w.a.mozart Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA crossrc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA НЕМО ТАКО ДА СЕ СПРДНАШ ДОК СИ ЗА КОМПИЈУТЕРИ crossrc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA НЕМО ТАКО ДА СЕ СПРДНАШ ДОК СИ ЗА КОМПИЈУТЕРИ ...да се не угуши. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA НЕМО ТАКО ДА СЕ СПРДНАШ ДОК СИ ЗА КОМПИЈУТЕРИ 4chsmu1 ...да се не угуши. :mad: 245245245 ma jok ce ga utepaje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 al najjači su u vranje kad puste gas pa kažu ja prdNA НЕМО ТАКО ДА СЕ СПРДНАШ ДОК СИ ЗА КОМПИЈУТЕРИ 4chsmu1 ...да се не угуши. :mad: 245245245 ma jok ce ga utepaje а онда ги баш надрљаја 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 gringrin ,,Pojdo dalje kad preko sokak jure onoj sto ga vikaju,tonobil,, ne mozes da projdes preko sokak od njuma,,. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 gringrin ,,Pojdo dalje kad preko sokak jure onoj sto ga vikaju,tonobil,, ne mozes da projdes preko sokak od njuma,,. tonobil - којЕ ти је бе овО ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Tako moj komsija opisuje odlazak na pijac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 НЕКА НОВА РЕЧ , НЕ САМ ЗА ТОЈ ЧУЈА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 НЕКА НОВА РЕЧ , НЕ САМ ЗА ТОЈ ЧУЈА i ja brate, prvi put čujem ovo... 229229229 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 несмо толко писмени те нечуја за тој реч , све саме нови реч из речници Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Малка да напишемо и појезију! Може? ВРЗ он врз мене ја врз тебе ти врз неког там на никога л"ко неје осићам и сам грбина се распукнала уклуцан си скроз ко да те је санитога прегазија воз тражи чаре дзурли моли викај три за грош не мож да се искобељаш толик да си још само ти се све казује та зар удрен си блазе си га на онога што лега врз сви МРЕЧКА кој га не познава од стра би умреја цел је телевизор сал он заузеја друго мало морген сви програми исто можда такој треба да смо си начисто замајава зврнда звечи како звечка народ се весели у моду је мречка очи му се ц"клив а ћулумка прчи раширија краци па ће ни нагрчи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 170fs799081 4chsmu1 Одлично је ! confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 МЕТЛА по сокаци по школе по кућу по судови новине по душу по џепови по знојну обућу свугде ђубре дође ни до гушу пуни књиге пуни позориште нема врата на која не чука кабинети главно су ђубриште царско ђубре а народна брука запрећало путинке и башче све убзде и у мајку дете пинев старци шпкав под орашче Бог ће даде метлу да помете СЛИКА по сокаци иде нека вика трчи народ а пред народ слика запустимо кућу и матику па се ми тој кунемо у слику а тај слика дође ни до главу забравимо и на крсну славу још на шиљак ће беремо коже опрости ни и помози Боже Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука