Jump to content

За размишљање...

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Haha, ovo me podseti na ono sto sam pominjao zasto sa zenama nije 2+2=4. ?

Al iskreno sve ide ka tome, tako da ovo nije smesno vec zalosno.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Milica Bajic рече

@obi-wan баш јесте за размишљање

Смејем се, мало ме подсетило на наш форум понекад :D

Je l`? Sto na forum?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Liga Džentlmena рече

Al iskreno sve ide ka tome, tako da ovo nije smesno vec zalosno.

Video jeste iskarikiran, to je jasno, ali osnovne postavke kojima se bave su bas te. I ne samo da je zalosno, nego vec pocinje da poprima tragicne razmere.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, obi-wan рече

Je l`? Sto na forum?...

Зато што се често неко ухвати за реч или део реченице па од тога направи слона, остали се надовезују, заборави се оно да је ипак 2+2...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milica Bajic рече

Зато што се често неко ухвати за реч или део реченице па од тога направи слона, остали се надовезују, заборави се оно да је ипак 2+2...

Мислила си да се од муве направи медвед :smeh1:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Ili od komarca magarac, kako mudro veli Narod...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

Мислила си да се од муве направи медвед :smeh1:

Јесте, баш то. Немам ништа против ако је тако занимљивије, како би издржали да смо стално озбиљни? Овако ако није на ивици инцидента уме да буде много смешно  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Јесте, баш то. Немам ништа против ако је тако занимљивије, како би издржали да смо стално озбиљни? Овако ако није на ивици инцидента уме да буде много смешно  

Тај који је стално озбиљан има проблем са самим собом (то је моја лична претпоставка) Има примера у праву си као пре неко вече када су износили "ПП" поруке било је гадно колико сам пратио и да смо били сви скупа у некој просторији било би веома  интересантно :) 

Има доста корисник ствари да се научи и има доста паметних људи који знају шта пишу али наравно има и оних других мање формалних ствари.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

и да смо били сви скупа у некој просторији било би веома  интересантно :) 

Ко каже да нисмо били :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Ко каже да нисмо били :)

Вала баш, само нисмо свесни :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milica Bajic рече

Ја јесам, ти можда ниси још зато што си мали :))

Тетка извињавам се :tongue:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...