Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 убодем ги по коју реч , малко са фрљам ал немари 89898989898989 Па, исто к'о што се и ми фърљамо сас падежи кад зборимо с некОг што је из севЕрнију Србију.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ииииии, кад сам ја почео да оратим по вашки: E ово је лијепо виђет, и сликат коме није мрско. послије може на нет па да се обзнани нако, ко у политику, културни додатак. Сједе Митке и Такеда, а између њи још неки јадо пије одликовано ш њима барабар. Сад ћу да га приупитам што, нек се представи. Мада кад сједи са такијем величинама и није за бачит га. Који си ти пријатељу, је си ли наш, или нако баш Наш? Дојдо због работу и још ђу не заврши, па реко с пријáтељи на брзину да собујем по једно одликовано. Која работа? Причај. Ма имам коџа време па реши: че га продавам. Време, да продаш? У Пирот се орати да га овам убаво плачају па и ја, те, дојдо, реко да печалим малко А коко имаш тога? `бем ли га колко. Нес`м мерил ама има пóдоста. А јеси ли из Наш Дан? Знаш да је то услов за излазак на безру? Мож да будем, не сé знаје... Ама ти знаш ли мене кво ме мучи? Робата че ми се порази док се врнем дома па кво че њу тегаји прајим? Брат ми, имам време ама паре немам а и за кво че су ми? Овака по убаво - дојдо о`дома, повата зјале при вас, па правац на берзу. Митке, дај брзо објашњавај Такеди каки потенцијал се крије у овом честитом човеку. Прика оћеш још једно одликовано, ај ја плаћам, ма јашта ,ај живели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Наравски.... него, мож ли не разберЕш, тој је съг питање, или ти треба Гугл преводилац ? Код вас, слиҹно ли се збори ? У бе течин куде те непримамо... него из кое Врање си ти горњо или доњо? ил си можда из Оџинку? Из војвођáнско. Доселише ни с колонизацију "46, ал си још оратимо по нашки. Нашето село је једна затворена маала. Ништо не пуштамо туђо, а камоли речи-да ни кварев наши. Кој ће прича с дугачки акценти?! Док овија овдé рекнев ГРОООЗД, ми већ ће га изедемо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Наравски.... него, мож ли не разберЕш, тој је съг питање, или ти треба Гугл преводилац ? Код вас, слиҹно ли се збори ? У бе течин куде те непримамо... него из кое Врање си ти горњо или доњо? ил си можда из Оџинку? Из војвођáнско. Доселише ни с колонизацију "46, ал си још оратимо по нашки. Нашето село је једна затворена маала. Ништо не пуштамо туђо, а камоли речи-да ни кварев наши. Кој ће прича с дугачки акценти?! Док овија овдé рекнев ГРОООЗД, ми већ ће га изедемо! Чек извини, не те разбрА бъш по најбоље.... И којЕ, ви съг зборите к'о што прИчав овИ у Војводину ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 млого убаво зворите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 млого убаво зворите мисиш, зБорите.... .gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ДЕ ДЕНУ СО СЛОВО 229229229 ЕТО ЗАФРКАЈА СЕ 245245245 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ДЕ ДЕНУ СО СЛОВО 229229229 ЕТО ЗАФРКАЈА СЕ 245245245 Пази, мог ти кажем да се добро сналАзиш сас јужнопруговачки акцЕнт... klapklap Свака ти час! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Чек извини, не те разбрА бъш по најбоље.... И којЕ, ви съг зборите к'о што прИчав овИ у Војводину ? klapklap Ништо не зборимо ко овија овдé.Они свѝ отееежееев, с дугачки акценти-куде нас све краткосилазни.Не ни се мењао говор од "46. Како су ни га бабе оставиле-ткв је и днс. А у срце смо Бачке. Има ни још у једно село (Врањанци и Пироћанци), а у суседно село Лесковчани и Црнотравци. Ники није мењао говор. Далеко смо од наш родан крај (додуше, мој је овде, ал га не осећам ко мој),ал чувамо ово наше благо. Еј, Пчињо, Пчињо!!! Разбра ли сг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ДЕ ДЕНУ СО СЛОВО 229229229 ЕТО ЗАФРКАЈА СЕ 245245245 Пази, мог ти кажем да се добро сналАзиш сас јужнопруговачки акцЕнт... klapklap Свака ти час! klapklap опет се зенуја умесо да прочитајем јужнопруговачки акцЕнт ја гу прочита ЈУЖНОПОРТУГАЛСКИ АКЦЕНТИ лееееле мени и моја брљави очики 291291291 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ја знам да у некО селО у Срем, исто је билА јемиграција и да су исто задржАли јужни дијалЕкат. Мада сам се запрепастИо кад сам чуја да у Срем кажу : буранија а не боранија, МилЕна а не МИлена и једно двадесетак речи којЕ су скроз сас наш изговор...Съг се не мог сетим којЕ бЕоше остАле , ал кажем баш ми беше чудно и овОј што ти причам то ти е за селО ВрднИк, које нема везе сас тој друго селО кудЕ е бола јемиграција.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ДЕ ДЕНУ СО СЛОВО 229229229 ЕТО ЗАФРКАЈА СЕ 245245245 Пази, мог ти кажем да се добро сналАзиш сас јужнопруговачки акцЕнт... klapklap Свака ти час! klapklap опет се зенуја умесо да прочитајем јужнопруговачки акцЕнт ја гу прочита ЈУЖНОПОРТУГАЛСКИ АКЦЕНТИ лееееле мени и моја брљави очики 291291291 klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ЈЕС ВАЛА ЗА СМЕЈАЊЕ КУЈ МИ ГУ КРИВ КАД НЕСАМ ЛЕПО ПРОЧИТАЈА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ја знам да у некО селО у Срем, исто је билА јемиграција и да су исто задржАли јужни дијалЕкат. Мада сам се запрепастИо кад сам чуја да у Срем кажу : буранија а не боранија, МилЕна а не МИлена и једно двадесетак речи којЕ су скроз сас наш изговор...Съг се не мог сетим којЕ бЕоше остАле , ал кажем баш ми беше чудно и овОј што ти причам то ти е за селО ВрднИк, које нема везе сас тој друго селО кудЕ е бола јемиграција.... Ширимо се, ширимо... Тој село је Книћани, куд Тител. А Врдник је туј близо. Сви ни се смејев кд причамо, а што да ги работимо?! Ми си знајемо два језика и мож се споразумемо сас сваког. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ја знам да у некО селО у Срем, исто је билА јемиграција и да су исто задржАли јужни дијалЕкат. Мада сам се запрепастИо кад сам чуја да у Срем кажу : буранија а не боранија, МилЕна а не МИлена и једно двадесетак речи којЕ су скроз сас наш изговор...Съг се не мог сетим којЕ бЕоше остАле , ал кажем баш ми беше чудно и овОј што ти причам то ти е за селО ВрднИк, које нема везе сас тој друго селО кудЕ е бола јемиграција.... Ширимо се, ширимо... Тој село је Книћани, куд Тител. А Врдник је туј близо. Сви ни се смејев кд причамо, а што да ги работимо?! Ми си знајемо два језика и мож се споразумемо сас сваког. klapklap Да, ал тој је жива истИна... наш говор је тотално другачији од званичан срПски језик...и по дух и по конструкцију и по све.... тачно, ми си знајемо два језика.... klapklap А доказ је тај што кад почмемо да орАтимо , да нас тешко овИ разумев.... 245245245 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука