Jump to content

Како гледате на конфликте и да ли сте конфликтна личност?

Препоручена порука

On 9. 12. 2015. at 15:12, Велизар рече

Шалим се за висину и тежину. :)

Свиђа ми се мисао доле о теологији, шта је теологија.Чија је то мисао, негде сам чини ми се прочитала.??? 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Nisam ni konfliktna , ni agresivna , ni aktivna , ni impulsivna , ni netolerantna na frustraciju bilo koje vrste , ni hirovita , ni narcisoidna , ni ambiciozna , ni nepredvidljiva , ni nista ... :)))

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2015. at 17:48, Велизар рече

Мисао митрополита Илариона Алфејева:

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Teologija/Lat_AlfejevTeologija.htm

Бојим се да у данашње време има много теолога којима се ова мисао не допада.

Да ли данас многи поистовећују доксологију и теологију/богословље/

Да ли је право богословње надрационално, не много повезано са логиком.

Да ли се може без личног опита бити добар теолог. 

Колико је целомудреност/као целовитост личности/ битна за исправно богословље.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Нисам конфликтна личност, презирем конфликте и избегавам их.

Писао бих детаљније, али морам да идем да отерам у три лепе оног комшију што му дечурлија праве буку нон-стоп!

Подели на овим сајтовима

Pa sta znam, niti jesam, niti nisam. Funkcionisem po principu - ne diram te, ne diraj me. Ali ako se zakacis sa mnom bez povoda ili me nepravedno osudis/optuzis, gledaj posle sta ces i kako ces. Nezgodna sam. Ne cutim nikome, osim kad mislim da je taj neko suvise glup i ogranicen da bi me shvatio.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2015. at 22:19, Anika рече

Pa sta znam, niti jesam, niti nisam. Funkcionisem po principu - ne diram te, ne diraj me. Ali ako se zakacis sa mnom bez povoda ili me nepravedno osudis/optuzis, gledaj posle sta ces i kako ces. Nezgodna sam. Ne cutim nikome, osim kad mislim da je taj neko suvise glup i ogranicen da bi me shvatio.

To kažu sve konfilktne ličnosti. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ja nisam konfliktna ličnost... :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2015. at 22:40, Adelaida рече

Ovde izgleda niko nije konfliktan a svako malo samo pesnice sto ne sevaju.... ne_shvata

:ani_biggrin:

Svaka ta pesnica je u duhu ljubavi,tolerancije i što boljeg razumevanja. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Nisam konfliktna licnost , na konflikte i konfliktne licnosti gledam iz ugla ne konfliktne licnosti -nezainteresovano . Ne mogu da shvatim od kud dolazi zuta minuta , kako puca film , pada mrak na oci ... I zasto se kaze besan kao ris ? Da li je to samo stvar karaktera ? Slabost ili nesto sasvim drugo ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Sa hriscanskim smirenjem u dusi ti kazem makse da te moje oci vise ne vide, glavu cu ti polomiti :))) (tako nekako je isao jedan sjajan poster pre koju godinu) :cheesy3:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...