Arsenija Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Da li PBF može da se upiše i u poznim godinama života? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Da li PBF može da se upiše i u poznim godinama života? Зашто да не? Може. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Питањљ која не знам и која ми нису баш јасна.Ако може помоћ? 1.Којим се речима открио Господ Мојсеју на гори Хориву?(ЈА САМ ОНАЈ КОЈИ ЈЕСАМ) 2.Које је прво место у Европи у које је дошао апостол Павле? 3.На ком језику је писано Петокњижје? (Јеврејском ?) 4.Којег се библијског догађаја сећамо на празник Преображења?(Ово питање знам.Желео бих да чујем ваш одговорим.Никако не могу лепо да га одговорим) 5.Који део (зачало) Еванђења се чита на Васкршњој литургији? 6. Чега се сећамо на празник Богојављење?(Крштење Исуса Христа,Бог се открио као Отац и Свети Дух силаском на Христа у облику голуба)Да ли могу овакав одговор да напишем,наравно да ми прихвате. 7.Шести васељенски сабор је одржан које године? На једном месту у књизи пише да је одржан 680. године,а на другм 680-681. године.Шта написати? 8.Када је одржан први црквени(апостолски)сабор? 9.Успење Пресвете Богородице,да ли обухвата рођење,смрт и васкрсење или само смрт и васкрсење? 10..Поставите питања,да се преиспитам. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos995 Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Питањљ која не знам и која ми нису баш јасна.Ако може помоћ? 1.Којим се речима открио Господ Мојсеју на гори Хориву?(ЈА САМ ОНАЈ КОЈИ ЈЕСАМ) 2.Које је прво место у Европи у које је дошао апостол Павле? 3.На ком језику је писано Петокњижје? (Јеврејском ?) 4.Којег се библијског догађаја сећамо на празник Преображења?(Ово питање знам.Желео бих да чујем ваш одговорим.Никако не могу лепо да га одговорим) 5.Који део (зачало) Еванђења се чита на Васкршњој литургији? 6. Чега се сећамо на празник Богојављење?(Крштење Исуса Христа,Бог се открио као Отац и Свети Дух силаском на Христа у облику голуба)Да ли могу овакав одговор да напишем,наравно да ми прихвате. 7.Шести васељенски сабор је одржан које године? На једном месту у књиги пише да је одржан 680. године,а на другм 680-681. године.Шта написати? 8.Када је одржан први црквени(апостолски)сабор? 9.Успење Пресвете Богородице,да ли обухвата рођење,смрт и васкрсење или само смрт и васкрсење? 10..Поставите питања,да се преиспитам. :.mislise. Na prvo pitanje sam dao odgovor : Ja sam onaj koji jeste 2: U Grad Filipe 3: Staro jevrejskom 4: Preobrazenja Gospoda Isusa Hrista na gori Tavor 5: Prolog Jovanovog evandjela (o Logosu) 7: 681 u Carigradu Ovo za prvi apostolski sabor ne znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 8. https://www.pouke.org/forum/topic/23549-prvi-apostolski-sabor/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 8. https://www.pouke.org/forum/topic/23549-prvi-apostolski-sabor/ Негде сам прочитао 48,49,50,51 године...стварно не знам шта да напишем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Негде сам прочитао 48,49,50,51 године...стварно не знам шта да напишем око 50... 6. Може http://www.crkvenikalendar.com/zitije.php?pok=0&id=BBKB 9. http://www.crkvenikalendar.com/zitije.php?pok=0&id=ZJI - http://www.verujem.org/teologija/smeman_tajne_preznika/uspenje.htm Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ја звао мог свештеника,он причао са владиком и владика реко да има доста заинтересованих за ПБФ а он решио да да благослов само десеторици. Али и даље не губим наду. Iz koje si eparhije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos995 Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Iz koje si eparhije? Vranjska eparhija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Vranjska eparhija. Ne odustaj, brate. Dace Bog da sve bude kako treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos995 Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ne odustaj, brate. Dace Bog da sve bude kako treba. Sramota me je sto moram ovo da kazem,ali sam morao da pokrenem neke veze da bih na neki nacin dobio blagoslov. Bog neka mi oprosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Sramota me je sto moram ovo da kazem,ali sam morao da pokrenem neke veze da bih na neki nacin dobio blagoslov. Bog neka mi oprosti. Haha, ma dobro, svi gresimo. Nego jedna stvar mi nije jasna. Otkud toliki broj zainteresovanih u relativno maloj eparhiji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Sramota me je sto moram ovo da kazem,ali sam morao da pokrenem neke veze da bih na neki nacin dobio blagoslov. Bog neka mi oprosti. Зашто да ти опрости?По мени није то ништа грешно,бар не у овом случају.Овако си добио прилику да радиш пријемни испит.Ником ниси нанео зло.Друго је да ти је неко помогао да се упишеш или да упаднеш на буџет.На тај начин неког би одштетио. Milos995 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos995 Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Haha, ma dobro, svi gresimo. Nego jedna stvar mi nije jasna. Otkud toliki broj zainteresovanih u relativno maloj eparhiji? Ni sam ne znam,do pre par dana sam bio jedini koji je zainteresovan za pbf,da bih danas saznao da ih ima u vecem broju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Poslali smo sve dokumente vladici. Cekam odgovor, samo da se ne oduzi. Стефан Пауновић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука