Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево и једног сведочанства:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6783.msg184836.html#msg184836

Тема предавања је била: Апологетске димензије православне Тријадологије!

Ја сам желела да чујем предавање, али нисам знала ни о чему је то предавање! Ако погладате овај линк, не мислим само на Анатолија, видећете да сам још пре предавања питала о чему се ради и добила упутства где могу наћи све што ми мањка да бих пратила предавање и тумачења! Тако да сам се спремала за предавање! Осим предавача за свако предавање се требају припремити и слушаоци! Не кажем да све разумем и схаватам, али због сопствених мањкавости које сам управо овде открила, похађам онлине веронаук за почетнике и чиними се да сам много тога и несвесно усвојила да изгледа као да се подразумева, јер заиста је много тема и кад нешто не разумем, а стидим се да кажем јавно, потражим по форуму, да ли могу наћи што год о томе!! Прво од чега полазим увек када учим што год јесте да не знам! То ми држи отворене уши, јер кад знам, немам шта слушати! Кад не знам чуљим уши да чујем и скапирам! Истина је да и ми који слушамо се морамо припремити за оно што ћемо слушати! Да се наоружамо!

0212_rolleyes

Хвала за све што учимо овде!  smiley-dance007

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја планирам, када ми време дозволи да покренем "Разговоре на парохијске теме". Разговараћемо наједноставнијим језиком са очигледним примерима. Ускоро. 1314_womens

Подели на овим сајтовима

Ја планирам, када ми време дозволи да покренем "Разговоре на парохијске теме". Разговараћемо наједноставнијим језиком са очигледним примерима. Ускоро. 1314_womens

До сада, по мени, најбоља идеја  mense0198626478946378946

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хе, мислим да није али ајде... свакако да је свака конструктивна идеја добра. Овде ћемо разговарати о свему што мучи верни народ. Не верујем само да ћемо снимати. Ја не волим да се снимам, онда сам непрестано под оптерећењем да лићу нешто дорбо рећи или не. Када се не снима много боље говорим 1314_womens

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Кад ће нови циклус предавања? Ја већ заборавио где ми се налази иконица тајмспика на десктопу... 70A.gif :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Кад ће нови циклус предавања? Ја већ заборавио где ми се налази иконица тајмспика на десктопу... :) dada

Ускоро... dada

Ја сам одавно планирао разговоре свештеника са народом, мислим да ћу ускоро и ја наћи време за то.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadd ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaanjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? 4chsmu1 zru https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...