Рапсоди Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 On 9. 12. 2015. at 15:12, Велизар рече Шалим се за висину и тежину. Свиђа ми се мисао доле о теологији, шта је теологија.Чија је то мисао, негде сам чини ми се прочитала.??? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Nisam ni konfliktna , ni agresivna , ni aktivna , ni impulsivna , ni netolerantna na frustraciju bilo koje vrste , ni hirovita , ni narcisoidna , ni ambiciozna , ni nepredvidljiva , ni nista ... Плутон, Рапсоди, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 On 9. 12. 2015. at 17:48, Велизар рече Мисао митрополита Илариона Алфејева: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Teologija/Lat_AlfejevTeologija.htm Бојим се да у данашње време има много теолога којима се ова мисао не допада. Да ли данас многи поистовећују доксологију и теологију/богословље/ Да ли је право богословње надрационално, не много повезано са логиком. Да ли се може без личног опита бити добар теолог. Колико је целомудреност/као целовитост личности/ битна за исправно богословље. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Нисам конфликтна личност, презирем конфликте и избегавам их. Писао бих детаљније, али морам да идем да отерам у три лепе оног комшију што му дечурлија праве буку нон-стоп! Плутон, Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 ...nisam takva ličnost, izbegavam ih... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Pa sta znam, niti jesam, niti nisam. Funkcionisem po principu - ne diram te, ne diraj me. Ali ako se zakacis sa mnom bez povoda ili me nepravedno osudis/optuzis, gledaj posle sta ces i kako ces. Nezgodna sam. Ne cutim nikome, osim kad mislim da je taj neko suvise glup i ogranicen da bi me shvatio. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 On 9. 12. 2015. at 22:19, Anika рече Pa sta znam, niti jesam, niti nisam. Funkcionisem po principu - ne diram te, ne diraj me. Ali ako se zakacis sa mnom bez povoda ili me nepravedno osudis/optuzis, gledaj posle sta ces i kako ces. Nezgodna sam. Ne cutim nikome, osim kad mislim da je taj neko suvise glup i ogranicen da bi me shvatio. To kažu sve konfilktne ličnosti. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Ja nisam konfliktna ličnost... Снежана, Juanito, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Ovde izgleda niko nije konfliktan a svako malo samo pesnice sto ne sevaju.... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 On 9. 12. 2015. at 22:40, Adelaida рече Ovde izgleda niko nije konfliktan a svako malo samo pesnice sto ne sevaju.... Svaka ta pesnica je u duhu ljubavi,tolerancije i što boljeg razumevanja. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Jasno...kako drugacije Кратос је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Nisam konfliktna licnost , na konflikte i konfliktne licnosti gledam iz ugla ne konfliktne licnosti -nezainteresovano . Ne mogu da shvatim od kud dolazi zuta minuta , kako puca film , pada mrak na oci ... I zasto se kaze besan kao ris ? Da li je to samo stvar karaktera ? Slabost ili nesto sasvim drugo ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Нисам „конфликтан“, само немојте да ме гледате у очи. GeniusAtWork, Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 nisam,al ako me neko dobro iznervira pokazem zube u odbrani. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Sa hriscanskim smirenjem u dusi ti kazem makse da te moje oci vise ne vide, glavu cu ti polomiti (tako nekako je isao jedan sjajan poster pre koju godinu) Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука