Jump to content

Поморство и морнарице

Препоручена порука

Pre neki dan brat @Liga Džentlmena izrazio zelju da se otvori i jedna ovakva tema. Izvol`te svi koji ste ljubitelji brodova i pomorstva... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jedan od najacoh i najvecih brodova svih vremena i ponos Nemacke ratne masinerije.

Njegovo velicanstvo Bizmark, koji je potopio Huda americkog broda duha, koji je pravljen za vreme prvog svetskog rata i vazio za nepotopljiv brod.

Bizmark ga je potopio samo jednim jedinim pogodkom. Brat Blizanac Bizmarku je bio brod Tripic jos jedno cudo od tehnike.

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Najveca bitka epskih razmera. Po njoj je snimljen i film. Fantastican spektakl i mnogo potopljenog celika i ogroman broj ludskih zrtava. Amerikanci nisu ocekivali napad, Japanci su udarili sa svom raspolozivom artiljerijom.

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...