Аљонка Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 fenomen poznat pod imenom - ne znA se kOj kogA onOdi- da li aljonka nas-jer misli da ne postupamo po pravilima koja sami nudimo da li mi aljonku-jer nećemo da je banujemo a sami to nudimo izvlačeći se višim ciljevima da li aljonka sebe-jer treba samo da klikne na close tab ili x u prozoru i već je samobanovana ili mi sebe- jer mislimo da treba da ispišemo još 17 strana dok odjemo do zaključka sa početka... i dok se otac ivan oglasi Sta znaci uopste onOdi? Ne brini za mene, znam ja za `close tab`, ali ova misterija me bas golica... Sacekacemo o.Ivana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 well,that rules out my 3rd option crvenilo http://vukajlija.com/onoditi/41547 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 well,that rules out my 3rd option crvenilo http://vukajlija.com/onoditi/41547 klapklap klapklap klapklap lud Moci... Odoh da spavam, valjda ce se o.Ivan oglasiti do sutra... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Имамо проблем са бановањем Твог налога и заиста не знам шта је. Ја сам бар 5 пута покушавао то да учиним али није могло. Дакле, нико никога не оноди већ је софтверски проблем са Твојим налогом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Имамо проблем са бановањем Твог налога и заиста не знам шта је. Ја сам бар 5 пута покушавао то да учиним али није могло. Дакле, нико никога не оноди већ је софтверски проблем са Твојим налогом. zru 777bakisin 0409_feel 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif Izvinite, ne smejem se Vama nego tom problemu... S obzirom na sve sta mi se desilo, taj problem sa softverom mu dodje kao da mi se Bog malo smeje 0110_hahaha Nema veze, smejem se i ja 4chsmu1 Hvala na odgovoru... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 нама је битно да је то некоме на корист ... зато сам те и упутио на свештеника shuntavilo2 Мог'о би то мало чешће да радиш, уместо ... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 shuntavilo2 :bla: 4lg1k751spamte-bilo mašo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Nemam pojma šta se dešava sa Aljonkom, ali ne bih voleo da se banuje, niti da se samobanuje, niti da bilo šta bude.... ali ako je to njena volja onda šta da se radi..... Aljonka shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Имамо проблем са бановањем Твог налога и заиста не знам шта је. Ја сам бар 5 пута покушавао то да учиним али није могло. Дакле, нико никога не оноди већ је софтверски проблем са Твојим налогом. Да, и ја сам исто пробао пар пута.... Треба питати Меду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 u mom kraju kažu... TVOJA VOLJA ILI MEČKINA shuntavilo2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha још ће да испадне да сам ја крив greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 нама је битно да је то некоме на корист ... зато сам те и упутио на свештеника 0110_hahaha Мог'о би то мало чешће да радиш, уместо ... 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4lg1k751spamte-bilo mašoСтидим се 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Imam jedno pitanje za moderaciju&administraciju, onako u kompletu pravopop Da ne bih otvarala novu temu, postavicu ga ovde... ali ako me budete iskulirali eto i nove teme... Hoce li neko da mi objasni zasto je po ovoj temi (samobanovanje) tesko ispostovati neciju slobodnu volju. Pravo da vam kazem, sasvim mi je svejedno da li hocete ili necete da me banujete, nisam do sad bolovala od ikakve vrste zavisnosti pa mogu lako i odavde da se sklonim... Par meseci u nazad `visiti` ovde za mene je izgubilo svu draz i lepotu... Dakle, ne zanima me da li cete to uraditi ili ne. Samo me zanima zasto je takav problem ako zatrazim ono sto vec nudite, pri tom i skoro detaljno objasnim jednom od vas (nije bitno kome) zasto to radim i navedem cak i ime svog razloga... Da li je vama bitnije da imate dovoljan broj na forumu, ili da ispostujete neciju volju? Поздрављам твоју одлуку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Ако може и мени једно три мјесеца ? facenew22222222 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука