Gospodin Jakov Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Evo imamo članove i iz Carigrada ekstra .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 ... jes' jes' ... iz Carigrada ... ekstra ... winter MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 crvenilo нема предавања у недељу!!!??? 4chsmu1 :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Има, наравно, ево још мало постављамо банер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 crvenilo :0104cheesy: animal-smiley-037 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Andrejevo predavanje večeras 10+ as always ekstra ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Одлична тема, одлично предавање... Напокон, остала будна до краја ekstra Чекамо четвртак... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Морам да похвалим постављаче питања. Одлична су била и питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Знала сам да вреди animal-smiley-037 Не знам како, али сам Господ је померио следеће за четвртак! Сад ћу да се узохолим! 0442_feel Хвала ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Следеће предавање заказујемо за четвртак, због фудбала у среду ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ja nisam mogao da budem online od početka, pa nisam došao ni kasnije. Skinuću empetri. ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Онда хвала фудбалу!!! ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Онда хвала фудбалу!!! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ... fenomenalno predavanje, kao i uvek ... svaka cast , i predavacu i svima iz Administracije foruma ... samo se malo uskladite oko tih tehnickih detalja, kao sto su montaza, seckanje i komprimovanje snimljenih razgovora ... nadjite i ustalite neki sablon ko sta radi posle svakog predavanja, skinite alate tipa Audicity, Sforge i slicno, i postavite ga na sajt sto pre ... ima toliko ljudi koj bi da cuju, ali ne mogu da prisustvuju iz raznoraznih razloga ... ne mislim na fudbal 0102_laugh ... pozdrav i svako dobro ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Предавање је било ко играни филм: ekstra ekstra ekstra 1405_love :cheesy2: klapklap klapklap klapklap Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука