Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Konjanik (2003)

http://www.imdb.com/title/tt0339266/

Филм о љубави у верски располућеној Босни, рађен по истинитом догађају. Филм са јаком верском димензијом и вреди погледати га.

Постављена слика

Постављена слика

KONJANIK

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ta divna Splitska noc (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0420233/

Новије остварење хрватске кинематографије, сурово реалан и сиров филм-тренутно просечно стање омладине које је описано у филму није ништа боље ни код нас. Сценографија је изузетна, филм је рађен у црно-белој техници, а ексклузивитет је то да у филму глуме и познати певачи Coolio и пок. Дино Дворник.

Постављена слика

Ta Divna Splitska Noc

Подели на овим сајтовима

• Гости

Gran Torino (2008)

http://www.imdb.com/title/tt1205489/

Иствуд још није отишао у пензију :D. Овде у улози редитеља и главног глумца, филм у коме се преплићу етички обојена прича и римокатоличка побожност.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

???????????? ??? ??????? ??? ???????? ????????? ???????? ???-??-????...

??????? ???? ????,?? ????? ?? ??-?????? ?????...

Постављена слика

Ispravka mala, izgovara se Dok, ne Duk :)

a film je majstorski!!!

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Goya's Ghosts (2006)

http://www.imdb.com/title/tt0455957/

Вреди погледати ово релативно ново Форманово чедо, нарочито јер је у занимљиву фабулу уплетен и Гоја.

Постављена слика

Goya's Ghosts (2006) Trailer

Подели на овим сајтовима

Gran Torino (2008)

?????? ??? ???? ?????? ? ??????? ;). ???? ? ????? ???????? ? ??????? ??????, ???? ? ???? ?? ???????? ?????? ??????? ????? ? ????????????? ?????????.

jedan od glupljih filmova koje sam odgledao ove godine. Iznerviran sam izashao iz bioskopa. Sreca nisam platio kartu vec dobio  :cheesy3:

Jer bih se onda dvostuko iznervirao.

Istvud treba da ode u penziju, u stvari trebao je vec pre 20 godina, jer uzasne i krsh filmove pravi. zna tachno koju zicu kod prosechnog gledalaca da pritisne da bi oni zaigrali, shto je uzas, za ovakvog "velikana" kinematografije. Da ne prichamo kako je tipichan kolivudski film, kod kog znash kraj vec pre samog pochetka, a patetike na svakom coshku. Evo i sad se nerviram kada se setim da sam protracio dva sata svog zivota!!!

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја га не одгледах у биоскопу већ кући па ми можда зато није био толико досадан :cheesy3:...Какогод, волим када се у филму помињу питања вере, етике и сл., зато сам га и поменуо.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ???????? ? ???????? ??? ???? ?? ?? ????? ???? ???? ??? ?????? ??????? :cheesy3:...???????, ????? ???? ?? ? ????? ?????? ?????? ????, ????? ? ??., ???? ??? ?? ? ???????.

klimavo i jedno i drugo.

Volim i ja takve filmove, samo shto je ovo veoma bljutavo i zaista vredja prave ljubitelje filma, ne samo zaljubljenike ;)

Подели на овим сајтовима

vinstone,filmovi se ne prave "samo" za ljubitelje istih tako da ti kritika ne stoji.....nema tako loseg filma koliko ja umem da se odusevljavam  :cheesy3:;):D

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

posle ovog vinstonovog komentara dolazim u iskusenje da stavim starship troopers, gde je film krs, ali ko zagrebe malo ispod povrsine ukacice propagandu politike, a knjiga je odlicna :cheesy3:

MUST RESIST!! :wink:

Подели на овим сајтовима

jedva skinuh ove 2 medine preporuke,komsije i prolece,leto.....preko torrenta.seeduju po 2 coveka a upload im 5,vucaralo se ali je gotovo.kad odgledam-javljam se.... :cheesy3:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...