Milica Bajic Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 @Натан Blago svima nama dokle god imamo neko takvo mesto. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 пре 14 часа, Натан рече Налетео сам на ову слику, па нешто размишљам : Кад овако смешан (у смислу постотка смртности) вирус овако паралише планету, не бих ни да замишљам сценарио у случају да, на пример, нека мутирана ебола (која узрокује јако велику смртност) реши исто да обиђе један круг. Овај ковид19 би требало да се схвати као благо упозорење за све оно што је могуће у будућности да се деси. Паметно би било свакоме да одржава неко место изван ''цивилизације'' за такве моменте, да има где са породицом да се склони, јер тада све стаје и нико на посао не иде, па вероватно ни они што ''морају због посла од виталног значаја''. Какав би тек покољ био по продавницама.. Па кад нестану залихе.. Коме ово и сада звучи као празна апокалиптична прича, препоручујем да размисли још једном. Samo pametne stvari bato moj, a ne one miki maus priceeeee. Натан and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2020 пре 53 минута, Nikola Stojanovic рече Samo pametne stvari bato moj, a ne one miki maus priceeeee. Тако је Џоникааа.. Наши стари су лепо говорили некада, а сада један једини Микица из Петровачке пустиње вапије: Враћајте сееее на селоооо, да вам не би пукла црна погибијааа... И слушајте своје лајф коучеве: MOJA BAKA MOJ LAJF KOUČ: 7 životnih lekcija koje sam naučio kod nje u selu, a kojih nema na kursevima - Priče sa dušom PRICESADUSOM.COM 1. „Gde je tor, tu je i mor” Još dok sam kao dete provodio raspuste u selu, više puta sam čuo ovu rečenicu, jer su je i baba… Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 11, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Поет, Milica Bajic, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2020 ''Људска природа није довољна да нађе Бога уколико јој Бог, који је предмет тражења, не помогне; Њега налазе они који пошто су учинили све што су могли, признају да им је (да би га пронашли) Он потребан. Он себе показује онима за које процени да је правично да им се јави, (па и то) у оној мери у којој је могуће да Бог буде сазнат од стране човека, и да човекова душа која је још у телу сазна Бога.'' Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 30, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2020 ''Ако то само пожели, човек никада неће бити сам. Ако је само иоле свестан чињенице да је Бог са њим и он са Богом, Христом, човек, заиста, никада неће бити сам. И у свим животним околностима, мукама и проблемима, болестима и радостима, ни кад се од њега буду опраштали најближи, на ивици гроба, и после општег Васкрсења, бићемо заједно кроза све вјекове и кроза сву вјечност, јер, више никада неће бити сам…'' Рафаило Бољевић Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 1, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2020 bambika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 2, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 ''Није хтео петокраку, није дао крсну славу...'' Milica Bajic, виноградар and Mardarije је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bambika Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 16 hours ago, Натан said: Divno i za gledanje i za slušanje. Milica Bajic and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 ''Ништа боље не представља једног правог хришћанског философа него оно што је прибележено из живота и смрти тог доброг калуђера. Такви су некада били они који су се истински одрицали света, посвећујући се једино одгоју своје душе и спознаји Бога и његова Сина Исуса Христа, ти побожни људи који су за закон узели Јеванђеље и исповедали свету философију Христа.'' Благовесник and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Неће бити срећан много ко на срећу гледа строго, ко је мери са свих страна и налази срећи мана. Ову хоће, ону неће - ту не може бити среће. Неко тражи много среће, и најлепше и највеће. Све што није мера пуна он у срећу не рачуна. Много хоће, мало неће - ту не може бити среће. Неком завист мира не да своју срећу и не гледа. Своју срећу не узима јер је други више има. Туђу хоће, своју неће - ту не може бити среће. Има једна мудрост стара: и за срећу треба дара, срећан човек - срећу ствара! Душан Радовић Milica Bajic and виноградар је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука