кесица пистаћа вазда у џепу. Опа, вид де мала, ош ти да ти цео живот буде вако?! Плутон, Данче*, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Таман опет да кренем на факултет. Једва чекам. И реп да пустим, да избушим уво и продајем приче наивним девојкама, да им причам о томе колко је свет неправедан и колко ја имам идеала и колко ћу све да променим и другачије да радим, само да ми матори поцркају да продам њихову кућу за почетни капитал. А кесица пистаћа вазда у џепу. Опа, вид де мала, ош ти да ти цео живот буде вако?! San svake devojke je da jede neko usoljeno zrnevlje sa matorim idealistom...dok ne skapira koliko je full of... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 A ako budes plivao taj dan nemoj ledjno mislice da je ajkula:-))))) Хвала Рон....али мислим да би пре мислили да је омањи морски пас их да је ајкула Grizzly Adams, Кратос, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Хвала Рон....али мислим да би пре мислим да је омањи морски пас их да је ајкула Ma će da pomisle ljudi da si podmornica koja je izbacila periskop. Natasa. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Jedem pistace - eksperimentalno ... Плутон, Pancakes, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Хвала Рон....али мислим да би пре мислили да је омањи морски пас их да је ајкула Ma brinem se da se ne nasukas negdje u plicaku:-)))) Драшко and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Бели лук, јадна не била ! Pancakes and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука