Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kada pocinju predavanja, jel zna neko...?????

da li 1. oktobra ili kasnije, kako sam cuo da je na nekim fakultetima....

ko zna dobija cokoladu ili pivce... winter

Sve ce informacije biti objavljene pocetkom oktobra na sajtu od fakulteta.Niko za sada ne zna.

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kada pocinju predavanja, jel zna neko...?????

da li 1. oktobra ili kasnije, kako sam cuo da je na nekim fakultetima....

ko zna dobija cokoladu ili pivce... :)

ПОЧЕТАК НОВЕ АКАДЕМСКЕ ГОДИНЕ

ПОЧЕТАК НОВЕ АКАДЕМСКЕ 2010/11. ГОДИНЕ НА ПРАВОСЛАВНОМ

БОГОСЛОВСКОМ ФАКУЛТЕТУ БИЋЕ СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН СВЕТОМ

АРХИЈЕРЕЈСКОМ ЛИТУРГИЈОМ У ФАКУЛТЕТСКОМ ПАРАКЛИСУ СВЕТОГ

ЈОВАНА БОГОСЛОВА НА ПРАЗНИК СВЕТОГ АПОСТОЛА И ЈЕВАНЂЕЛИСТЕ

ЈОВАНА БОГОСЛОВА, У СУБОТУ, 9. ОКТОБРА 2010, СА ПОЧЕТКОМ У 8.30

ЧАСОВА.

ИСТОГ ДАНА У 11 САТИ У ВЕЛИКОМ АМФИТЕАТРУ БИЋЕ УПРИЛИЧЕН

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА СТУДЕНТЕ ПРВЕ ГОДИНЕ.

НАСТАВА ЗА СТУДЕНТЕ СВИХ ГОДИНА ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК, 11.

ОКТОБРА ПО РАСПОРЕДУ КОЈИ ЋЕ У МЕЂУВРЕМЕНУ БИТИ ОБЈАВЉЕН И

ОДВИЈАЋЕ СЕ ПО КАЛЕНДАРУ РАДА ЗА АКАДЕМСКУ 2010/11. ГОДИНУ

УСВОЈЕНОМ ОД СТРАНЕ НАСТАВНО-НАУЧНОГ ВЕЋА.

ПРОДЕКАН ЗА НАСТАВУ

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

Da li bi bilo glupo da zensko upise teoloski fakultet ?  I kole su sanse zeni da ima posla kasnije ??

Не може да буде "глупо" то да неко упише факултет. Битно је да упише оно што воли и да му учење представља задовољство а не мучење.

;)

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Da li bi bilo glupo da zensko upise teoloski fakultet ?  I kole su sanse zeni da ima posla kasnije ??

Не може да буде "глупо" то да неко упише факултет. Битно је да упише оно што воли и да му учење представља задовољство а не мучење.

;)

Тако је.

Девојка са теолошког има и ту предност да може да нађе супруга будућег свештеника, па да му помаже у његовим парохијским активностима.

Споји се лепо и корисно slava3

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

kakva su pitanja?

da li je tacno da se polaze i usmeno?

jos bolje ako neko moze da nakaci pitanja iz bogoslovlja...

malo sam dosadan s* ovakvim temama ali sta da radim...... cujem svasta, te prijemni je ostar, te nije..... itd....

Emilijan ti si opsti smjer?

kako se zoves....sigurno sam te vidjela 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Тако је.

Девојка са теолошког има и ту предност да може да нађе супруга будућег свештеника, па да му помаже у његовим парохијским активностима.

Споји се лепо и корисно 0110_hahaha

Moze da ga nadje i bez toga  0110_hahaha

Ocajna je predrasuda da zene upisuju taj fakultet zbog udaje.

Draga jovana, nije uopste glupo, jako je lijepo...

pruza Vam se mogucnost bavljenja raznim drustvenim naukama.

Sami napravite svoj izbor.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Само сам констатовао да је лепо да се девојка која заврши теологију уда за будућег свештеника.  0110_hahaha

Наравно, то не значи да јој то буде једни циљ.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Hmmmmmmm, zasto meni 3. i 5. stranica ne mogu da se otvore, a ima toliko bitnih stvari na njima  1000000001010  pravopop. Nov sam ovde, ovo mi je prva poruka  eheeeej Planiram da upisem fakultet sledece godine, iscitao sam knjige Tomasa Hopke, sad da pocnem da ucim :( Prvi put u zivotu sam siguran da cu upisati i dobro uraditi prijemni, inace sam cesto sumnjicav  :) Jos kad bi mogle lepo da se vide stranice na kojima su pitanja...  :cmizdrenje:

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

Hmmmmmmm, zasto meni 3. i 5. stranica ne mogu da se otvore, a ima toliko bitnih stvari na njima  greengrin  facenew22222222. Nov sam ovde, ovo mi je prva poruka  :) Planiram da upisem fakultet sledece godine, iscitao sam knjige Tomasa Hopke, sad da pocnem da ucim :) Prvi put u zivotu sam siguran da cu upisati i dobro uraditi prijemni, inace sam cesto sumnjicav  :) Jos kad bi mogle lepo da se vide stranice na kojima su pitanja...  0442_feel

Djole, obojica smo iz Uzica i upisujemo bogoslovski fakultet sledece godine. Bicemo kolege  0442_feel

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

E samo jedno pitanje da postavim studentima bogoslovije i svakome ko je studirao taj fakultet:

Koliko ce traziti znanja iz oblasti grckog jezika? Kako ste ga vi ucili? Jeste li isli negde ranije na casove grckog ili nesto drugo?

Meni licno ne predstavljaju problem jezici, mogu da ih naucim, samo da znam da li da idem sad na neki kurs da bi mi bio manji problem na fakultetu.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...