Tanja Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Када смо почињали са темом, искрено сам била помало скептик како ће се тема развијати. Ово је форум, људи воле неке "вруће", актуелне теме. Понеко и прочита, али ретко ко се укључи. Јелена је жена која, пре свега изузетни лепо пева. На, мало је рећи лепо, али решила је да се испроба и на овај начин. Искорачила је и усудила се да се и на овај начин изрази. slavabogu је то препознао, прихватио и ево Јелена је модератор, а мени је част и задовољство што ћемо заједно уређивати тему. Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Dugo sam čitala i razmišljala o tome šta da napišem, kažem, kako bih dala dobar odgovor, ne bi li opravdala ukazano poverenje. Ipak posle nekog vremena shvatila sam da nema potrebe, jer nema spremnih odgovora, nema gotovih rešenja, bar ne u Hristu. Ako ne dam sebe ostaće praznina, čemu onda moje isčitavanje. Davno mi je neko rekao " Kada ste svoji, onda ste najbolji ", tako da, to sam ja, Jelena, ona što lepo peva, isprobava nove načine ne bi li pronašla svoj jedinstveni, autentični. Jedna sam od onih koji vole komplimente, tako da Tanja hvala na lepim rečima koje zaista podstiču... i zadovoljstvo je moje. НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 још једном, добро нам дошла у модерацију Јецо joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Пошто волиш комплименте, дарујем ти још један: да нам је још да чујемо и како лепо певаш... То је вероватно могуће у оној цркви на чијем су иконостасу Христу руке ужетом везане. А да знаш да нисмо ни сумњали, ослушкивали смо ти стихове...Јер: добар глас се надалеко чује "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Сви добри и паметни људи одоше у модерацију. joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Сви добри и паметни људи одоше у модерацију. joooj Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Јесмо виђи,све Ајнштајн до Ајнштајна pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Немојте и Милеву да нам узмете! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ако полуди ка ја нећемо је у администраторе но ћемо је за папу форума pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Јесмо виђи,све Ајнштајн до Ајнштајна Све Карађорђи до Карађорђевића. :smiley: На страну то (Ајнштајн), фора је у доброти и лепоти...хммм, што ти Карађорђе не ставиш своју слику? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ако полуди ка ја нећемо је у администраторе но ћемо је за папу форума Не, него за папису форума! А ви, будите кардинали. А ми ћемо швајцарска гарда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Јесмо виђи,све Ајнштајн до Ајнштајна klapklap Све Карађорђи до Карађорђевића. :smiley: На страну то (Ајнштајн), фора је у доброти и лепоти...хммм, што ти Карађорђе не ставиш своју слику? 0202_238 Укуцаш Карађорше на гугл и кликнеш имиџиз и ето 0202_238 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Немојте и Милеву да нам узмете! 0202_238 Ако полуди ка ја нећемо је у администраторе но ћемо је за папу форума 0102_laugh 0202_238 klapklap 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Легенде! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Људи, Јеца пева невероватно. Лично сам је слушао. Заиста таланат који треба још више да у себи развија на радост браће и сестара из Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Људи, Јеца пева невероватно. Лично сам је слушао. Заиста таланат који треба још више да у себи развија на радост браће и сестара из Цркве. Ако је ка Павароти онда може 0202_238 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука