Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ма не бих ја бацила ни једно, плашим се да некога не повредим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 treba i ovakvih ljudi kao sto je Mirko Djordjevic jer mora neko i da kritikuje kako bi svi postajali bolji a i kako nebi zavladalo jednoumlje Свака ти је наопака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238 Dveri su jedina ozbiljna patriotska organizacija u Srba i nisu ni malo za potcenjivanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ма не бих ја бацила ни једно, плашим се да некога не повредим.Кажеш му:"Знам те птицо док си јаје била"...и вратиш га у исто једним прецизним поготком. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238 Dveri su jedina ozbiljna patriotska organizacija u Srba i nisu ni malo za potcenjivanje. Шта очекивати од некога ко не поштује ни своју сопствену породицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238 Dveri su jedina ozbiljna patriotska organizacija u Srba i nisu ni malo za potcenjivanje. brate ne trebaju meni neke Dveri da mi kazu da sam Srbin i da sam patriota al ono sto oni rade je za bleh :) 0110_hahaha 0110_hahaha pa GRAND je patriotskija organizacija od njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 И во је рођен у Србији па није Србин - СвАва Јустин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ајд доста о "Дверима" ...вратите се на тему и не свађајте се. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Још само ово мени су Двери баш супер. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 И во је рођен у Србији па није Србин - СвАва ЈустинMaso lepotice , ja iznosim svoje misljenje a daleko od toga da diram u tvoja osecanja i stavove !Za ovo u Arandjelovcu nisam komentarisao zato sto si ti u Dverima nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i Nasih ! A i ovako i onako sam Ovan u horoskopu daleko sam od bika(vola) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 уф човјече , колико постова уназад морам да побришем да би дошли до оног текста +Атанасија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 jos i cenzura e strasno i zalosno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 ...као и најновије издање Јустинових "Записа о екуменизму", где се Јустин - за разлику од уског конзервативца Артемија - показује као теолог и пророк богочовечанског екуменизма који обухвата све што је логосно, саборно, свечовечанско, јер је по њему "екуменизам суштина Цркве". ... + Епископ Атанасије (Јевтић) Извор: СПЦ Ово напомињем већ неко време. Екуменизам је свеврлина. ,,Екуменизам - од свејереси до свеврлине'', зависно од наше поставке. Данас је дефинитивно јасно да смо дошли, повратком у православну самосвест, до екуменизма као свеврлине. Такође, већ неко време прегледавам католичке форуме где они активно користе подфоруме и теме о Екуменизму. Док смо ми православни у СПЦ још увек повучени, плашљиви, итд. То треба да се промени. Теолошки (екуменистички) дијалог на оном званичном (у врху Цркве) нивоу већ одавно је активан; потребно је да такав дијалог пређе и међу све чланове Цркве, у народ. Ту смо и ми са форумима. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 ...као и најновије издање Јустинових "Записа о екуменизму", где се Јустин - за разлику од уског конзервативца Артемија - показује као теолог и пророк богочовечанског екуменизма који обухвата све што је логосно, саборно, свечовечанско, јер је по њему "екуменизам суштина Цркве". ... + Епископ Атанасије (Јевтић) Извор: СПЦ Ово напомињем већ неко време. Екуменизам је свеврлина. ,,Екуменизам - од свејереси до свеврлине'', зависно од наше поставке. Данас је дефинитивно јасно да смо дошли, повратком у православну самосвест, до екуменизма као свеврлине. Такође, већ неко време прегледавам католичке форуме где они активно користе подфоруме и теме о Екуменизму. Док смо ми православни у СПЦ још увек повучени, плашљиви, итд. То треба да се промени. Теолошки (екуменистички) дијалог на оном званичном (у врху Цркве) новоу већ одавно је активан; потребно је да такав дијалог пређе и међу све чланове Цркве, у народ. Ту смо и ми са форумима. Moje mišljenje je da je još rano za bilo kakav ekumenski dijalog.... možda jedino na najvišem nivou, ali kao i do sada.... pripremno.... Od kad su Srbi Pravoslavno samosvesni kao narod..? Unazad 10-15-20 godina.... Mislim da je to malo.... Bojim se da ako prebrzo uđemo u svu tu priču, taj ekumenski dijalog, baš onako kako ga je shvatao Justin Popović, neće biti pravilno shvaćen.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i NasihПа не знаш. Очигледно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука