Gaša Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Otvorio sam temu ,oko toga da li smo mi sledbenici knjige.Iskreno,ja još ne sretoh muslimana koji mi nije rekao da sma mnogobožac Idem da vidim temu.Usput postovani Dejane,da li Vi znate zasto bosanac nece meni da odgovori na pitanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Mene interesuje dvolicnost muslimana.Tamo gde ste u manjini uvek se pozivate na ljubav,toleranciju a kad ste u vecini onda primenjujete silu.Nedavno sam procitao u casopisu Svetigora da je u Pakistanu na listi od 140 zabranjenih reci u sms poruci i ime Isusa Hrista.Onda vasa uzurpacija Hriscanskih bogomolja i pretvaranja u dzamije.Skoro svaku nasu bogomolju kad ste mogli ste ili srusili ili pretvorili u vase dzamije.I dan danas je najveca pravoslavna bogomolja Crkva Svete Sofije (navodno muzej) jedna vrste dzamije a muslimani zahtevaju da se skroz pretovori i omoguce vase sluzbe i naravno zatvori za hriscane. Za ostale svetinje u Vizantiji,danas Turskoj izlisno je sta reci.Bukvalno nije ostalo ni 1% hramova a da nisu pretvoreni u dzamije.Isto tako muslimani su radili na Kosmetu.Crkva Bogorodice Ljeviske je bila pretvorena u dzamiju i srusena je crkva sv.Arhangela kod Prizrena za materijal dzamije. O tome da da muslimani ubijaju one koji prelaze na hriscanstvo ne treba ni govoriti a i tome kolika su prava hriscana u vecinskim muslimanskim zemljama a kakva su vasa prava u hriscanskim drzavama. Ime isusa i njegove majke Merjeme (Marije) je spomenuto nekoliko puta u Kur'anu... Znas koliko dzamija je poruseno nakon odlaska Turaka iz Srbije? Znas koliko dzamija je poruseno na Kosovu i u Bosni?Znam koliko je poruseno crkava... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Idem da vidim temu.Usput postovani Dejane,da li Vi znate zasto bosanac nece meni da odgovori na pitanje? Oseća se povredjenim ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Турци су сами дошли, освајали и градили џамије, сами форсирали да граде џамије, после су Срби само вратили у пређашње стање, али у Србији су муслимани и више него у добром положају, наспрам Православних у Турској. Тако да о некој толеранцији у исламу не пије воду. I ovde su bili neki narodi i religije pre hriscanstva...pa nema nicega od toga...Srbija,Srbi i crkve su ostale i nakon 500 godina turske vladavine...ali zato je nestalo vecina toga sto su Turci izgradili za nekoliko decenija... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Srbija,Srbi i crkve su ostale i nakon 500 godina turske vladavine... Остала је опустошена и опљачкана Србија! Срби који су остали - робље које је извојевало своју слободу од робовласника! Цркве које су остале - рушевине (робовласници их опљачкали, попалили и разрушили) које су за време ропства невешто саниране, а неке од њих су обновљене тек у ХХ веку! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Nemoj da je više bilo kom muslimanu palo na pamet da lepo i pozitivno govori o Turskoj invaziji na ovim prostorima. Ovo već prelazi sve granice,ljudskosti,lepog ponašanja i dobrog ukusa. Ako neko voli da je rob i da je potlačen nek ide negde da to bude,mi ovde volimo slobodu.... Ромејац, Ignjatije and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Nemoj da je više bilo kom muslimanu palo na pamet da lepo i pozitivno govori o Turskoj invaziji na ovim prostorima.Ovo već prelazi sve granice,ljudskosti,lepog ponašanja i dobrog ukusa. Ako neko voli da je rob i da je potlačen nek ide negde da to bude,mi ovde volimo slobodu.... Jao Dejane ti ideš stvarno iz krajnosti u krajnost. Tom logikom i mi muslimani možemo reči: "Nemojte slučajno govoriti da je muslimanima lijepo u Srbiji"....Ovo prevazilazi, bla, bla, bla... Mani se te retorike i glume velikog suca. Prizemlji se i ti i svi ostali i manite se priče o prošlosti.... Mislim da priča u tom pravcu ne ide u prilog normalnom razgovoru. A " טאָמיסלאַוו מאָמסילאָוויק", samim svojim pisanjem pokazuješ koliko si retrogradan čovjek i govoriš o retrogradnoj prirodi srpskog naroda. Umjesto da kažeš greška je ono što su Srbi i Turci učinili ti ko likuješ na rušenju drugog i drugačijeg. Sramota. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Slušaj Bosanac,gost si na ovom sajtu i lepo se ponašaj. Ne želim više da slušam poredjenja da je Srbima bilo bolje pod turcima nego sa ovom sadašnjom vlašću.Ne zanima me period današnjice,ne zanima me period pre turaka,ropstvo je ropstvo i neka poredjenja koja to opravdavaju nemaju prostora na ovom sajtu. A što se tiče logike,opet ponavljam,celivam vam logiku ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Umjesto da kažeš greška je ono što su Srbi i Turci učinili ti ko likuješ na rušenju drugog i drugačijeg. Nije greska jer nisu Srbi isli da porobljavaju Turke vec obrnuto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Tom logikom i mi muslimani možemo reči: "Nemojte slučajno govoriti da je muslimanima lijepo u Srbiji" Ne mozete posto su muslimani etnicka zajednica u Srbiji a Rasko-Polimska oblast sastavni deo Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Slušaj Bosanac,gost si na ovom sajtu i lepo se ponašaj.Ne želim više da slušam poredjenja da je Srbima bilo bolje pod turcima nego sa ovom sadašnjom vlašću.Ne zanima me period današnjice,ne zanima me period pre turaka,ropstvo je ropstvo i neka poredjenja koja to opravdavaju nemaju prostora na ovom sajtu. A što se tiče logike,opet ponavljam,celivam vam logiku ... Isto neko malo djete. Sada bih ja trebao da dižem ton i da se bunim... De bolan spusti loptu na zemlju... Stariji sam o tebe i nije uljudno da mi govoriš o lijepom ponašanju. Govorim i tebi i drugima de ljudi manite se čorava posla. Ako budemo kopali po historiji naći ćemo svašta da su činili jedni drugima. Stoga savjetujem odrastite i prerastite taj nivo razgovora. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Nije greska jer nisu Srbi isli da porobljavaju Turke vec obrnuto. Ko je tebe šta pitao? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Ja sam na ovom sajtu GA i "stariji sam" od većine ovde.Rekao sam,nemam nameru da više trpim na sajtu hvalospeve o turskoj invaziji ovde,ko ti bude radio biće udaljen sa sajta. Završili smo na ovu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Ja sam na ovom sajtu GA i "stariji sam" od većine ovde.Rekao sam,nemam nameru da više trpim na sajtu hvalospeve o turskoj invaziji ovde,ko ti bude radio biće udaljen sa sajta.Završili smo na ovu temu. Rekoh ja isto malo djete... Ali nema veze.Stat ću i ja ovdje.Ako budeš glumio gazdu rastjerat ćeš ljude sa foruma. Ljudi ne vole gazdovanje. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 eto sad razumeš kako je bilo Srbima pod Turcima. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука