Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 @cloudking Žena nije bila zdravo radoznala, već bezobrazno invazivna. Trpa nos gde joj mesto nije, makar izazvala katastrofu. Je l joj dato da razume? Nije. Je l rizikuje tuđ život? Rizikuje. Pa to nije radoznalost, već glupost i bezobrazluk. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 28 минута, Рапсоди рече ПА добро бре, е да ли си ти стварно прочитао целу причу.Искарикира ти то тотално.Човек није истукао жену зато што је била радознала, већ што јој било свеједно што ће муж да јој мре, ако јој открије тајну ( Боже каква жена, ем глупа, ем зла ) Народна наша (Радозналост је појела мачку). Пренесених значења колико хоћеш. пре 15 минута, Natasa. рече @cloudking Žena nije bila zdravo radoznala, već bezobrazno invazivna. Trpa nos gde joj mesto nije, makar izazvala katastrofu. Je l joj dato da razume? Nije. Je l rizikuje tuđ život? Rizikuje. Pa to nije radoznalost, već glupost i bezobrazluk. Bezobrazno invazivna? Muz se nasmejao a ona trazial da joj kaze sto se smeje? onda joj on reko ako ti kazem umrecu i ona je trebalo to da prihvati kao odgovor? Evo ja cu da vas zamolim da sledeci put svojim muzeivma tako odgovorite na neko pitanje "ne mogu da ti kazem jer cu umreti ako ti kazem" pa nam javite kako proslo Poenta ove price je da smes da pitas muza ali odogovr koji ti on da ti moras da prihvatis bez obizra koliko nebulozan taj odgovor bio. NE mozes da kazes da joj je bilo svejedno sto ce muz da joj umre kad kao prvo ona nije nikako mogla da zna da ce on stvarno da umre... kao sto rekoh probajte i same pa vidite dal ce muzevi da vam poveruju. A ako se slozimo da to umiranje posmatramo kao metaforu, onda pa tek nema smisla jer ne postoji i jedan jedini razlog zasto zena ne bi pitala coveka sa kim deli zivot- zasto si se nasmejao". Zena je zla jer zeli da zadovolji svoju znatizelju po cenu muzevljve smrti. Zeni ne treba dopustiti da te ponizava svojim "invazivnim ispitivanjem". Zena mora da slusa. Ako ne slusa istuci je i neces imati vise tih problema. Evo... presao sam se, ima pouke i to su ove pobrojane PS. Muz dobije ideju o batinama od pevca koji je glasno komentarisoa kako i njega njegove zene takodje smaraju pitanjima ali on to smo nagazi i one mirne... a on nema na sebi caroliju umiranja koju ima covek... I iz petlovog primera je jasno sta valja ciniti kad zena ne slusa. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 7 минута, cloudking рече Evo ja cu da vas zamolim da sledeci put svojim muzeivma tako odgovorite na neko pitanje "ne mogu da ti kazem jer cu umreti ako ti kazem" pa nam javite kako proslo Заборавио си веома важну карику у ланцу, а то је мртвачки сандук који је јадничак спремио, неће ли кукавици прорадити осећања и неће ли је то зауставити у својој глупој радозналости. А неееее, ни то није ову злу жену поколебало у својој задртости да открије тајну ( ко ни Еву некада да проба од забрањеног плода ) . У овом случају радозналост је попила батине. Е да ми неко рЕко да ћу са Клаудом деконструисати бајке... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 @cloudking Ne budi bukvalista. I ne, ne bih insistirala na odgovoru ako neće da mi kaže. Što ja moram sve da znam...i obrnuto. Danas bi priča bila drugačije ispričana zbog batina, ali poenta bi ostala-ne trpaj nos gde mu mesto nije. Možda bi danas ženi bio dat dar, a on bi bio invazivan i bezobrazan; pa bi išli kod bračnog savetnika jer muž ne poštuje privatnost svoje partnerke. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Е да ми неко рЕко да ћу са Клаудом деконструисати бајке... Ili da ću da ti aminujem dekknstrukciju priče gde žena dobija batine . Jeste arhaično, ali mnogo dobra poenta. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Možda bi danas ženi bio dat dar, a on bi bio invazivan i bezobrazan; pa bi išli kod bračnog savetnika jer muž ne poštuje privatnost svoje partnerke. pa ili to ili bi mu ispravila rebra metalnom cevkom... ostaje samo da izdebatujemo sta je bolje od ta dva пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече Заборавио си веома важну карику у ланцу, а то је мртвачки сандук који је јадничак спремио, неће ли кукавици прорадити осећања и неће ли је то зауставити у својој глупој радозналости. А неееее, ни то није ову злу жену поколебало у својој задртости да открије тајну ( ко ни Еву некада да проба од забрањеног плода ) . У овом случају радозналост је попила батине. Е да ми неко рЕко да ћу са Клаудом деконструисати бајке... Pa sta ako je spremio sanduk! Da sam ja zena ne bih mu poverovao nikad, pa makar otvorio celu mtvacku radnju u suterenu kuce. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, cloudking рече Da sam ja zena ne bih mu poverovao nikad, pa makar otvorio celu mtvacku radnju u suterenu kuce. I morao bi da je jašeš ne bi li izvukao informaciju, ne daj Bože za jezik da se ujedeš i ispoštuješ nečiju privatnost. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, Natasa. рече I morao bi da je jašeš ne bi li izvukao informaciju, ne daj Bože za jezik da se ujedeš i ispoštuješ nečiju privatnost. Koga da jasem? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 3 минута, cloudking рече ostaje samo da izdebatujemo sta je bolje od ta dva Najbolje je da ako neko ne želi nešto da ti kaže-da ne zapitkuješ dalje . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, cloudking рече Koga da jasem? Supružnika...ili bilo koga ko neće nešto da ti kaže. Je l neće? Ne zapitkuj. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 6 минута, cloudking рече Pa sta ako je spremio sanduk! Da sam ja zena ne bih mu poverovao nikad, pa makar otvorio celu mtvacku radnju u suterenu kuce. Али ниси жена, и не знаш како жене некада могу бити задрте, радознале и тврдоглаве...кад им онај уврти неку идеју или баЧи неку помисао у памет. У овом случају поента је, што је радозналост однела превагу над поверењем. Шта мислиш што се Лотова жена претворила у стуб соли ? Исто је знала да неће преживети ако се окрене... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, Natasa. рече Supružnika...ili bilo koga ko neće nešto da ti kaže. Je l neće? Ne zapitkuj. - Draga... cini mi se da nam je s racuna nestalo par hiljada evra ustedjevi... - ne pitaj nista! ako ti odgovorim ubice me japanske jakuze! - ok... si za kaficu? - dragi zvala neka zena kaze da je trudna i da mora hitno da razgovara sa tobom. O cemu se ra... - ne guraj nos gde mu nije mesto! - vazi! Ocemo do meka veceras? - draga, moja mama je nestala od kad ste isle da plivate u dunavu sta se des...\ - ne zapitkuj! Ako ti kazem uhapsice me! - aha... razumeo. Ocemo kod krstica veceras na jamb? Paradoksologija and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Bez ulaska u priču o radoznalosti/privatnosti (svakom braku kako odgovara), sama priča ima momenat gde muž bije trudnu ženu jer nešto želi da zna. Nema ništa između "reći ću ti i umreti" i prebijanja? Šta bi pobornici principa privatnosti da je on nju smarao da mu nešto kaže mislili da bi bila prikladna reakcija sa njene strane, zanemarimo činjenicu da on nije mogao biti trudan pa da prebijanje ne ugrozi samo njegovo zdravlje? Inače, u bajkama se radoznalost uglavnom na kraju nagrađuje, kad je ispoljava muški junak. Jeste, budu tu neke peripetije zbog kršenja zabrane, ali nađe se na kraju neko blago ili princeza... Radoznalost se dosledno kažnjava kad je ispolji ženski lik. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 3 минута, Рапсоди рече Али ниси жена, и не знаш како жене некада могу бити задрте, радознале и тврдоглаве...кад им онај уврти неку идеју или баЧи неку помисао у памет. У овом случају поента је, што је радозналост однела превагу над поверењем. moja iskustva sa zenama nisu takva. пре 4 минута, Рапсоди рече Шта мислиш што се Лотова жена претворила у стуб соли ? Исто је знала да неће преживети ако се окрене... Sounds good, never happened... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука