Jump to content

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 137
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 6 months later...

Misliš ko je naj sasvim, potpuno sasvim najinteligentniji dasa?  1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Onog ko se prvi  1405_love javi

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Čeja je bezstatusan  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

link=topic=6286.msg198599#msg198599 date=1279380020]

aquilla i andreja je sam Bog poslao  0102_laugh

Šta lupetaš ti kad se ja zovem Darko?   Šalim se i zezam Aquilia od Vojvodine.

0110_hahaha

0102_laugh      0102_laugh        joooj      

O skromnosti, vrlino nedostižna! I'm kidding.  

Подели на овим сајтовима

По мени Меда..а јел има негде ко Вас највише нервира или ко се највише прави паметан или ко највише тера контру да напишем великим словима АКУИЛО!!!  bandit  4chsmu1  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem  bleh

Ма грдан ти брат  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bandit' />  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

По мени Меда..а јел има негде ко Вас највише нервира или ко се највише прави паметан или ко највише тера контру да напишем великим словима АКУИЛО!!!  bandit  4chsmu1  4chsmu1

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7447.msg198364.html#msg198364

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...