Цвеле1993 Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 О Црквеном Језику - архимандрит Рафаил (Карелин) Црквенословенски буквар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 мени је словенски, као и руски СТРАНИ језик ... нећу да учим, хоћу да ми се прилагоди, онда је основно оно што ја треба а разумем а не да се прилагођавам већ постојећем. нисам ја ту због Литургије, већ је Литургија ту због мене, као и због свих осталих ... она се запитај и зашто је Бог рекао: Јер је писано: Тако ми живота, говори Господ, поклониће ми се свако колено, и сваки језик славиће Бога. Римљанима посланица, глава 14, стих 11 није рекао један језик, није рекао неколико, није рекао грчки, латински, арамејски, јеврејски, руски или словенски, већ СВИ ЈЕЗИЦИ. иначе кад цитираш туђе текстове, молим те да наведеш потпис писца, линк и ли извор одакле су преузети, иначе ћемо бити присиљени, каквог год да су садржаја, да их бришемо због повреде ауторских права ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 ???? ?? ?????????, ??? ? ????? ?????? ????? ... ???? ?? ????, ???? ?? ?? ?? ?????????, ???? ?? ??????? ??? ??? ?? ????? ? ??????? ? ?? ?? ?? ???????????? ??? ??????????. ????? ?? ?? ???? ?????????, ??? ?? ????????? ?? ???? ????, ??? ? ???? ???? ??????? ... ?? ??? ?? ?? ? ???????? ???????? ????? ????? ? ??????? ????????... ????, ??? ???? ?? ?????? 1127_battle ???? ?? ?????? ????????? ???? ?????, ?????? ?? ????????? ?????? ????, ?? ???? ?? ?? ... ????? ??? ??????? ???? ????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ?????, ???? ? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????? ???? ???? ?????????, ?????? ??? ?? ?? ????????, ?? ?? ??????? ???? ??????? ????????? ????? ... ???????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ???, ??? ?? ???????!? ???? ???????, ?????? ?????, ????? ?? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 ???? ?? ?????????, ??? ? ????? ?????? ????? ... ???? ?? ????, ???? ?? ?? ?? ?????????, ???? ?? ??????? ??? ??? ?? ????? ? ??????? ? ?? ?? ?? ???????????? ??? ??????????. ????? ?? ?? ???? ?????????, ??? ?? ????????? ?? ???? ????, ??? ? ???? ???? ??????? ... ?? ??? ?? ?? ? ???????? ???????? ????? ????? ? ??????? ????????... ????? ??? ??????? ???? ????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ?????, ???? ? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????? ???? ???? ?????????, ?????? ??? ?? ?? ????????, ?? ?? ??????? ???? ??????? ????????? ????? ... ???????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ???, ??? ?? ???????!? ? ?????, ?? ??? ????????? ? ???????? ??? ?????. ????? ?? ?? ??? ??????? ??????? ?????. ??????? ?? ??? ??? ?? ?????. ?? ?? ???? ????????? ????? ??? ??????? ?????????? ?????? ? ????. ?????? ??, ???? ??????? ? ???????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- "????, ??? ???? ?? ?????? 1204_drink" ??? ???? ??????? ??? ??????? ????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ? ?????????? ??????, ?? ?? ????? ???? ???? "???????" ???? ?? ?????????. ??????? ??????? ?? ????? ??????...(??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? :cheesy2:) ? ? ?? ?????, ???????? ?? ?????? ? ?????? ? ??????... ????????: ?? ??? ?????, ? ?? ????? 0104_cheesy ----------------------------------------------------------------------------------------------------- "???? ?? ?????? ????????? ???? ?????, ?????? ?? ????????? ?????? ????, ?? ???? ?? ?? ..." ?????? ????????, ???? ????? ??????? ? ?? ????????????????? 0110_hahaha ----------------------------------------------------------------------------------------------------- "???? ???????, ?????? ?????, ????? ?? ???????." ?? ????? ?? ??? ????????... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ??? ?? ??????? ?????? ??????. ??? ?????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ??? ??? ?????? ???????, ??????? ?? ???, ??. ?? ???? ?? ????????? ?? ??? ?????. ???, ??????? ??? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 На све што сам прочитала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 Изволи, образложи... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 Промашио си тему. Овде је тема "Ћирилице моја драга". То је прво требало да приметиш. Тема је дакле, ћирилично писмо. Што се другог тиче, отвори савремену граматику српског језика, ако је већ ниси учио у школи. Или си паметнији па хоћеш да правиш нову? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Пошто нема одговора, морам да приметим да наша драга мирођија од данас пише ћирилицом. Злато, мирођијо, честитам! 0205_whistling Ћирилица против латинице 2:0... klapklap, али настављам даље :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 мисим, овај, немој ником да кажеш ал видео сам изиду како куца ћирилицу због оних твојих рушчића 1312_womens немој неко да је дира или похвали, има да се попишмани 1312_womens 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?????, ????, ????? ????? ?? ????? ?? ????? ??? ????? ???? ???? ???????? ???? ???? ?????? ??????? 0442_feel ????? ???? ?? ?? ???? ??? ???????, ??? ?? ?? ????????? 1312_womens 0202_238 ?? ??? ??? ???????? 1312_womens 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif ???????? ?????? ???????? 3:0 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 http://www.cirilica.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Mene je iznerviralo kad sam se učlanila u jednu pravoslavnu grupu na fb-u gde mi je odmah zamereno što ne pišem ćirilicom. Ja jesam Srpkinja i pravoslavne sam vere, ali uvek pišem latinicom i iznerviram se kad mi neko kaže da treba da pišem tako i tako...ispada da smo mi "latiničari" postali diskriminisani u odnosu na ove koji pišu ćirilicom jer, Bože moj, odmah ispada da nismo dovoljno Srbi, da nismo dovoljno pravoslavni... A to nema blage veze sa verom u Hrista i hrišćanstvom- to je nacionalno a ne religijsko pitanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука