Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Nažalost još nisam čuo ni jedno predavanje.

Па треба да се прикључиш брате... нисмо још дошли до те технологије да усађујемо беседе у главе људи бежичним путем... eheeeej

П.С.

Ал' сам сад лупио...

Подели на овим сајтовима

Оче имам један предлог који се тиче предавања.Наиме онај који држи предавање могао би да подеси микрофон у teamspeak-у на continuous transmission јер се сада како је подешено на активирање гласом добије доста испрекидан снимак и често се не чује добро почетак речи.Наравно ово је само моје размишљање али остали нека кажу своје мишљење.

„Срби , мој народ , Христови су,а не папини.“ Свети Сава Српски ,Жички Сабор 1221

Подели на овим сајтовима

Oдушевио сам се са овим ТајмСпиком моћна ствар а предавање је било изузетно поучно хвала брате Андреј. Тренутно се постављају питања ја сам мора да се искључим јер има неки други посао па не могу да чујем питања....

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Evo jedan predlog za neku buduću temu pradavanja:

Odnos zakona i ljubavi - istorijsko-teološki presek kroz razne kulture i religije (Jevreji, rani hrišćani, pravoslavni, katolici, islam, moderno zapadno društvo, protestanti...)

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

... nakon sto sam resio tehnicke probleme sa TS3 pod Linux-om, sinoc sam prvi put prisustvovao predavanju ... izvanredna ziva rec, cak sam i pitanja postavljao ... u tom smislu , imam nekoliko predloga tema za naredna predavanja ... Pravci razvoja Pravoslavlja, interakcija sa ostalim kulturoloskim i religijskim entitetima na tlu Srbije, kao i paralela u teoloskom smislu na liniji Ruska Pravoslavna Crkva, Grcka Pravoslavna Crkva i Srpska Pravoslavna Crkva ... znam da je ovo neiscrpan izvor buducih tema, ali ovo su 3 najkonciznije i najsazetije teme koje sam mogao uoblicim u smislu najprijemcivijih za ovakav vid komunikacije ... jedva cekam sledeci sastanak ... do tada, pozdrav i svako dobro iz Carskog grada ...

MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...