Jump to content

Пријавите се за самобановање!

Оцени ову тему

Препоручена порука

fenomen poznat pod imenom - ne znA se kOj kogA onOdi-

da li aljonka nas-jer misli da ne postupamo po pravilima koja sami nudimo

da li mi aljonku-jer nećemo da je banujemo a sami to nudimo izvlačeći se višim ciljevima

da li aljonka sebe-jer treba samo da klikne na close tab ili x u prozoru i već je samobanovana

ili

mi sebe- jer mislimo da treba da ispišemo još 17 strana dok odjemo do zaključka sa početka...  i dok se otac ivan oglasi

Sta znaci uopste onOdi?

Ne brini za mene, znam ja za `close tab`, ali ova misterija me bas golica...

Sacekacemo o.Ivana...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Имамо проблем са бановањем Твог налога и заиста не знам шта је. Ја сам бар 5 пута покушавао то да учиним али није могло. Дакле, нико никога не оноди већ је софтверски проблем са Твојим налогом.

Подели на овим сајтовима

Имамо проблем са бановањем Твог налога и заиста не знам шта је. Ја сам бар 5 пута покушавао то да учиним али није могло. Дакле, нико никога не оноди већ је софтверски проблем са Твојим налогом.

zru 777bakisin 0409_feel :):nene: 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif

Izvinite, ne smejem se Vama nego tom problemu... S obzirom na sve sta mi se desilo, taj problem sa softverom mu dodje kao da mi se Bog malo smeje  0110_hahaha

Nema veze, smejem se i ja  4chsmu1

Hvala na odgovoru...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Да, и ја сам исто пробао пар пута....

Треба питати Меду...

Подели на овим сајтовима

нама је битно да је то некоме на корист ...

зато сам те и упутио на свештеника  0110_hahaha

Мог'о би то мало чешће да радиш, уместо ...  0110_hahaha
0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Imam jedno pitanje za moderaciju&administraciju, onako u kompletu pravopop

Da ne bih otvarala novu temu, postavicu ga ovde... ali ako me budete iskulirali eto i nove teme...

Hoce li neko da mi objasni zasto je po ovoj temi (samobanovanje) tesko ispostovati neciju slobodnu volju.

Pravo da vam kazem, sasvim mi je svejedno da li hocete ili necete da me banujete, nisam do sad bolovala od ikakve vrste zavisnosti pa mogu lako i odavde da se sklonim... Par meseci u nazad `visiti` ovde za mene je izgubilo svu draz i lepotu...

Dakle, ne zanima me da li cete to uraditi ili ne. Samo me zanima zasto je takav problem ako zatrazim ono sto vec nudite, pri tom i skoro detaljno objasnim jednom od vas (nije bitno kome) zasto to radim i navedem cak i ime svog razloga...

Da li je vama bitnije da imate dovoljan broj na forumu, ili da ispostujete neciju volju?

Поздрављам твоју одлуку.
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...