Carinik Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ало. момци и девојке, каква је то гужва овде? Ви мора да сте пропали овамо, ово је подфорум, једно мирно место, а ви се ту нешто сад 0110_hahaha klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> 0202_238 :smiley: "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Људи, Јеца пева невероватно. Лично сам је слушао. Заиста таланат који треба још више да у себи развија на радост браће и сестара из Цркве.Даће Бог да то не буде само у себи! "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Уместо да уживам у радости, журци на подфоруму, гледам "филмове" Пева, пева https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='stretcher' /> и пише и кува. Ћудо 0202_238 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 crvenilo Pokušala sam,a ipak ne mogu da spakujem u reči osećaj posle čitanja vaših postova. Kakva dobrodošlica 4chsmu1, Hvala svima 8086.gif Odavno već tešimo, pevamo, sviramo, kuvamo, grlimo jedni druge poezijom..., i to je ono što ovaj forum čini još življim, lepšim i drugačijim mestom. Neopisivo mi je milo što sam deo ovog finog društvanjceta. Tanja, koji film? Oče Ivane bez vaše gitare ni moj glas se ne bi čuo. Carinik, i ja uživam tebe da slušam. Tvoja sabiranja svakoga dana su me podstakla na isto. 0202_238 Mileva, 8086.gif Cvele, jel se ti to preporučuješ :bla: НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Сви добри и паметни људи одоше у модерацију. 8086.gif 0202_238 8086.gif Да човече, остадосмо ми-нас двоје, троје, прашинара, са друге стране.Тјах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Сви добри и паметни људи одоше у модерацију. crvenilo 0202_238 8086.gif 8086.gif Да човече, остадосмо ми, прашинари, са друге стране.Тјах. За Цвела знам да ће да буде једног дана Цар овде!Има да се хвалим да знам главног богослова са 4chsmu1 Машке, где ће коло без кокана? Приземниш ме бре баш како треба, шта би ја без тебе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Cvele, jel se ti to preporučuješ prst ka gore Не, није то за мене. Иако сам рекао да нам не узимају Милеву, сад сам другачијег става. Милева је обећала да се неће променити, ако постане модератор. Зато дајем глас за њу, ако буде био потребан још један модератор (или Админ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 За Цвела знам да ће да буде једног дана Цар овде! Има да се хвалим да знам главног богослова са prst ka gore Једног дана ћу бити тужан човек, а тај дан биће када не будем више на овом форуму. (ако се то догоди) Тетка Мирођија, ове Твоје речи говоре више о теби, него о мени. Велика жена, много добра, свако би је пожелео за мајку. Паметна, вредна, незлобива, симпатична, благо Твом сину. Даће Бог да будем богослов, па да се хвалим какву сам особу упознао овде на форуму. Цар овог форума је Иван силни...не презива се Он џабе - Цветковић. prst ka gore И мислим да у будућности неће бити таквих Админа (самим тим ни царева) који деле банове тако краткотрајно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Сви добри и паметни људи одоше у модерацију. navijanje prst ka gore prst ka gore navijanje Да човече, остадосмо ми-нас двоје, троје, прашинара, са друге стране.Тјах. Али ће многи први бити последњи и последњи први. (Мт. 19, 30) navijanje Не бој се Машо, нисмо ни ми за бацање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Без вас не би било ни нас, кад већ морам, нерадо, да класификујем на ми и ви. И морам да се осврнем на Литургију, јер она је најбољи пример као дело свих. Прихвата и ослобађа, али не негира. Као што ни Литургија не би могла да се одржи да нема (недај Боже) ко да каже Амин, тако би и наша служба била без смисла, да нема вас, а где су вас и нас и Христос је међу њима. НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Без вас не би било ни нас, кад већ морам, нерадо, да класификујем на ми и ви. И морам да се осврнем на Литургију, јер она је најбољи пример као дело свих. Прихвата и ослобађа, али не негира. Као што ни Литургија не би могла да се одржи да нема (недај Боже) ко да каже Амин, тако би и наша служба била без смисла, да нема вас, а где су вас и нас и Христос је међу њима. prst ka gore prst ka gore navijanje navijanje navijanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 0202_238 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука