Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 зашто мене ово подсећа на ''стани ми на црту''? 0409_feel 0409_feel greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 зашто мене ово подсећа на ''стани ми на црту''? 0409_feel 0409_feel greengrin greengrin greengrin Не знам. Ајде друго питање. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Zeebedee. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Misliš ko je naj sasvim, potpuno sasvim najinteligentniji dasa? 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Misliš ko je naj sasvim, potpuno sasvim najinteligentniji dasa? 1405_loveЈеси мене питала или уличног свирца? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Onog ko se prvi 1405_love javi Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 А, добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Čeja je bezstatusan 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ja. Navratim jednom u nekoliko meseci i nestanem. 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 link=topic=6286.msg198599#msg198599 date=1279380020] aquilla i andreja je sam Bog poslao 0102_laugh Šta lupetaš ti kad se ja zovem Darko? Šalim se i zezam Aquilia od Vojvodine. 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh O skromnosti, vrlino nedostižna! I'm kidding. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 По мени Меда..а јел има негде ко Вас највише нервира или ко се највише прави паметан или ко највише тера контру да напишем великим словима АКУИЛО!!! bandit 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem bleh Ма грдан ти брат confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bandit' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 По мени Меда..а јел има негде ко Вас највише нервира или ко се највише прави паметан или ко највише тера контру да напишем великим словима АКУИЛО!!! bandit 4chsmu1 4chsmu1 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7447.msg198364.html#msg198364 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука