sekastarča Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ево и једног сведочанства: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6783.msg184836.html#msg184836 Тема предавања је била: Апологетске димензије православне Тријадологије! Ја сам желела да чујем предавање, али нисам знала ни о чему је то предавање! Ако погладате овај линк, не мислим само на Анатолија, видећете да сам још пре предавања питала о чему се ради и добила упутства где могу наћи све што ми мањка да бих пратила предавање и тумачења! Тако да сам се спремала за предавање! Осим предавача за свако предавање се требају припремити и слушаоци! Не кажем да све разумем и схаватам, али због сопствених мањкавости које сам управо овде открила, похађам онлине веронаук за почетнике и чиними се да сам много тога и несвесно усвојила да изгледа као да се подразумева, јер заиста је много тема и кад нешто не разумем, а стидим се да кажем јавно, потражим по форуму, да ли могу наћи што год о томе!! Прво од чега полазим увек када учим што год јесте да не знам! То ми држи отворене уши, јер кад знам, немам шта слушати! Кад не знам чуљим уши да чујем и скапирам! Истина је да и ми који слушамо се морамо припремити за оно што ћемо слушати! Да се наоружамо! 0212_rolleyes Хвала за све што учимо овде! smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Pomaže Bog.Brate Andrej praštaj ti meni,i ne uzimaj moj post kao zamerku tebi,lepota je u jednostavnosti.Opraštaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ја планирам, када ми време дозволи да покренем "Разговоре на парохијске теме". Разговараћемо наједноставнијим језиком са очигледним примерима. Ускоро. 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ја планирам, када ми време дозволи да покренем "Разговоре на парохијске теме". Разговараћемо наједноставнијим језиком са очигледним примерима. Ускоро. 1314_womensДо сада, по мени, најбоља идеја mense0198626478946378946 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Хе, мислим да није али ајде... свакако да је свака конструктивна идеја добра. Овде ћемо разговарати о свему што мучи верни народ. Не верујем само да ћемо снимати. Ја не волим да се снимам, онда сам непрестано под оптерећењем да лићу нешто дорбо рећи или не. Када се не снима много боље говорим 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Кад ће нови циклус предавања? Ја већ заборавио где ми се налази иконица тајмспика на десктопу... 70A.gif Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Кад ће нови циклус предавања? Ја већ заборавио где ми се налази иконица тајмспика на десктопу... dada Ускоро... dada Ја сам одавно планирао разговоре свештеника са народом, мислим да ћу ускоро и ја наћи време за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Септембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadd ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaanjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? 4chsmu1 zru https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука