Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

0202_238 :) :cheesy2: :cheesy2: amin-nas  amin-nas

Одлична су предавања ... једва чекам недељу  :cheesy2:  319.gif gringrin gringrin 0202_238

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

У серду ће бити ново предавање, сутра ће бити истакнуто обавештење.

оче, јел је снимљено предавање?

Колико људи било ?

Јел било седишта за све ? :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Snimljeno je. Sjutra, ups...već danas će biti postavljeno.

Trajanje cca 35 min. mp3 44100 MHz, 16 kb

predavač: Aca faca

verovatno ću na rapid postaviti, ili ne, bolje na ovaj esnips..mislim da je bolje s obzirom da je audio

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Е овако моји први утисци са вечерашњег предавања су овакви:

Најпре сама идеја организовања оваквог заједништа је добра, нарочито када то техника омогућује и треба то користити. Комуникација уживо, када имаш прилику органски са неким водити дијалог, било му чути глас или га видети на камеру у многоме је боља него типкање на форуму или фејсбук групи, јер се време рационалније користи и постижу бољи ефекти око разумевања материје о којој се води дискусија.

Предавање које је одржао Аца Милојков, "Тајна Христова" је било одлично, и морам признати да сам изненађен, позитивно. Углавном сам навикао да се разилазим са мишљењем како са њим, тако и са осталим члановима форума.  170fs799081 Нека да Бог да тога буде више и убудуће.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Супер!!! Додуше ја имам проблем са 3Г модемом, так да следећи пут би морала да се попнем на кров, јер из ове позиције он не може да одржи брзину преноса, губи се! У среду сам и онако у другом граду, па каже на мапи покривености да је Јагодина цела покривена! Само још да стигнем на време!!!

Чула сам довољно да схватим да ништа не знам!  170fs799081 Зато ми и требају предавања!!!  170fs799081

Хвала!!!  170fs799081

apel.png

Подели на овим сајтовима

Предавање које је одржао Аца Милојков, "Тајна Христова" је било одлично, и морам признати да сам изненађен, позитивно. Углавном сам навикао да се разилазим са мишљењем како са њим, тако и са осталим члановима форума.  170fs799081 Нека да Бог да тога буде више и убудуће.

170fs799081 170fs799081 170fs799081
Подели на овим сајтовима

da li je moguče da onim danima kada nisu predavanja, se ostavi teamspeak soba bez passworda, da bi mogli ljudi da uđu i pričaju nevezano za predavanja, nego više kao čat sobu.

Mislim da zbog passworda možda i ne dolazi više ljudi nego obično...Možda to ostavlja utisak zatvorenosti i odabranosti. Probati jednom bez, pa će se već lako izbaciti ako bude neki provokator. Čini se da ljudi vole svoju amonimnost pa što im je uskračivati.  245245245

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

da li je moguče da onim danima kada nisu predavanja, se ostavi teamspeak soba bez passworda, da bi mogli ljudi da uđu i pričaju nevezano za predavanja, nego više kao čat sobu.

Mislim da zbog passworda možda i ne dolazi više ljudi nego obično...Možda to ostavlja utisak zatvorenosti i odabranosti. Probati jednom bez, pa će se već lako izbaciti ako bude neki provokator. Čini se da ljudi vole svoju amonimnost pa što im je uskračivati.  245245245

Добијање шифре за предавање је због одговорности а не због затворености. Размишљамо о томе да имамо отворену собу када нема предавања, где ће људи моћи разговарати о свему и свачему.

Подели на овим сајтовима

Trazi mi neki programcic Esnip Downloader kako bih mogao ona predavanja da skinem.....

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...