Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум greengrin немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно зашто пишеш у множини ? можда и нас има више као вас уколико осећаш потребу да непрестано притискаш тастере на тастатури .... почни да пишеш књигу о ... љубави према ближњем ај брате ... уживај ! 4chsmu1 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin 4chsmu1 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Доживотни ! Наиме, данас ћу поклонити рачунар једној девојчици и ... Не желим да га поново купим ! sta bi sa kompjuterom? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Доживотни ! Наиме, данас ћу поклонити рачунар једној девојчици и ... Не желим да га поново купим ! sta bi sa kompjuterom ? greengrin 4chsmu1 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin 4chsmu1 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум 4chsmu1 немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно зашто пишеш у множини ? можда и нас има више као вас уколико осећаш потребу да непрестано притискаш тастере на тастатури .... почни да пишеш књигу о ... љубави према ближњем ај брате ... уживај ! па мало пишеш под тим налогом у мушком роду, мало у женском а не знаш за шалу? greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? 4chsmu1ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум stadaradim немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно greengrin greengrin greengrin зашто пишеш у множини ? можда и нас има више као вас greengrin уколико осећаш потребу да непрестано притискаш тастере на тастатури .... почни да пишеш књигу о ... љубави према ближњем ај брате ... уживај ! 1405_love па мало пишеш под тим налогом у мушком роду, мало у женском а не знаш за шалу? :bla: 0102_laugh ја знам за шаљивост по разуму ! о томе сам негде писала на овом форуму. е сада ... ти и ја нисмо разговарали ! ти мене не познајеш ! тако да ... малчице си се опустио !? мени ... ништа што си написао није смешно ... е сада ... ако теби јесте ... вероватно си зато и написао ... да ... ја не знам за шалу !? у сваком случају ... поздрављам те и желим ти живот испуњен Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим stadaradim greengrin 1405_love greengrin 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим stadaradim A mene? A mene? Kuvaću ti stalno 1405_love 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим stadaradim greengrin 1405_love greengrin 0102_laugh претерао си ! мораћу да те Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 A mene? A mene? Kuvaću ti stalno stadaradim 0102_laugh да ли и ја смем да те волим ? Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 E sad ako budeš obožavala moju kuhinju ko zna? Hahahahaha! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin greengrin greengrin greengrin 1405_love претерао си ! мораћу да те stadaradim 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 E sad ako budeš obožavala moju kuhinju ko zna? Hahahahaha! ево ти једна за кухињицу 0102_laugh Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука