Jump to content

Мањак памети и поштења, а вишак паланачке претенциозности и пакости

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 52
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ма не бих ја бацила ни једно, плашим се да некога не повредим.

Кажеш му:"Знам те птицо док си јаје била"...и вратиш га у исто једним прецизним поготком. 0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238

Dveri su jedina ozbiljna patriotska organizacija u Srba i nisu ni malo za potcenjivanje.

Шта очекивати од некога ко не поштује ни своју сопствену породицу?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238

Dveri su jedina ozbiljna patriotska organizacija u Srba i nisu ni malo za potcenjivanje.

brate ne trebaju meni neke Dveri da mi kazu da sam Srbin i da sam patriota al ono sto oni rade je za  bleh :) :) 0110_hahaha 0110_hahaha   pa GRAND je patriotskija organizacija od njih
Подели на овим сајтовима

Још само ово мени су Двери баш супер.  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

И во је рођен у Србији па није Србин - СвАва Јустин

Maso lepotice , ja iznosim svoje misljenje a daleko od toga da diram u tvoja osecanja i stavove !Za ovo u Arandjelovcu nisam komentarisao zato sto si ti u Dverima nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i Nasih ! A i ovako i onako sam Ovan u horoskopu daleko sam od bika(vola)
Подели на овим сајтовима

...као и најновије издање Јустинових "Записа о екуменизму", где се Јустин - за разлику од уског конзервативца Артемија - показује као теолог и пророк богочовечанског екуменизма који обухвата све што је логосно, саборно, свечовечанско, јер је по њему "екуменизам суштина Цркве".

...

+ Епископ Атанасије (Јевтић)

Извор: СПЦ

Ово напомињем већ неко време. Екуменизам је свеврлина. ,,Екуменизам - од свејереси до свеврлине'', зависно од наше поставке. Данас је дефинитивно јасно да смо дошли, повратком у православну самосвест, до екуменизма као свеврлине.

Такође, већ неко време прегледавам католичке форуме где они активно користе подфоруме и теме о Екуменизму. Док смо ми православни у СПЦ још увек повучени, плашљиви, итд. То треба да се промени. Теолошки (екуменистички) дијалог на оном званичном (у врху Цркве) нивоу већ одавно је активан; потребно је да такав дијалог пређе и међу све чланове Цркве, у народ. Ту смо и ми са форумима. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

...као и најновије издање Јустинових "Записа о екуменизму", где се Јустин - за разлику од уског конзервативца Артемија - показује као теолог и пророк богочовечанског екуменизма који обухвата све што је логосно, саборно, свечовечанско, јер је по њему "екуменизам суштина Цркве".

...

+ Епископ Атанасије (Јевтић)

Извор: СПЦ

Ово напомињем већ неко време. Екуменизам је свеврлина. ,,Екуменизам - од свејереси до свеврлине'', зависно од наше поставке. Данас је дефинитивно јасно да смо дошли, повратком у православну самосвест, до екуменизма као свеврлине.

Такође, већ неко време прегледавам католичке форуме где они активно користе подфоруме и теме о Екуменизму. Док смо ми православни у СПЦ још увек повучени, плашљиви, итд. То треба да се промени. Теолошки (екуменистички) дијалог на оном званичном (у врху Цркве) новоу већ одавно је активан; потребно је да такав дијалог пређе и међу све чланове Цркве, у народ. Ту смо и ми са форумима. :)

Moje mišljenje je da je još rano za bilo kakav ekumenski dijalog.... možda jedino na najvišem nivou, ali kao i do sada.... pripremno.... Od kad su Srbi Pravoslavno samosvesni kao narod..? Unazad 10-15-20 godina.... Mislim da je to malo.... Bojim se da ako prebrzo uđemo u svu tu priču, taj ekumenski dijalog, baš onako kako ga je shvatao Justin Popović, neće biti pravilno shvaćen....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...