WiseMan Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 Naleteo sam na jedan članak, u kom piše da je jedan inženjer konstruisao uređaj koji iznenadi lopova kada pokuša da otvori paket. Pogledajte kako to izgleda: Meni prvo nije jasno kako tamo dostava ostavlja paket ispred kuće, a da vlasnik nije kod kuće, a drugo mi je čudno što kradu ispred tuđe kuće. Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 пре 48 минута, WiseMan рече a drugo mi je čudno što kradu ispred tuđe kuće. већина ових што краду пакете возе скупа кола, зашто ли онда уопште краду људима пакете испред куће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 пре 2 минута, Vladan :::. рече већина ових што краду пакете возе скупа кола, зашто ли онда уопште краду људима пакете испред куће... Адреналин. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука