Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ја још нисам гледао филм Цар, од П. Лунгина, али ћу управо сада кренути у потрагу да га нађем и скинем. Ево трејлера. Не сумњам у филм.

п.с.  филм је историјска драма, колико сам могао да чујем и видим... Русија, Иван Грозни...али, боље да о филму каже неко ко га је гледао...

http://www.youtube.com/watch?v=86VdfZ0MPyU

Подели на овим сајтовима

?? ??? ????? ?????? ???? ???, ?? ?. ???????, ??? ?? ?????? ???? ??????? ? ??????? ?? ?? ????? ? ??????. ??? ????????. ?? ?????? ? ????.

?.?.   ???? ?? ?????????? ?????, ?????? ??? ????? ?? ????? ? ?????... ??????, ???? ??????...???, ???? ?? ? ????? ???? ???? ?? ?? ?? ??????...

http://www.youtube.com/watch?v=86VdfZ0MPyU

U ovo je dobro,ako vidite gde moze da se skine sa neta javite! :smiley:

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

nije trir antihrist ve? se film zove antihrist......zato što govori o bra?nom paru koji se nakon smrti deteta koje pada kroz prozor u trenutku kada roditelji doživljavaju seksualni vrhunac,povla?i u šumu,u kolibu gde imaju ?udne doživljaje.ovo je horor film i svaka dalja insinuacija je,blago re?eno,neumesna,vinstone......film se sastoji od prologa u kome se jedino ?uje muzika iz hendlovog-rinalda-ostali delovi se zovu-tuga,bol ili vladavina haosa,o?aj ili ginocid tj. ubistvo žene,tri prosjaka i epilog....

zanimljivo je da u kanu,osim glavnog odbora za dodelu nagrade i još takozvanog FIPRESCI odbora,postoji i tre?i-tzv. ekumenski odbor za nagrade koji su osnovali hriš?anski reditelji i ostali koji su hriš?ani u svetu filma...ovaj odbor-ekumenski- je ina?e za trirov film rekao da je ovo film koji najviše do sada ilustruje mržnju prema ženi a sve to od ,kako su rekli,samoproglašenog najboljeg režisera damnašnjice.....ina?e je ekumenski odbor za 2009. god izabrao film looking for eric iz v.britanije kao najbolje ostvarenje.......

direktor kanskog festivala,Thierry Frémaux,izjavio je da je ova izjava smešna i da ne može da veruje da je ekumenski odbor tražio cenzuru nekih delova trirovog filma....i da ne može da veruje da je to došlo od ljudi koji su u tom odboru.

postoji dosta kontraverznih scena zaista.....posebno onih u vezi sa seksualnoš?u,masturbacija,se?enje delova polnih organa,mazohizam i sadizam ali su svi deo celine tj. pri?e i kao takve ih treba posmatrati......po meni je poenta filma promašeno roditeljstvo na ra?un egoizma...definitivno treba gledati film...bez lažnih moralnih normi i predrasuda.....holivudska cenzura nas je prili?no razmazila......

vinstone,jesi li gledao film............ :cmizdrenje:

ma jok, ja napamet pricham, samo zbog zanimljivog naslova ;)

chudni dozivljaji  :drugarstvo: :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha

kakv nachin da se opishe njihovo psihichko stanje.

Daleko je ovo od horora u pravom terminu tog zanra.

Sreca pa nisi preprichao ceo film pa chovek ne mora da ga ni gleda! >:(

po meni, nisi skapirao poentu filma ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Antichrist (2009) More at IMDbPro »

Genre:

Drama | Horror more

zvanično je tako protokolisan...tebi može da bude i crtani ili komedija...lični doživljaj.....

aj sad mi objasni poentu....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Моци,ако си пажљиво гледао филм,негде пред крај се разјашњава,зашто главна актерка има толике  трауме...Наиме,она је у тој љубавној екстази видела да дете устаје из кревета,али није устала,већ се препустила ,јел да,уживању...

У том смислу,овде је жена на тапету,мада је Трир  у својим филмовима женама придавао велики значај,готово мученички...(плес у тами,кроз таласе,догвил...)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Gori vatra - Kako bolan sta imamo?

"Гори ватра", филм Пјера Жалице из 2003.

Препоручујем свакоме ко није гледао.

http://bs.wikipedia.org/wiki/Gori_vatra

http://www.imdb.com/title/tt0347105/

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

????,??? ?? ??????? ?????? ????,????? ???? ???? ?? ??????????,????? ?????? ??????? ??? ??????  ??????...?????,??? ?? ? ??? ???????? ??????? ?????? ?? ???? ?????? ?? ???????,??? ???? ??????,??? ?? ?????????? ,??? ??,???????...

? ??? ??????,???? ?? ???? ?? ??????,???? ?? ????  ? ?????? ????????? ?????? ???????? ?????? ??????,?????? ?????????...(???? ? ????,???? ??????,??????...)

hej,drago mi je da si tu....max 0510_music

mora?u da gledam film....ponovo 319.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Antichrist (2009) More at IMDbPro »

Genre:

Drama | Horror more

zvani?no je tako protokolisan...tebi može da bude i crtani ili komedija...li?ni doživljaj.....

aj sad mi objasni poentu....

prvo i osnovno pravilo.

To shto neki likovi na imdb-u napishu da je to horor nije nuzno istinito. to si nadam se razumeo.

nemoj da ti vadim definiciju horora, ako si gledao neki horo uopshte u zivotu, znacesh razliku.

odgledaj josh jednom film pa cesh drugachije gledati i necesh videti njihov egoizam, koji nije egoizam, vec uzivanje u zivotu i charima koje su nam majka i otac dali. Kada budesh ponovo gledao, shvaticesh da je ceo film u simbolima, da je veoma slojevit, da Eden predstavlja pakao , a ne raj, kao shto pishe u hrestomatiji klapklap

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

samo ti uživaj u čarima....to što ti zoveš čari je u stvari slobodna volja...koja podrazumeva i odgovornost....

Antichrist (film) Antichrist is a 2009 horror film written and directed by Lars von Trier

vikipedija...takodje svašta pišu.....

http://en.wikipedia.org/wiki/Antichrist_%28film%29

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

????,??? ?? ??????? ?????? ????,????? ???? ???? ?? ??????????,????? ?????? ??????? ??? ??????  ??????...?????,??? ?? ? ??? ???????? ??????? ?????? ?? ???? ?????? ?? ???????,??? ???? ??????,??? ?? ?????????? ,??? ??,???????...

? ??? ??????,???? ?? ???? ?? ??????,???? ?? ????  ? ?????? ????????? ?????? ???????? ?????? ??????,?????? ?????????...(???? ? ????,???? ??????,??????...)

hej,drago mi je da si tu....max :cheesy2:

mora?u da gledam film....ponovo crvenilo

jooooojjj strasan film ja sigurno necu gledati ovog Antihrista(film) a tako bih volela da vidim HRISTA!!! :cheesy2: 0405_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

samo ti uživaj u ?arima....to što ti zoveš ?ari je u stvari slobodna volja...koja podrazumeva i odgovornost....

Antichrist (film) Antichrist is a 2009 horror film written and directed by Lars von Trier

vikipedija...takodje svašta pišu.....

http://en.wikipedia.org/wiki/Antichrist_%28film%29

na vikipediji sam i ja pisao klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...