Jump to content

Radosnica - rodilo se bebče...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta da ti kazem ,Maso,a da te utesim...To nam je krst...Da nije ovo,bilo bi nesto drugo,ko zna sta...

I ja se upravo izlajah kao pas,ovo malo nece da spava,potkrovlje,klime nema,osulo se,malecka ima preko 38 C,pokusavam da oborim,zvala mamu u pola deset da dodje da mi se nadje,luda kuca.A sudovi,a ves...Tek sad sedoh...Malci se primirili,hvala Bogu...I tako svako vece,istjazavanje do tacke najjace napregnutosti nerava,pa popusti...Samo da ne pukne,pomozi Boze... dobar decko

Јуче сам се нешто закачила са Богом 1500_baby рекох шта бре више ја треба да радим, докле мучење?

И сетим се оног стрипа са величином крста и кажем, сидидисинизадисиниси хахаха

Е ја сам шоу.

Подели на овим сајтовима

Погрешно сам онда схваћена .. нисам питала за савет, и сама имам искуство, него оно, блогујем, испољавам мисли и осећања. Испаде ко да сам у логору, кукууу, значи дефинитвно писана реч (моја), не постиже жељени ефекат.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa šta misliš, kako bih ja mogla da kuckam na forumu da nismo dosli iz bolnice?

Možda ako bolnica ima net kafe blessyou

а јест вала у праву си хехехехехе ... , те нису так наше билнице у ШИК фазону  :cheesy2:
Подели на овим сајтовима

де си машоооооо algabacaju

како ти је дете?  0442_feel

Тужна сам јер пати, има грчеве а не могу да му помогнем, јер кажу да ту помоћи нема. Формира се дигестивни тракт па боли.
Подели на овим сајтовима

Pa šta misliš, kako bih ja mogla da kuckam na forumu da nismo dosli iz bolnice?

Možda ako bolnica ima net kafe algabacaju

Вероватно си сад дала идеју неким нашим "прогресивним" политичарима који су на путу без алтернативе, па ће ако будеш наредних година родила још које бебче вероватно имати прилику да уживо видиш и тако неки породиљски сајбер кафе.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

Хе, они бре неће да запосле педијатријске сестре на одељењу за породиље, а камоли нешто друго. Рекла сам им да хоћу кући што пре јер ем нема ко да ти помогне, има пуно жена а мало сестара ем ти не дају кући. Ужас. А као бејби френдли програм, да је беба стално са мајком од рођења, што значи да мораш са раном да устајеш и узимаш бебу за подој, враћаш је, пресвлачиш.

Злочин, псовала сам Тадића и Милосављевића.

Они се ''боре'' за наталитет бедници.

Подели на овим сајтовима

Хе, они бре неће да запосле педијатријске сестре на одељењу за породиље, а камоли нешто друго. Рекла сам им да хоћу кући што пре јер ем нема ко да ти помогне, има пуно жена а мало сестара ем ти не дају кући. Ужас. А као бејби френдли програм, да је беба стално са мајком од рођења, што значи да мораш са раном да устајеш и узимаш бебу за подој, враћаш је, пресвлачиш.

Maso, drago mi je da si dobro a i Vid ce se vec prilagoditi na novu sredinu...izdrzi, sta da radis...

A sto se tice bolnice, da li dozvoljavaju da i otac ili neko iz porodice bude sa tobom ili mogucnost da cak imas privatnu sobu i da i suprug moze da ostane koliko hoce?

Uvode oni sve neke novine sa zapada ali na nas nacin...pitam jer kad se moja snaja porodila, brat je mogao da bude sa njom citav dan i naravno on je presvlacio bebu i dodavao njoj za podoj...ja sam mogla doci da ih vidim ali sam bila registrovana pre nego se porodila i sa njihovom narukvicom da dolazim i odlazim kad hocu do 9 uvece.

Znam da je ona imala opciju da moze reci sestrama da uzmu bebicu preko noci da bi ona mogla da odspava.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Овде све мајке кукају на бејби френдли. Ја још увек немам искуство, али даће Бог па да своје, новембра или децембра, поделим са тобом ;) Иначе, нису хтели ни Тадић ни Томица (при том их не браним ич) да уводе тај програм. Него су мајке вриштале на сав глас, како у Канади и Америци (и ко зна где) мајке одмах буду са својом децом и тако се друже. И онда се укључе невладине организације, Круголина Боруп и остале жене, те нам министарство то и уведе. Цврц! А моја другарица се породила царским резом, и другог дана јој донели бебу!!! Еј, жена не може да устане да узме бебу из кревеца, убија је рана. А бабица каже :"Па хтеле сте бејби френдли, ето вам сад!" Да седнеш и плачеш.

Љуб за тебе, Вида и Миљану  maher

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

A sto se tice bolnice, da li dozvoljavaju da i otac ili neko iz porodice bude sa tobom ili mogucnost da cak imas privatnu sobu i da i suprug moze da ostane koliko hoce?

Ма какви, отац сме да дође на 15 мин и то у трпезарију, значи мораш тамо из кревета и то да седнеш а кажу ти да не смеш да седиш на рани, па ти види.

Вероватно постоји могућност за приватну собу, тј апартман, као у Н.Фронту, али се и плаћа доста.

Ја сам оба пута била на Дедињу у Драгиши Мишовић, болница је сјајна, као да је приватна а не државна, чисто је, лепо, ново, само тај постпорођајни период лоше осмишљен, на штету мајке која би требало да буде поштеђена тог стреса и због млека и уопште.

Ал џаба, ово је Србија.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...