Jump to content

Ћирилице моја драга

Препоручена порука

• Одговори 255
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

мени је словенски, као и руски СТРАНИ језик ...

нећу да учим, хоћу да ми се прилагоди, онда је основно оно што ја треба а разумем а не да се прилагођавам већ постојећем.

нисам ја ту због Литургије, већ је Литургија ту због мене, као и због свих осталих ...

она се запитај и зашто је Бог рекао:

Јер је писано: Тако ми живота, говори Господ, поклониће ми се свако колено, и сваки језик славиће Бога.

Римљанима посланица, глава 14, стих 11

није рекао један језик, није рекао неколико, није рекао грчки, латински, арамејски, јеврејски, руски или словенски, већ СВИ ЈЕЗИЦИ.

иначе кад цитираш туђе текстове, молим те да наведеш потпис писца, линк и ли извор одакле су преузети, иначе ћемо бити присиљени, каквог год да су садржаја, да их бришемо због повреде ауторских права ...

Подели на овим сајтовима

???? ?? ?????????, ??? ? ????? ?????? ????? ...

???? ?? ????, ???? ?? ?? ?? ?????????, ???? ?? ??????? ??? ??? ?? ????? ? ??????? ? ?? ?? ?? ???????????? ??? ??????????.

????? ?? ?? ???? ?????????, ??? ?? ????????? ?? ???? ????, ??? ? ???? ???? ??????? ...

?? ??? ?? ?? ? ???????? ????????

????? ????? ? ??????? ????????...

????, ??? ???? ?? ??????  1127_battle

???? ?? ?????? ????????? ???? ?????, ?????? ?? ????????? ?????? ????, ?? ???? ?? ?? ...

????? ??? ??????? ???? ????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ?????, ???? ? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????? ???? ???? ?????????, ?????? ??? ?? ?? ????????, ?? ?? ??????? ???? ??????? ????????? ????? ...

???????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ???, ??? ?? ???????!?

???? ???????, ?????? ?????, ????? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ?????????, ??? ? ????? ?????? ????? ...

???? ?? ????, ???? ?? ?? ?? ?????????, ???? ?? ??????? ??? ??? ?? ????? ? ??????? ? ?? ?? ?? ???????????? ??? ??????????.

????? ?? ?? ???? ?????????, ??? ?? ????????? ?? ???? ????, ??? ? ???? ???? ??????? ...

?? ??? ?? ?? ? ???????? ????????

????? ????? ? ??????? ????????...

????? ??? ??????? ???? ????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ?????, ???? ? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????? ???? ???? ?????????, ?????? ??? ?? ?? ????????, ?? ?? ??????? ???? ??????? ????????? ????? ...

???????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ???, ??? ?? ???????!?

? ?????, ?? ??? ????????? ? ???????? ??? ?????. ????? ?? ?? ??? ??????? ??????? ?????. ??????? ?? ??? ??? ?? ?????. ?? ?? ???? ????????? ????? ??? ??????? ?????????? ?????? ? ????. ?????? ??, ???? ??????? ? ???????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

"????, ??? ???? ?? ?????? 1204_drink"

??? ???? ??????? ??? ??????? ????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ? ?????????? ??????,

?? ?? ????? ???? ???? "???????" ???? ?? ?????????.

??????? ??????? ?? ????? ??????...(??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? :cheesy2:)

? ? ?? ?????, ???????? ?? ?????? ? ?????? ? ??????...

????????: ?? ??? ?????, ? ?? ????? 0104_cheesy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

"???? ?? ?????? ????????? ???? ?????, ?????? ?? ????????? ?????? ????, ?? ???? ?? ?? ..."

?????? ????????, ???? ????? ??????? ? ?? ????????????????? 0110_hahaha

"???? ???????, ?????? ?????, ????? ?? ???????."

?? ????? ?? ??? ????????...

??? ?? ??????? ?????? ??????. ??? ?????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ??? ??? ?????? ???????, ??????? ?? ???, ??. ?? ???? ?? ????????? ?? ??? ?????. ???, ??????? ??? ????...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Промашио си тему. Овде је тема "Ћирилице моја драга". То је прво требало да приметиш. Тема је дакле, ћирилично писмо. Што се другог тиче, отвори савремену граматику српског језика, ако је већ ниси учио у школи. Или си паметнији па хоћеш да правиш нову?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пошто нема одговора, морам да приметим да наша драга мирођија од данас пише ћирилицом.

Злато, мирођијо, честитам!  0205_whistling

Ћирилица против латинице 2:0... klapklap, али настављам даље  :smiley:

Подели на овим сајтовима

мисим, овај, немој ником да кажеш ал видео сам изиду како куца ћирилицу због оних твојих рушчића  1312_womens

немој неко да је дира или похвали, има да се попишмани  1312_womens 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????, ????, ????? ????? ?? ????? ?? ????? ??? ????? ???? ???? ???????? ???? ???? ?????? ???????  0442_feel

????? ???? ?? ?? ???? ??? ???????, ??? ?? ?? ?????????  1312_womens 0202_238

?? ??? ??? ????????  1312_womens 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

???????? ??????  ???????? 3:0 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Mene je iznerviralo kad sam se učlanila u jednu pravoslavnu grupu na fb-u gde mi je odmah zamereno što ne pišem ćirilicom. Ja jesam Srpkinja i pravoslavne sam vere, ali uvek pišem latinicom i iznerviram se kad mi neko kaže da treba da pišem tako i tako...ispada da smo mi "latiničari" postali diskriminisani u odnosu na ove koji pišu ćirilicom jer, Bože moj, odmah ispada da nismo dovoljno Srbi, da nismo dovoljno pravoslavni...

A to nema blage veze sa verom u Hrista i hrišćanstvom- to je nacionalno a ne religijsko pitanje...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...