Sinergija Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Господе опрости ми, што сам у мраку очајања ,своје таланте закопала предубоко,и изгубила их,уместо да их умножим, што и даље тумарам по том мраку несвесна да залазим све дубље у лавиринте городсти. Опрости ми што не умем себи да опростим. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Свагда се радујте.Непрестано се молите.За све благодарите. Gospode,blagoslovi je ovim potpisom i projavi zajedničko delovanje iz njenog nika 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 :bla: Хвала брате 1405_love Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јул 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Gospode, smislene reci podaj nerzumnoj prirodi mojoj. Gospode, i u snovima ne zaboravi posetiti me. Gospode, razdrmaj opstu ucmalost u meni za svako dobro. Gospode, da se ne lenjim ljubiti druge po uzoru na Tebe. Gospode, od rasejanog ponasanja sakupi me. Gospode, nauci me da cujem druge sta mi govore. Gospode, spasi kada iskljucivost kljuca. Gospode, ne zatvori mi Carske Dveri u Poslednji Dan. Gospode, gde je sredina izmedju popustanja i prenagljivanja. Gospode, opsalmi dusu moju da Te u tajnosti proslavlja. Gospode, pazi na moju sramotu da se ne spotaknem. Gospode, Tebe da citam u svojoj dusi u sve vekove. Gospode, od nerazumnih pohota i sujetnog znanja spasi me. Gospode, tamo gde me najvise boli tu najvise budi. Gospode, da ne zavidim braci koja se bolje spasavaju od mene. Gospode, ukini fizicka rastojanja od Tebe svuda gde jesam. Gospode, nagni malo vise Lice da Te bolje vidim. Gospode, i one koji stoje van Crkve nisi odbacio. Gospode, umudri moju podvojenost da se ucelovi u Tebi. Gospode, razbijenost duse i tela iznova vaspostavi Duhom Svetim. Gospode, slozene misli jednostavnom dubinom obuhvati. Gospode, ruganje sa mog izvora presusi. Gospode, navikavaj me na zlobu ljudsku da se ne sablaznjavam. Gospode, reci kada da uzvratim i na koji nacin. Gospode, daj mi ukoravanje drugih bez umanjivanja ljubavi. Gospode, i najmanji greh bliznjega da okolisem ljubavlju. Gospode, smiri me pred mojim bezumljem. Gospode, kao pijavica sam se prilepio za Telo i Krv Tvoju. Gospode, mlakost ozesti u meni nebeskim ognjem. Gospode, smiri me kada drugi ne misli istovetno kao ja. Gospode, da prihvatim ceo svet kao sto ga Ti prihvatas bez predrasuda. Gospode, religiozni fanatizam izbrisi iz moga bica. Gospode, moralni entuzijazam Svojim Licem nadahni. Gospode, ocrkveni me na svakom mestu tvorevine Tvoje. Gospode, spomeni me u Crkvi Svojoj. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Господе вјера моја је мала, гордост моја је велика, покајања немам, сиромаштво духа свога не познајем, помози ми да поставим добар почетак. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Господе помози ми да не прихватам мислене понуде лукавога. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Gospode moj, promeni nešto u mom životu a ja ne znam šta. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 3, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2011 Господе помози ми да не презрем, не обезвриједим, не учиним беззначајним и непотребним смисао и значај твога страдања за мене, јер својом грешношћу и непокајањем управо то чиним. Дуња and Владан је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Господе помози ми да твоје Васкрсење буде моја радост. Владан and Дуња је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Господе, опозови овог врага који не одступа од мене ни дању ни ноћу, Учини да пакао који он гради око мене буде поражен рајем који Ти градиш у мени. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Господе, ти си Реч, ја сам мутав. Anette and bgpj је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Господе, помози ми да се слободом којом си ме обдарио опредјелим за Тебе, а не на пропаст своју. Господе помози ми да учиним насиље над својом палом природом, како би насиље којим ме пала природа угњетава ишчезло. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Господе, помози ми да живим радошћу свога покајања и твога Васкрсења. Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Господе,помози нам да носимо саме себе. Александрида, Јелина, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Господе учини да се на мени и на онима које си ми дао испуни твоја жеља, да се сви спасемо и дођемо у познање истине. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука