Jump to content

Програм за писање личног дневника

Оцени ову тему

Препоручена порука

Потребан ми је програм за писање личног дневника. Који ми препоручујете и где могу да га "скинем"?

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

On 24. 7. 2018. at 10:21, Изида рече

Потребан ми је програм за писање личног дневника. Који ми препоручујете и где могу да га "скинем"?

Expand  

RedNotebook https://rednotebook.sourceforge.io/index.html

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Хвала! А је ли ово програм, који објављује на нету или не? Не бих желела да објављујем само да пискарам за своју душу.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2018. at 9:34, Изида рече

Хвала! А је ли ово програм, који објављује на нету или не? Не бих желела да објављујем само да пискарам за своју душу.

Expand  

Ne, ovaj ti je bas za tvoju dusu, licni dnevnik i nista drugo, sa dosta drugih mogucnosti za vodjenje raznih vrsta beleski.

...

Takodje, imas i ovaj, isto tako dobar, samo sa malo drukcijim pristupom. Probaj oba, pa vidi koji ti odgovara... :)

Dakle, na ovom linku klikni na crvenu rec "Windows", uzmi program, i raspakuj ga negde u neki folder slobodan, jer se on ne instalira uopste, nego je prenosnog tipa... iz tog foldera `de raspakujes program samo izvuci precicu na desktop, i odatle pokreces program. Pri prvom pokretanju samo mu kazi `de ce da bude mesto za cuvanje samih beleski, jer ce to da te pita...

https://pinktwins.com/elephant/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ovaj prvi sto je Ronin postavio u principu izgleda ovako...

rednotebook-1.1-1.png.d1c945a84a29f8c7f754e5d18f75c42c.png

...

A ovaj drugi je malo drukcijeg izgleda...

elephant-1_136845_full.jpg.19b01a022b6dcdc2150e1fab50c93c0d.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Е, баш ти хвала. Јавићу како сам се снашла.

Подели на овим сајтовима

Скинула сам оба програма. Ово слонче није хтело да ради на мом компу, а у црвеној свесци сам се фино снашла. Извињавам се што не користим праве називе, мрзи ме да пребацујем тастатуру.

Подели на овим сајтовима

А ако некога мрзи да пише, овде може само да прича и он пише сам :) 

https://speechnotes.co/

Изабереш језик, повежеш микрофон са компом и само кликнеш на икону микрофона. И онда само причаш у микрофон, текст се аутоматски иписује на екрану. Кад завршиш, опет клик на икону. Јако је прецизан, бар сам ја стекао такав утисак. После можеш текст само да ископираш у неки програм, типа Word или нешто слично, и да сачуваш.

П.С. Једина мана је што нема интерпункцију за српски (за енглески има), тако да то мора ручно да се убаци накнадно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...