Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ??? ?? ...??????????....???? ??? ????? ?? ?? ???????? ?? ????????.... 0442_feel ???????????? klapklap klapklap :cheesy2: :cheesy2: klapklap navijanje??????? !!!!! 0442_feel ? ?? ?? ??????? ?? ????????, ?? ??? ???????? ????? ? ??? ???? ?? ???????? ?? ???????? ... ??, ?? ????? ??, ???? ?? ?????????, ???? ????? ??? ? ?? ????????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 1. ??? Alt+Shift = English - ???????? 2. ??? Alt+Shift = Serbian (Chirillic) - ???????? 3. ??? Alt+Shift = Serbian (Latin) - ???????? Alt+Shift - ?????? ????????? ?????? Alt, ? ????? ?????????? ?????? Shift ???? ?? ????????? ????? ????? ??????????? ?? ???????? ????? ???? ?? ???????. navijanje ? ??????????? ?? ?? ????????????? ?? ???? ????. ????? - ???? ????????? ???????. 0104_cheesy Na moju zalost u mom slucaju ovo ne funkcionise... klapklap ?????? ???? ? ???????-??????( Regional and language options->Advanced) ?? ?????? ???????? ? ???? ???????? ????? ????? ???? ???????? ???????( ?????????) ?? ??????? ? Windows-?. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ? ??? ?? ??????????? ?????, ??? ??? ? ??????? ?? ???? ?? ?? ????????? ????????? ??? ?? ?? ???? ????? ??????? ?? ?? ??????? ? ??????? ?? ?? ?????????, ??? ?? ? ??????, ???????? ?? ?? ????. ???? ????? ?? ??????? ? ?? ?????????? ?????? ?????????( ????? ?? ?? ???????? ????????), ?????????, ???????, ???????????? ????????? ??????? ???., ? ?? ????? ?????? ????? ?? ??????? ?? ??? ??????? ??? ?? ??? ?? ????, ???? ????? ?????? ?? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 10. члан Устава. Тај члан Устава гласи: «У Републици Србији у службеној употреби су српски језик и ћириличко писмо. Службена употреба других језика и писама уређује се законом, на основу Устава». Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ? ??? ?? ??????????? ?????, ??? ??? ? ??????? ?? ???? ?? ?? ????????? ????????? ??? ?? ?? ???? ????? ??????? ?? ?? ??????? ? ??????? ?? ?? ?????????, ??? ?? ? ??????, ???????? ?? ?? ????. ???? ????? ?? ??????? ? ?? ?????????? ?????? ?????????( ????? ?? ?? ???????? ????????), ?????????, ???????, ???????????? ????????? ??????? ???., ? ?? ????? ?????? ????? ?? ??????? ?? ??? ??????? ??? ?? ??? ?? ????, ???? ????? ?????? ?? ?? ???????. klapklapi da dodam ono što sam ve? napisala na jednoj sli?noj temi, onima koji su ro?eni u inostranstvu i nikada nisu u?i?i ?irilicu, onima koji su ro?eni u našim bivšim bratskim republikama i nikada nisu u?ili ?irilicu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 10. ???? ??????. ??? ???? ?????? ?????: «? ????????? ?????? ? ????????? ???????? ?? ?????? ????? ? ????????? ?????. ???????? ???????? ?????? ?????? ? ?????? ??????? ?? ???????, ?? ?????? ??????». U sluzbenoj upotrebi.Pisanje u forumu nije sluzbena upotreba.Ako se u nesto razumem onda je to pravo i tumacenje pravnih normi.I jako dobro znam sta u svakom pravnom aktu,pocev od Ustava,znaci termin sluzbeno.Znam i ko mi je predavao Ustavno pravo. Inace,sve sto je u Ustavu explicitno receno ima jednu opd dve funkcije ili da regulise drzavnu organizaciju ili da zajemci neko pravo gradjanima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Serbone,upravo si napisao rec,koja nije primerena ovom forumu.Ovo ti je prva opomena.Imas pravo na jos jednu. ??????? ??????? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 10. ???? ??????. ??? ???? ?????? ?????: «? ????????? ?????? ? ????????? ???????? ?? ?????? ????? ? ????????? ?????. ???????? ???????? ?????? ?????? ? ?????? ??????? ?? ???????, ?? ?????? ??????». U sluzbenoj upotrebi.Pisanje u forumu nije sluzbena upotreba.Ako se u nesto razumem onda je to pravo i tumacenje pravnih normi.I jako dobro znam sta u svakom pravnom aktu,pocev od Ustava,znaci termin sluzbeno.Znam i ko mi je predavao Ustavno pravo. Inace,sve sto je u Ustavu explicitno receno ima jednu opd dve funkcije ili da regulise drzavnu organizaciju ili da zajemci neko pravo gradjanima. izida pa ja pišem latinicom 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 1. ??? Alt+Shift = English - ???????? 2. ??? Alt+Shift = Serbian (Chirillic) - ???????? 3. ??? Alt+Shift = Serbian (Latin) - ???????? ?? ??? ????? ????, ? ?????.?????, ??????????? ?? ????????? ?? ???????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 значи данас имамо двојке и то мешане! 0442_feel лепо од вас, свака вам част klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 1. ??? Alt+Shift = English - ???????? 2. ??? Alt+Shift = Serbian (Chirillic) - ???????? 3. ??? Alt+Shift = Serbian (Latin) - ???????? Alt+Shift - ?????? ????????? ?????? Alt, ? ????? ?????????? ?????? Shift ???? ?? ????????? ????? ????? ??????????? ?? ???????? ????? ???? ?? ???????. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif ? ??????????? ?? ?? ????????????? ?? ???? ????. ????? - ???? ????????? ???????. 0104_cheesy Na moju zalost u mom slucaju ovo ne funkcionise... 0110_hahaha ?????? ???? ? ???????-??????( Regional and language options->Advanced) ?? ?????? ???????? ? ???? ???????? ????? ????? ???? ???????? ???????( ?????????) ?? ??????? ? Windows-?. ??????, ????? ??? ? ? ???? ?? ?????? ????? ?? ?????? ???? ?? ?? ?????....? ???????????, ???? ?? ??? ????? ????? ?????....?...?? ?????????.... 0202_238 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ма добро полако 0202_238 нико се научен није родио. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Оставит ћу овако да би могла на послу да вирнем...а тамо ће да буде латиница, на жалост... 0102_laugh My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Да ли се то неко обрадовао кад је открио да је коришћење ћириличних фонтова заиста једноставно? :cmizdrenje: Нека је на радост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Ево и ја после шест година писанија енглеском латиницом прелазим на ћирилицу.Јавно обећавам да ћу следећих шест година где год постоји могућност писати овим писмом. Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука